Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 88 312
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 730

На мен ми мина някаква извратена мисъл, че може би много я харесва и затова точно към нея са атаките му Simple Smile Реално погледнато, мацка като РЗ той не може да има и си излива злобата точно върху нея...И това с тази снимка...Не знам де...просто предполагам

Иска, не иска, само такива като цигането може да му се вържат...

По скоро го е яд, че мацката ЗР спи с мъжете, които той не може да има  Mr. Green

Joy  Joy  Joy Та кво друго му остава освен с ножа да ги ръгне, па макар и символично Laughing

Ха ха, само да не пуснат да допълзи пак Онова бебе в къщата, че каквото и да се случва, няма да е никак символично за Джийсън.

# 2 731
Баш Пенка да се сети,каквато е начална  ,едва ли  Laughing
Ще ги видим и тях без цигари.То май само Ели,Пенка и ЗРайкова пушат?  newsm78

И Маги е пушачка.

# 2 732
  • София

А и това за ИЗНЕВЯРАТА - причина за развода на Денди, дали ще има продължение? той ли, тя ли, кой е съгрешил Wink

Е, Денди нали каза, че жена му си намерила любовник, казал и да избира между него и любовника...и така....жената избрала другия
Сигурно не е много лесно да се живее с мъж като Денди

Благодаря и на теб и на  Валия   bouquet, аз това съм го пропуснала.
А Денди защо даде такъв тъп отговор на въпрос, който се отнасяше за неговия личен живот, след като сам обясни на Киро, че жена му си е намерила "шушумига" и т.н.?

Има някакъв заговор там, не са само онези двамата О, Пепи и Людмил. Ама нищо де, нека златките да си излязат, пък да се почват тогава помежду си ЗАГОВОРНИЦИТЕ, да гледаме сеир   smile3502

Цитат
Цитат
Публикувана от: Voayor
Вмъкни Цитат
 Ще пушат пакетчета с чай.
Вярно! ама в кой Брадър пушиха чай, че забравих  Rolling Eyes

# 2 733
Обаче като няма "мама" на къщата (както бяха Ваня и Мира) цари пълна анархия...
При предишните, без значение, дали са скарани, сърдити, обидени на някого...винаги всички сядаха заедно на масата, която винаги беше добре подредена...А тук всеки яде, когато му скимне, по масата хиляди буркани метнати, всеки бърника в тях...пълен панаир  Laughing

# 2 734
Хахаха, Пацо е при Венета. Ще коментира предаването.

# 2 735
  • София

Ха Ха, Пацо по НОВА, коментира Брадъра  smile3506

# 2 736
  • Под липата
ОооооооооОооооооооооооооо.... Няма да гледам! Този Пацо, НИдялко, Ваня, близначките са от хората, които никога, ама никога не искам пак да виждам  ooooh!
Тая пък Венета! Съвсем ме отказа от предаването си!

Пу,пу,пу.....

# 2 737
Хахахаха, " онзи от т'ва предаване....тарзановците".  Joy Знаело 69-70 думи момчето и можело да го поздравим.
Извадили Недялко от нафталина, щото Пацо е първа свежарка.

# 2 738
  • UK
този Пацо ги нареди всичите  Laughing
Венета к'во и става бе, откъде я изкопа тая Сашка Васева

Пацо не харесва Маги, но хайде няма да я коментира много,'щото той самият с какви вълци си бил лягал  hahaha
на Златка Д лицето и било на кратери  Laughing

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 00:17 от maimunka

# 2 739
Нека на Киро му омажат възглавницата с мед или да му налеят завивките,пък да видим дали ще продължи да симпатизира на революционерите.

+1 и нека на КиреТо му скрие анаболи/хапове/пудри/протеини и тогава да го гледаме с кеф

# 2 740
  • Под липата

Пацо не харесва Маги, но хайде няма да я коментира много,'щото той самият с какви вълци си бил лягал  hahaha
на Златка Д лицето и било на кратери  Laughing

ooooh!
Чудният красавец Пацо, тръгнал кратерите по лицето на Златка да брои... А за Маги може само да мечтае такъв охлюв като него ...

# 2 741
Дебилът така направи нещата, че Пенка да изглежда виновна!  ooooh!

ДБЛ:  Sick Sick Sick

Гнусно интригантче, от самото начало го надуших. Като казвам, че е отврат и леке, значи така казвам. Laughing

# 2 742

Пацо не харесва Маги, но хайде няма да я коментира много,'щото той самият с какви вълци си бил лягал  hahaha
на Златка Д лицето и било на кратери  Laughing

ooooh!
Чудният красавец Пацо, тръгнал кратерите по лицето на Златка да брои... А за Маги може само да мечтае такъв охлюв като него ...

Ба, то не бяха една-две изцепките му...почна ги по домова книга  Rolling Eyes Ели била дебела, Маги била "омачкала пижамата" вече, Пенка била мършава, грозна, зъбата и ушата, Златка с кратери по лицето...Само за русата Златка каза, че била най-симпатична от жените

# 2 743

Фен клубът на Пламен няма разпускане, даже трябва да организираме някаква дружеска среща и да поканим и него  Mr. Green
Напълно подкрепям  Mr. Green
Бройте и мен.  Blush

И аз в клуба на Пламен Grinning .

# 2 744
  • somewhere near the sea
Какъв е по-точно бизнесът на НИдялко?

Общи условия

Активация на акаунт