Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 297
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 670
И аз имам спомен, че смятаха да им режат косите, докато спят
Даа, Пенка си го мечтаеше това във вчерашния епизод Mr. Green

Много я дразнят Пенка косите на другите  Mr. Green Нали нейна беше идеята да им намажат възглавниците с мед, за да им залепнат

# 2 671
  • Rock & Roll feeling ...
Пенка и Нарисувания приемам като тест за българският зрител  Wink
Ако не излетят в Понеделник го приемам доста показателно за масата ,която гледат ББ .

# 2 672
Ако не излетят в Понеделник го приемам доста показателно за масата ,която гледат ББ .
Не гледащите ще го решат, а гласуващите.  Wink Може и с две-три СИМ карти.

# 2 673
Тя няма как да излезе, нали ББ я спаси, та само психарчето има шанс да излети

# 2 674
Искаш да кажеш ,че вота е перманентно нагласен ??

Аз не гласувам ,но това поведение ме кара да не остана безразлична и може и да ми се откъсне някой лев .

# 2 675
  • Ямбол
....
Аз разчитам на Недялко да си е купил малко вот, че да може психиатрията да излезе. Така не може да се разгърне Денди в цялата си прелест.

# 2 676
Искаш да кажеш ,че вота е перманентно нагласен ??
Не. Искам да кажа, че няма значение кой гледа предаването, а кой, как и колко гласува.

# 2 677
Моята прогноза за понеделник е, че Недялко си тръгва. Вота е положителен и едва ли има голяма зрителска маса от фенове готови да пуснат смс, по скоро може да е купил няколко ваучера и да е раздал на роднини.

# 2 678
  • Под липата
Пенка и Нарисувания приемам като тест за българският зрител  Wink

Ako Големият Брат не манипулира вота, Змийсън ще излезе.

Еееееее, ама това Змийсън е велико! Браво на автора, не помня кой е, но му го залепи точно.

# 2 679
МММммм от тоя сезон Златките ще излязат най-фелни  Mr. Green Wink

# 2 680
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

Не се надявай, Дидо, тук той е ИДОЛ и името му може да се споменава само, от фенки-клуба, другите сме ЗЛОБНИ и прости, защото не можем да оценим, колко е ВЕЛИК  newsm53
Такива етикети не са лепени, вие сами се самоопределяте какви сте.  Peace

Напротив, лепени са и по-лоши, начетох се на такива и във Фейсбук.
А това, че скачате без да помислите, какво искаше да каже Дидо, какво е? Защо не помислите малко, че наистина Джийсъна, се прави на злодея, който тормози лошите випове. Видял е, че това направи Пламен - ГЕРОЙ, но Джийсън толкова му е акъла, да измисля простотии, а Пламен правеше бели, без да ги обмисля, просто не спазваше правилата.
Може и така да е, а може и от шоуто пак да са си избрали марионетка/и, но неофициално -  епизодът тази вечер ми заприлича на самодеен театър, не ми бяха естествени реакциите на всички. Нито ощетените изглеждаха истински ядосани, нито "злодейчетата" - достатъчно доволни. Разговорите в изповедалнята са все едни обрязани и съшити. Тече си някакъв сценарий и в него не са включени само двамцата палавници Thinking А и крайният резултат от цялата работа пак е любимата на ББ ситуация - боб, леща, рев, сополи и скандали...освен спестените парици Mr. Green

# 2 681
  • Под липата

каквото и да значи това... Thinking

# 2 682
Дано тоя дрисъл да излезе, пък да видим тогава Пенка какво ще прави сама!!!

# 2 683
  • София
Дано тоя дрисъл да излезе, пък да видим тогава Пенка какво ще прави сама!!!
Ще и се стъжни!

# 2 684

каквото и да значи това... Thinking
Обратното на " нефелен"?  Thinking Малко ми звучи все едно антонимът на " негодник" да е " годник".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт