Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 301
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 580
айде златка културтрегер на ББ, официално  umnikuu

# 2 581
  • ЯМБОЛ
                      Хайде пак ревове,Златка Д. явно не е добре с нервите...

# 2 582
  • Варна
айде златка културтрегер на ББ, официално  umnikuu

Великобритания и Англия са едно и също. Mr. Green
Догодина пак на поправка.

# 2 583
Подозренията ми за географската мисията на ЧЗ се сбъднаха. Все повече се убеждавам, че продуцентите я фаворитизират.

# 2 584
  • Ню Йорк
 Гейсън доста прекали!!

Като го поотупат навън ще вземе да се държи нормално. Георги ми се вижда нервак и на Людмилчо май няма да му се размине  Mr. Green

# 2 585
  • густо майна Филибето
Съвсем нормална реакция на Златка. И е права - трябва да си ВИП в сърцето.

# 2 586
  • Стара Загора

Гейсън ще бъде сгънат от старозагорски ММА-ец скоро.... Mr. Green

# 2 587
А на Златка пуснаха ли й как Финдо я спаси?

# 2 588
  • ЯМБОЛ
                    Хайде да вкарат Къци и панаирът ще стане пълен!"Голяма награда" получи ЗЧ..Как щастливо се усмихваше и какъв леден душ получи...Голямата награда май ще е мираж...ББ разлюби Златка май...

# 2 589
Жал ми става за РЗ, никак не е приятно, това което й се случва.... До къде ли може да стигне простотията на ДБЛ и цигането, не знам ooooh!

# 2 590
А на Златка пуснаха ли й как Финдо я спаси?

Не  Wink

Абе сега гледах и аз ЧЗ е много погрозняла, в миналия ББ беше по готина, сега една такава пъпчива, вечно червена, отекла, понапъляла като че ли  newsm78  РЗ е много хубава, не ми хареса само на влизане с онези огромни странни вежди  Rolling Eyes

# 2 591
  • Ямбол
Тоя Людмил ми навява асоциации на някакъв психар. Не знам защо, но ми изниква образът на Андеш Брейвик.
Имам усещането, че болният му мозък може да стигне доста далеч.

# 2 592
ДБЛ и пенка мразят Златките, защото са набедени за випове без заслуги. И така да е вината е народа ни, не на Златките. Те си се държат нормално. Ако никой не им е обръщал внимание едва ли щяха да са известни.

# 2 593
  • Под липата
Финдо я спаси, М. Желязкова не я е номинирала, Денди, Лео... Защо се дръпна само с РЗ, а пред Маги не искаше да говори? Не разбрах... newsm78

# 2 594
  • Под липата
Тоя Людмил ми навява асоциации на някакъв психар. Не знам защо, но ми изниква образът на Андеш Брейвик.
Имам усещането, че болният му мозък може да стигне доста далеч.

И аз това си помислих след това с ножа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт