Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 294
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 655
nmruon  Hug на определени никове игнор и толкова. Няма друг начин за съжаление Crazy
По принцип, да.  Hug Но очаквах, че някой ще направи точно това повърхностно сравнение. Има много разлики.

Една от тях е, че ДБЛ е действително подмолен, потаен, лъже директно в лицето, и се ръководи от хаоса на своята социопатия. Пламен си имаше конкретна цел, беше открит, даже казваше на всички плановете си и те ставаха. При него никога не е имало безпричинна злоба, действията му бяха изцяло мотивирани от целта и добре премерени. Той никого не е наранил прекалено и към всеки от другите съквартиранти имаше доза уважение и загриженост, включително към Ваня, Мишо Шамара и Павел, които се чудеха как да го атакуват, понякога и доста грубо.

Друго, ДБЛ е напълно невзрачен - той е нападателят, защото това е единственият начин да привлече внимание към себе си. Пламен, от друга страна, и без да прави нищо, ставаше естествен лидер, който фокусира противници, защото за силните винаги се намират противници. Змийсън не е силен и никой нямаше да го забележи без детинските му рецидиви.

И да, аз също подозирам, че може ДБЛ да се прави на копи-кат на Пламен, само че няма и как да му се получи, а и явно доста повърхностно е видял нещата.  Peace Но нищо де, засега всичко е все още само играчка, дано не стане наистина плачка.

# 2 656

Фен клубът на Пламен няма разпускане, даже трябва да организираме някаква дружеска среща и да поканим и него  Mr. Green
Напълно подкрепям  Mr. Green
Бройте и мен.  Blush

# 2 657
И аз имам спомен, че смятаха да им режат косите, докато спят

# 2 658
  • София
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

Не се надявай, Дидо, тук той е ИДОЛ и името му може да се споменава само, от фенки-клуба, другите сме ЗЛОБНИ и прости, защото не можем да оценим, колко е ВЕЛИК  newsm53
Такива етикети не са лепени, вие сами се самоопределяте какви сте.  Peace

# 2 659
  • Ямбол
Фенклуба на Пламен Медаров пак ли е отворил врати. Мислех, че е саморазпуснал след разминаването с подиума на техния любимец.

Не се надявай, Дидо, тук той е ИДОЛ и името му може да се споменава само, от фенки-клуба, другите сме ЗЛОБНИ и прости, защото не можем да оценим, колко е ВЕЛИК  newsm53
А, ето я и Пенка.
Имаме си Людмил и Пенка в темата.

# 2 660
  • UK
Валия, чудесна идея  Mr. Green

# 2 661
  • Под липата
 До сега Златка Р. и Златка Д. на никого нищо не са направили. Държат се съвсем естествено. Димитрова готви, чисти, домакинства си. Лошо няма. Ако отида в Биг Брадър ( само теоретично  Mr. Green, иначе - не!!! ), много бих се радвала да има такива ентусиасти като Златка, които поне за месец да ме отменят от омразната за мен домакинска работа. От години не знам какво е да стана сутрин и спокойно да пия кафе, без да приготвям закуски, да храня дете и т.н. Оооооооо, голям кеф! Пък колко по вкусни са ми ястия приготвени от друг, а не от мен самата...Ехееее! Размечтах се!

Чак се изумявам, че може някой да се дразни, че друг е поел грижата за кухнята и чистотата и то, без да мрънка. Жива да не бях! Аз бих си починала, ехеее!
Ама злобни и завистливи хора, ей! Благотворителността и им пречи, готвенето, чистенето. Имам чувство, че и като диша им пречи. Това, ако не е завист, не знам как да го нарека. Харесват я продуцентите , лансират си я. Спечелила ги е с нещо.Всеки си има път и шанс в живота, това е. Тя си играе с нейните карти.
 Златка Райкова и тя... какво толкова дразни? Спортува си. Била се гримирала.. Е, и? Не видях никого с нищо да провокира. Досега всичките аргументи срещу тях са на база външен вид, това е. И завист, завист човешка.... Тц, тц...

Никога не бих си и помислила, че бих защитила Златките някога, ама... Имала съм приятелки, които са били нападани много злобно, само защото са красиви и съм била свидетел на много грозни обвинения, така че въобще не се учудвам вече.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 22:04 от Raffaella

# 2 662
  • София
Тая тема с бюджета и яденето стана банална вече. Сценаристите трябва да измислят друга идея.

# 2 663
Дебилският мозък на ДБЛ май проумя, че е стигнал твърде далеч, след като двама-трима от другите казаха, че това с ножът и снимката е много грозно. А ако се докопа до боя и намаже Златка - дали се досеща, че боята ако престои повече от указаното ще и окапе косата.

# 2 664
  • София

Такива етикети не са лепени, вие сами се самоопределяте какви сте.  Peace

Напротив, лепени са и по-лоши, начетох се на такива и във Фейсбук.
А това, че скачате без да помислите, какво искаше да каже Дидо, какво е? Защо не помислите малко, че наистина Джийсъна, се прави на злодея, който тормози лошите випове. Видял е, че това направи Пламен - ГЕРОЙ, но Джийсън толкова му е акъла, да измисля простотии, а Пламен правеше бели, без да ги обмисля, просто не спазваше правилата.

# 2 665
Цитат
А, ето я и Пенка.
Имаме си Людмил и Пенка в темата.

Недялко, не се крий зад женски ник. Ямбоуу е града, Ямбоууу е стила. Събирай симпатизанти за кметското място, че градчето ти се нуждае от хора като теб.

# 2 666
Даа, Пенка си го мечтаеше това във вчерашния епизод Mr. Green

# 2 667
Само Денди!

# 2 668
  • София
Даа, Пенка си го мечтаеше това във вчерашния епизод Mr. Green

Е, те ако направят и тази глупост, БОЯ в къщата, вече няма да е МИРАЖ fight  Laughing

# 2 669
Людмил е пълен ДеБиЛ, а Пенка с големите ушаци, дето ги крие под косата си и именно това е причината да не иска никакви опашки, кокове и тн. прибрани коси, няма абсолютно никакво самочувствие и дружи с тоя психар, защото само той я отразява в цялата къща! Господин ДеБиЛ, като е толкова голям играч и е влезнал да играе, защо не играе с открити карти ами се крие като мишка и после ни лук ял ни мирисал, чак ходи да им помага да си обръщат матраците....  Mr. Green
Киро и той с неговите добавки и прочие, 100% съм сигурна, че в живота си муа пържоли и суджуци, тъ му пукат ушите а в предаването прави реклама!

Общи условия

Активация на акаунт