Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 326
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София
Цитат
Публикувана от: Mesmunda
Може и така да е, а може и от шоуто пак да са си избрали марионетка/и, но неофициално -  епизодът тази вечер ми заприлича на самодеен театър, не ми бяха естествени реакциите на всички. Нито ощетените изглеждаха истински ядосани, нито "злодейчетата" - достатъчно доволни. Разговорите в изповедалнята са все едни обрязани и съшити. Тече си някакъв сценарий и в него не са включени само двамцата палавници  А и крайният резултат от цялата работа пак е любимата на ББ ситуация - боб, ле
ща, рев, сополи и скандали...освен спестените парици
Peace
Да! има нещо такова, нещо дето не беше както трябва. театъра - СКАНДАЛ, между Ели и Руса златка, беше по-добре изигран.

# 2 686
  • Rock & Roll feeling ...
МММммм от тоя сезон Златките ще излязат най-фелни  Mr. Green Wink

каквото и да значи това... Thinking

Сносни .

Mesmunda за мен реакциите на злорадстващите бяха достатъчно " доволни" .
Съквартитрантите достатъчно  объркани - Маги Желязкова заподозря самата Златка Р.
Така ,че ако е нагласено се получи ок . Но в Понеделник ще си проличи най-ясно дали вота наистина е перманентно нагласен .

# 2 687
При тази ситуация ДБЛ би събрал голям зрителски вот - положителен или отрицателен. Изобщо няма да ме учуди ако бъде спасен в понеделник, дори може да има най-високият вот сред номинираните.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 22:25 от Voayor

# 2 688
  • София
Дано тоя дрисъл да излезе, пък да видим тогава Пенка какво ще прави сама!!!

Лошото е, че Пенка, май ще стане любимото оръжие срещу златките и на тези които тази вечер, се изкефиха на номерата й с Людмил.

# 2 689
А номинираните са...НИдялко, РЗ, Киро и гейчето, доколкото си спомням
Може и Киро да излезе, при него няма интрига никаква...Нидялко ще го оставят, той е дразнител, психарчето също

# 2 690
Предпочитам да излезе Кирето, той е скучен.

# 2 691
  • Стара Загора
И защо ли Пенка и ДБЛ бяха избрани първи да отговарят на въпросите с опознаването??
При другите двойки съм сигурна че щеше да има най-малко по едно несъвпадение !

# 2 692
  • София
Я кажи, не съзираш ли някъде в далечината - ЖИВО излъчване Rolling Eyes

# 2 693
  • Под липата

Предпочитам го пред гърчавият, нарисуван Людмилчо.
Такива хора предизвикват най лошото в мен  Tired

# 2 694
И защо ли Пенка и ДБЛ бяха избрани първи да отговарят на въпросите с опознаването??

Ми трябва да има враждуващи лагери в къщата, за да има скандали и интриги... нали затова показаха после на Златка, че нарочно са провалили мисията Simple Smile

# 2 695
# 2 696
  • София

За него ли каза Алекс, че щял да получи УСЕЩАНЕ за жена  Rolling Eyes

# 2 697

Ми трябва да има враждуващи лагери в къщата, за да има скандали и интриги... нали затова показаха после на Златка, че нарочно са провалили мисията Simple Smile
Златка обаче очакваше някаква война и драма след разкритието, чак ги събра всички на съвещание в хола, а то малко тъпо се получи, онези даже поздравления получиха,титлата революционери и срвнение с Че Гевара Joy Това само в Биг Брадър може да се случи

# 2 698

За него ли каза Алекс, че щял да получи УСЕЩАНЕ за жена  Rolling Eyes
За него, да.

# 2 699
  • София
Възможно, това е само грим, но какво общо има с темата?

Общи условия

Активация на акаунт