Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 274
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 640
Абе тая ЧЗ поне да се научи да реве, като толкова й харесва ролята на жертва. Да плачеш не значи да пискаш като говориш, а очите ти да са сухи  Close

# 2 641
  • Ямбол
Защо е различно когато Найден прави номера и когато Нарисувания ?  Wink

Защото личността е неприкосновена по Конституция. И никой договор или сценарий не може да отмени конституционни права. Найден не е навлизал в лично пространство, както и Пламен. А тоя гном сега си позволява твърде много под прикритието да прави шоу. Надявам се да го извадят, преди да е прерязал нечие гърло, ей така на майтап, щото не го кефи.

# 2 642
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.
Аууу, ама ти тука ли си, видях най-накрая , по-скоро познах по допуснатите правописни грешки Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 21:37 от sisitons

# 2 643
Цитат
Аууу, ама ти тука ли си видях най-накрая , по-скоро познах по допуснатите правописни грешки

Хайде да не си мерим грамотността тук.  Joy По неграмотност теб не мога да те бия.

# 2 644
  • UK
ако и Златка беше реагирала като Киро щеше да натрупа точки, но тя не играе игра,а е естествена  Mr. Green
ако Джийсън беше скрил на Киро билките обаче, не знам дали щеше да е толкова спокоен  Laughing

# 2 645
ДБЛ според мен ще остане, защото на хората им е кеф да гледат такива простотии Laughing А и да не говорим, че и вота ми е съмнителен. Винаги може да има манипулации. Close

Не знам за вас, но тоя Недялко няма да мога да го изтърпя да ми говори по цял ден и то крещейки  Sick Sick Sick Той по телевизията за някакви минутки ми е досаден, представям си така да ми говори по цял ден Tired Tired

# 2 646
  • Ямбол
Аууу, ама ти тука ли си видях най-накрая , по-скоро познах по допуснатите правописни грешки Mr. Green
Разсъжденията на тоя и на Людмил са толкова сходни, че и аз се бях уплашила, да не би да липсва, понеже е самият той. Но не би.

# 2 647

Защото личността е неприкосновена по Конституция. И никой договор или сценарий не може да отмени конституционни права. Найден не е навлизал в лично пространство, както и Пламен. А тоя гном сега си позволява твърде много под прикритието да прави шоу. Надявам се да го извадят, преди да е прерязал нечие гърло, ей така на майтап, щото не го кефи.

+ 1. Доживях да подкрепя мнение на Лиляна на 100000%

Не е нормално и дори е обезпокоително на един индивид да му хрумне да боядисва косата на спящ човек. Това е посегателство. Утре може да ѝ я среже докато спи... ей така за майтап...  ooooh!

# 2 648
  • София
ББ никога няма да ги остави ДБЛ и Пенка да стигнат до крайности, да говорим чак за убийство е смешно. Това е игра и много важно, че една седмица ще карат без бюджет, ББ им дава основни храни с които да изкарат, така че да не се прави чак пък такава драма.

# 2 649
Аз имам чувство, че Джийсъна доста се е впечатлил от приказките на Ники Кънчев и компания  затова как народът обича да гледа мачкането на виповете...сега се опитва да го играе тип Пламен, но доста е объркал сметките си  .Много злоба лъха от постъпките му и на моменти даже малко ме плаши  Mr. Green
Има шеги и шеги, едно е, когато правиш нещо за забавление на себе си и околните и съвсем друго, когато го правиш, защото си комплексиран от собствената си незначителност.
Определено виждам как изчистват Златка Димитрова и уверено я бутат към финала, а това с пускането на номинациите не беше много честно.
Денди ми е тотален фаворит   newsm20

Фен клубът на Пламен няма разпускане, даже трябва да организираме някаква дружеска среща и да поканим и него  Mr. Green

# 2 650
Цитат
Разсъжденията на тоя и на Людмил са толкова сходни, че и аз се бях уплашила, да не би да липсва, понеже е самият той. Но не би.

Толкова далеч съм от характера на Людмил че не можеш да си представиш. И ни най-малко не му симпатизирам нито одобрявам, което и да било от неговите действия , но ти явно обичаш да поставяш хората в рамки и толкова. Това си е за теб, не е мой проблем.

# 2 651
  • София
ББ никога няма да ги остави ДБЛ и Пенка да стигнат до крайности, да говорим чак за убийство е смешно. Това е игра и много важно, че една седмица ще карат без бюджет, ББ им дава основни храни с които да изкарат, така че да не се прави чак пък такава драма.
ББ докато реагира, може много неща да станат. Така, че по добре е да не вкарва в предаването хора със съмнително психично здраве.

# 2 652

Фен клубът на Пламен няма разпускане, даже трябва да организираме някаква дружеска среща и да поканим и него  Mr. Green
Напълно подкрепям  Mr. Green

# 2 653
  • Rock & Roll feeling ...

+ 1. Доживях да подкрепя мнение на Лиляна на 100000%

Не е нормално и дори е обезпокоително на един индивид да му хрумне да боядисва косата на спящ човек. Това е посегателство. Утре може да ѝ я среже докато спи... ей така за майтап...  ooooh!

Абсолютно подкрепям мненията ви .
Дори когато правиш номер, трябва да имаш усета  за ясната представа за граница .  
Между другото предложението да й отреже докато спи го имаше  :Х

# 2 654
  • София
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

Не се надявай, Дидо, тук той е ИДОЛ и името му може да се споменава само, от фенки-клуба, другите сме ЗЛОБНИ и прости, защото не можем да оценим, колко е ВЕЛИК  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт