Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 284
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 625
Цитат
Ако ДБЛ е Джиийсъна, какво значат тези инициали и на каква снимка са намушили?

ДБЛ - Джийсън Брад Люис, а снимката беше на Жоро Валентинов - Бебето, гаджето на Златка Райкова.

Цитат
Аз съм сигурна и , че не гладуват. Всичко е такъв цирк, че не е истина

Абе да ти кажа няма никакъв сценарий и си гладуват съвсем наистина. Да не би яденето на леща и гречка е избор, който всеки прави от капризи.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 21:26 от dido1302

# 2 626
Тука малко двоен стандарт виждам. Когато Пламен Медаров се дънеше нарочно мисия след мисия и всички караха на боб и леща, тогава той беше герой, опълчил се на дракона Ваня, а сега Джийсън и Пенка биват нападнати от вас. Не ги харесвам, но двойния ви стандарт е меко казано неприятен. Това умишлено да саботираш мисии за бюджет на всички не е повод за възхищение без значение дали потърпевши са Станка и Ваня, или Златките. Грозно е да правите такова разделение. Дай като едните са випове да им е гадно без да са виновни, а другите като не са випове -  трябва да ги съжаляваме.
О, да. Пламен е рисувал бради на другите, ръгал им снимките с нож, промъквал се като змия през нощта, заливал им леглата, планирал да им боядисва косите и т.н. глупости. Е, не ме изненадва, че разбирането ти за Пламен си остава толкова ограничено и досега.

# 2 627
ДБЛ прекали наистина, особено като чух за боята, но би било хубаво да останат с Пенка за повече време вътре и да видим как ще се развият нещата. За едно ДБЛ е прав, тази игра не е само да ядеш и спиш там като на пансион и да ми се правят на приятели. Трябва да има провокации, сезона е кратък и на мен ми е интересно какво ще се случи. Реванша на Златка не ми е интересен, а това че през сълзи обясняваше, че научила столиците защото явно било нужно, за да я харесат хората, изобщо не ми хареса. То идеята е да ги научи заради себе си, а тя се жалва, че видиш ли някой, един вид я е накарал насила да ги научи.
То пък поне да беше ги научила , Великобритания и Англия едно и също, Милано столица на Италия, жива да не бях. Ама той ББ си е свикнал да гафи, Симеон втори, вместо Велики, ние с Румъния без сухопътна граница #Cussing out. Чак господарите ги изтипосаха, а самата граница излезе виждаш ли по-голяма от тази с Турция , смях hahaha

# 2 628
Тука малко двоен стандарт виждам. Когато Пламен Медаров се дънеше нарочно мисия след мисия и всички караха на боб и леща, тогава той беше герой, опълчил се на дракона Ваня, а сега Джийсън и Пенка биват нападнати от вас. Не ги харесвам, но двойния ви стандарт е меко казано неприятен. Това умишлено да саботираш мисии за бюджет на всички не е повод за възхищение без значение дали потърпевши са Станка и Ваня, или Златките. Грозно е да правите такова разделение. Дай като едните са випове да им е гадно без да са виновни, а другите като не са випове -  трябва да ги съжаляваме.

Когато Пламен беше в къщата губеха пари заради всякакви глупости от рода на това, че си бил свалил перуката ! Разбира се, че ще си свалиш перуката след толкова време носене, ако не искаш да ти окапе косата ! Такива простотии като мокрене на чуждите легла никога не е вършел.
Как ще хабиш храна за да правиш шоу ?! Меко казано е неуважително.
И желанието му да боядисва косата на Златка Райкова, която по никакъв начин не изглежда да го е засегнала е психарско. Този е сто процентов психар, личи си му !

# 2 629
  • UK
отмъщение от Златка Р надали ще има, понеже на нея очевидно и е досадно, че е в къщата и не и се занимава
Златка Д ще им отмъсти за двама като не спре да вие и нарежда през цялата седмица

# 2 630
  • София
nmruon  Hug на определени никове игнор и толкова. Няма друг начин за съжаление Crazy

# 2 631
  • Rock & Roll feeling ...
Защо е различно когато Найден прави номера и когато Нарисувания ?  Wink

# 2 632
ДБЛ - Джийсън Брат Луис , за всички дето питат през пост  Peace

# 2 633
  • Под липата

Ох, съжалявам, но ще попитам - ти добре ли си?
Двоен стандарт, дрън-дрън! Аз изгледах всеки епизод от Вип Брадър и никъде, никъде не видях Пламен да прави нещо, което да е откровено злобно, да застрашава физически или психически някой от съквартирантите.  Пламен дразнеше, провокираше, играеше, а този очевидно изпитва страхотно озлобление срещу Златките и дори не може да го предаде малко по популистки. Поведението му е на опасно луд и си проси мощна доза успокоителни интрамускулно в задните части.

# 2 634

Цитат
Аз съм сигурна и , че не гладуват. Всичко е такъв цирк, че не е истина

Абе да ти кажа няма никакъв сценарий и си гладуват съвсем наистина. Да не би яденето на леща и грешка е избор, който всеки прави от капризи.
Че яденето на леща, гладуване ли е???  Shocked Ти никога ли не ядеш леща, ориз и боб ?? ooooh! ooooh!

# 2 635
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

# 2 636

Няколко неща забелязвам, които не са верни  в това .. как да го нарека - обвинение? newsm78
На Пламен всичките му  мисии  бяха давани от ББ и не е проявявал такива  дебилни "самоинициативи" , второ - не съм забелязала да  ги е дънел нарочно, трето - никога не оставали на боб и леща, четвърто - Пламен не крадеше гримове, шесто - не е злобно гейче ... седмо ... няма смисъл да продължавам. Ти сега си отговори чии стандарти са двойни. На светлинни години са от този плазмодий Змийсъна, обидно е да ги сравняваш даже.  Peace   Онзи сезон свърши - мирясай вече и остави на мира Мариан и Пламен.   

# 2 637
ДБЛ прекали наистина, особено като чух за боята, но би било хубаво да останат с Пенка за повече време вътре и да видим как ще се развият нещата. За едно ДБЛ е прав, тази игра не е само да ядеш и спиш там като на пансион и да ми се правят на приятели. Трябва да има провокации, сезона е кратък и на мен ми е интересно какво ще се случи. Реванша на Златка не ми е интересен, а това че през сълзи обясняваше, че научила столиците защото явно било нужно, за да я харесат хората, изобщо не ми хареса. То идеята е да ги научи заради себе си, а тя се жалва, че видиш ли някой, един вид я е накарал насила да ги научи.
Тази игра не е само, за да спиш и да ядеш, ама не е и да скрояваш подли и безвкусни номера на хора, които с нищо не са заслужили това. Всичко се корени в елементарното възпитание, което и двамата (ДБЛ и Пенка) не притежават.
Знам, че на повечето им е по-интересно да гледат двамата глупаци, отколкото ревящата Златка (на мен също), но някой граници не трябва да се прекрачват.
Както ББ не ги остави да си вършат простотиите, така и те трябва да се седят, че не бива да продължават.

ПП: Не съм страната на ЧЗ, но смятам, че е останала дълбоко наранена от историята със не знаенето на столиците и сега когато опровергава този факт, тя е горда от себе си и е нормално да се разплаче, ако е с по-лабилна психика (с каквато смятам, че е). Аз също бих се развълнувала от едно подобно нещо.

# 2 638
  • Варна
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

Никога!  Mr. Green

# 2 639
  • Никога на земята...
Подозренията ми за географската мисията на ЧЗ се сбъднаха. Все повече се убеждавам, че продуцентите я фаворитизират.
И аз това си мислех.Сега ще слушаме словоизлиянията на Ники Кънчев колко е благородна,красива и т.н.
ДБЛ постъпи много долно и с Пенка.Много ми е противно това момченце.
Днес четох,че голяма част от детството си Пенка го е прекарала в интернати.Аз нея я съжалявам и донякъде оправдавам.Киро ме изкефи как реагира. Peace
Денди за Златките каза,че са посредствени,а как определи ДБЛ и Пенка?

Общи условия

Активация на акаунт