Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 357
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 535

много беше сладка

# 2 536
  • Под липата
Shatzi, знаех си, че ще извадиш снимки на Джексън  Whistling Бях се хванала на бас със себе си  Laughing
Джексън е доказателство за това, как от човек можеш да се превърнеш в .....нещо друго.
Едва ли е най-добрият пример за успехите на пластичната хирургия  Peace

# 2 537
  • Варна
На Пенка е достатъчно да и оправят зъбите. Дори и носа може да не се пипа.
Подходящ цвят коса с хубава боя и е готова.
Ушите може да ги крие под косата.  Mr. Green

Въпросът беше , че Златките и Пенка не са толкова различни.

# 2 538
Голяма тъпотия този Брадър.  Tired Почти не го гледам,само на темата хвърлям по едно око.Но като чета тук за поразиите на Джиисън и Пенка,ми се струва,че имат тайна мисия.Режисирано е всичко.Даже първият ден,когато Пенка се съблече да готви мусака,толкова лошо го изигра,че хич не и повярвах,че е нейна издънка.Карат ги да правят ''шоу'' Tired

# 2 539
  • София
Shatzi, знаех си, че ще извадиш снимки на Джексън  Whistling Бях се хванала на бас със себе си  Laughing
Джексън е доказателство за това, как от човек можеш да се превърнеш в .....нещо друго.
Едва ли е най-добрият пример за успехите на пластичната хирургия  Peace
Ми аз си го бях написала, как от негър ставаш бял и че всички знаем за кой иде реч. Баса ти е безмислен  Peace

# 2 540
  • София
Голяма тъпотия този Брадър.  Tired Почти не го гледам,само на темата хвърлям по едно око.Но като чета тук за поразиите на Джиисън и Пенка,ми се струва,че имат тайна мисия.Режисирано е всичко.Даже първият ден,когато Пенка се съблече да готви мусака,толкова лошо го изигра,че хич не и повярвах,че е нейна издънка.Карат ги да правят ''шоу'' Tired

И аз това се чудя  newsm78 ДБЛ и Пенка като най-малко известни сигурно са ги накарали да правят номера и да въртят интриги,че да има какво да дават един месец  Thinking На мен ми се струва и че Пенка е хлътнала по ДБЛ .

# 2 541
Пенка е умряла от глад, за пари на всичко е готова, така че каквото й кажат, това ще направи. Другият явно е в подобно положение. Не е Биг ни Брадър виновен, че има хора, които сами доброволно си изкопават ямите, в които пропадат в замяна на някой лев и някое празно обещание. Виновен е, че го прави така малоумно и прозрачно.

# 2 542
  • Под липата
А и честно казано не виждам защо на Пенка трябва да й се коригират крайниците и гърдите, там аз не виждам да има проблем.

За трети път ( и последен) казвам: споменах удължаването на крайници, само като нещо, до което етапът в развитието ( поне според моята информация ) на пластичната хирургия още не е стигнал.  Crazy Не че Пена трябва да си ги удължава кривите кобилици  Mr. Green
 За гърдите - де що кифла недоопечена се появи на витрината на телевизионната сладкарница и щипне малко пачка, хуква при Благодаря ви, д-р Енчев за нови цици. На нея ще и трябват , не на мен. За новия спонсор ( така самата тя нарича настоящия  Mr. Green )

мхъ...  Rolling Eyes
Нещо не мога да повярвам на женската ти безпристрастност тук, ама... Как да е... Да приемем, че твоят вкус и предпочитание за женска хубост клони повече към типажа на Пенка.
Щото разлика има. Огромна ....

# 2 543
  • Варна

мхъ...  Rolling Eyes
Нещо не мога да повярвам на женската ти безпристрастност тук, ама... Как да е... Да приемем, че твоят вкус и предпочитание за женска хубост клони повече към типажа на Пенка.
Щото разлика има. Огромна ....

Е аз къде обсъждам външността? Казах, че за това си има хирурзи.  ooooh!

# 2 544
  • София
Поради липса на шоу и хубави мъже, обсъждаме жени  Joy
Направо е трагично положението. hahaha hahaha hahaha

# 2 545
РЗ беше много хубава и преди корекцията на носа...

А Пенка, за човек, който е израснал в дом има твърде много претенции, ми се струва...Ми те и Златките нямат толкова...
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Какво има за чудене? Мислиш ли, че в дома е казвала... "няма да стана от леглото, докато не ми се направи прическа, докато не ми дадат пресата, ама аз телешко не искам, как може да готвят това"  придружено от грозни мимики + "боли ме п....а" за финал  ooooh! Е, на какво отгоре тези претенции, пак да питам....щото от Златките такива не чух...

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 19:30 от karmen77

# 2 546
  • Под липата

Е аз къде обсъждам външността? Казах, че за това си има хирурзи.  ooooh!

Хмммм........
Млъквам  smile3505

Поради липса на шоу и хубави мъже, обсъждаме жени  Joy
Направо е трагично положението. hahaha hahaha hahaha

Ахам...
Е, Финдо е хубав...

# 2 547
  • Варна
Те на Златките претенциите са били в договорите, но за Пенка е нямало такива клаузи.
И тя се дразни, че другите имат привилегии (каквито са си договорили), а на нея не и дават личната преса. А много държала на прическата си, защото искала да е хубава и да не и викат травестит.
Макар аз не мисля, че една преса на косата ще я направи по-хубава.. Thinking

# 2 548
  • Варна
Финдо е хубав, но ми се струва, че освен за фитнес няма какво да говори. Скучен е, като че ли..

# 2 549
А това, което правят с оня другия ненормалник, изобщо не го намирам за шега, а за вандалщина точно...Нямат право да рушат, каквото и да било при положение, че не е купено от тях...
Да чупят техните си преси, сешоари или квото искат, да поливат техните си матраци с вода...но да унищожават чуждо имущество е недопустимо

Общи условия

Активация на акаунт