Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 335
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 715
Да! има нещо такова, нещо дето не беше както трябва. театъра - СКАНДАЛ, между Ели и Руса златка, беше по-добре изигран.
Аха, женската свада беше много по-добра Peace

Много претупаха това разкриване на саботажа на Пенка и Людмил, реакциите на Киро и Денди, какво ли изрязаха, какво сглобиха  Rolling Eyes нещо, не е наред в тази сценка.

А и това за ИЗНЕВЯРАТА - причина за развода на Денди, дали ще има продължение? той ли, тя ли, кой е съгрешил Wink
Аз доколкото разбрах, когато си говореха Денди и Киро на люлката, Денди е открил, че жена му има паралелна връзка и е поставил ултиматум да избере между него и другия..тя избрала другия, а Денди си събрал багажа.

# 2 716

А и това за ИЗНЕВЯРАТА - причина за развода на Денди, дали ще има продължение? той ли, тя ли, кой е съгрешил Wink

Е, Денди нали каза, че жена му си намерила любовник, казал и да избира между него и любовника...и така....жената избрала другия
Сигурно не е много лесно да се живее с мъж като Денди

# 2 717
Някой хора влизат в тази къща, точно с усещането, че са като на санаториум. Ще ядем, ще спим, ще готвим, ще спортуваме и от време на време Бай Брадър ще ни дава някакви мисии да изпълняваме да минава по-бързо времето. И хоп накрая си получавам хонорара, и чао. Мисля, че за толкова сезони тази игра трябва да има развитие. Не защитавам подвизите на дуото, но И не изповядвам вижданията на Златките, Маги и сие, които сега се цупят, че някой не ги оставя да си дремят необезпокоявани в къщата.

# 2 718
  • София
Абе хора що се хващате на въдиците на сценаристите и сте седнали да се възмущавате от разни Златки, Пенки, Людмиловци и т.н. Ми нали всичко е по предварителен сценарий.

# 2 719
Нали знаете, че колкото и да е орязан бюджета, съквартирантите не са лишени от нищо. От предния ББ Ирина сподели тайната, така че не на нас тия драми с храната. Плющят, та пушек се вдига  Mr. Green

# 2 720
  • София

Е, Денди нали каза, че жена му си намерила любовник, казал и да избира между него и любовника...и така....жената избрала другия

Благодаря и на теб и на  Валия   bouquet, аз това съм го пропуснала.

# 2 721
  • Под липата

На мен ми мина някаква извратена мисъл, че може би много я харесва и затова точно към нея са атаките му Simple Smile Реално погледнато, мацка като РЗ той не може да има и си излива злобата точно върху нея...И това с тази снимка...Не знам де...просто предполагам

Иска, не иска, само такива като цигането може да му се вържат...

По скоро го е яд, че мацката ЗР спи с мъжете, които той не може да има  Mr. Green

А чухте ли го смешника как обясняваше, че имал приятели мафиоти, които ...някаква благотворителност вършели  ooooh!
 Това за хвалба ли го има, сравнение м/у Златка и мафиотите ли прави? 

# 2 722

На мен ми мина някаква извратена мисъл, че може би много я харесва и затова точно към нея са атаките му Simple Smile Реално погледнато, мацка като РЗ той не може да има и си излива злобата точно върху нея...И това с тази снимка...Не знам де...просто предполагам

По скоро го е яд, че мацката ЗР спи с мъжете, които той не може да има  Mr. Green

Joy  Joy  Joy Та кво друго му остава освен с ножа да ги ръгне, па макар и символично Laughing

# 2 723
Нали знаете, че колкото и да е орязан бюджета, съквартирантите не са лишени от нищо. От предния ББ Ирина сподели тайната, така че не на нас тия драми с храната. Плющят, та пушек се вдига  Mr. Green

Съквартирантите имат право на пакетирани храни - хляб, боб, леща, ориз, брашно.
Неприятното, когато загубят мисия и са без бюджет, е че цигарите са с пари, т.е няма пари няма цигари има проблеми (за пушачите, които си го изкарват на непушачите).  Mr. Green

# 2 724

Joy  Joy  Joy Та кво друго му остава освен с ножа да ги ръгне, па макар и символично Laughing
hahaha
Аз съм сигурна, че БЕБЕ в близките дни пак ще се озове в къщата, едва ли Биг Брадър ще пропусне тази възможност  Thinking

# 2 725
  • София
Нали знаете, че колкото и да е орязан бюджета, съквартирантите не са лишени от нищо. От предния ББ Ирина сподели тайната, така че не на нас тия драми с храната. Плющят, та пушек се вдига  Mr. Green

Съквартирантите имат право на пакетирани храни - хляб, боб, леща, ориз, брашно.
Неприятното, когато загубят мисия и са без бюджет, е че цигарите са с пари, т.е няма пари няма цигари има проблеми (за пушачите, които си го изкарват на непушачите).

А Пенка и Ели(която също ги подкрепи) дали се сещат за тези последствия. Киро може и да се запасил с пури, но те двете, едва ли  Rolling Eyes

# 2 726
Защо е различно когато Найден прави номера и когато Нарисувания ?  Wink

Защото личността е неприкосновена по Конституция. И никой договор или сценарий не може да отмени конституционни права. Найден не е навлизал в лично пространство, както и Пламен. А тоя гном сега си позволява твърде много под прикритието да прави шоу. Надявам се да го извадят, преди да е прерязал нечие гърло, ей така на майтап, щото не го кефи.

+ 1. Доживях да подкрепя мнение на Лиляна на 100000%

Peace Аз също.

# 2 727
 hahahaЩе пушат пакетчета с чай.

# 2 728

Благодаря и на теб и на  Валия   bouquet, аз това съм го пропуснала.
А Денди защо даде такъв тъп отговор на въпрос, който се отнасяше за неговия личен живот, след като сам обясни на Киро, че жена му си е намерила "шушумига" и т.н.?

# 2 729
Баш Пенка да се сети,каквато е начална  ,едва ли  Laughing
Ще ги видим и тях без цигари.То май само Ели,Пенка и ЗРайкова пушат?  newsm78

Аз освен Бебе искам и Ваня да е в къщата,ей така за цвят и шоу  Joy

Общи условия

Активация на акаунт