Big Brother All Stars България 2013 - 1

• 86 770
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Sofia
тв прИдаване

# 2 746
Аз го чух да говори и за някакво заведение, или по-точно кафе.

# 2 747

Денди ми е тотален фаворит   newsm20

newsm10

# 2 748
  • Sofia
когато ДБЛ участваше в музикалното предаване имаше ли някаква връзка с другата финалистка Стела... Thinking   http://zar.bg/uploads/photos_more/201111/path_17840.jpg

# 2 749
Понеже някои страшно се кефят на супер простотиите на Пена и този,как му беше името,иска ми се двете Златки да накарат кучето на Денди да се изпишка върху техните възглавници,ама толкова ще е забавно,направо страшно шоу ще стане.

# 2 750
  • София
когато ДБЛ участваше в музикалното предаване имаше ли някаква връзка с другата финалистка Стела... Thinking   http://zar.bg/uploads/photos_more/201111/path_17840.jpg

Да,говореше се,че са си по-близки.  luvbed

# 2 751
  • sofia
Ми, аз що годе се забавлявам с пакостите на ДБЛ и Пенка.
ББ не е курорт, спортен лагер, или дебелариум. Това последното ще стане, май hahaha
Не мога да схвана негативното отношение към тях. Това е игра, а за мен е по-добре да е интересна. Peace

# 2 752
  • Ямбол
....
Не мога да схвана негативното отношение към тях. Това е игра, а за мен е по-добре да е интересна. Peace
Дай пример за други игри, в които се унищожават чужди вещи и се забиват ножове по снимки.

# 2 753
  • София
Не знам дали благотворителната кауза на Златка е само поза,но на мен ми стана изключително симпатична покрай нея. Едно аз да ходя от фирма на фирма и да събирам пари за благотворителност и  съвсем друго познато на всички лице да го прави.Дано е сериозна в намеренията си да помага на хората.

# 2 754
Не знам дали благотворителната кауза на Златка е само поза,но на мен ми стана изключително симпатична покрай нея. Едно аз да ходя от фирма на фирма и да събирам пари за благотворителност и  съвсем друго познато на всички лице да го прави.Дано е сериозна в намеренията си да помага на хората.

Да, бе - то баш така се събират средства - от офис на офис като просяк и служителите се чудят как да се отърват от тебе - щото до човека с парите точно по този начин не можеш да се добереш.

Змийсъна е обикалял офисите, че му е толкова акъла, ама чак да налага ноу-хау-то newsm78. Смотаняк.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 11:11 от Banshee

# 2 755
Темата на сблъсък днес е Нагласени ли са реалити предаванията - ще говорят и за ББ и Станка Златева. Започва в момента по ТВ7.

# 2 756
  • Варна
....
Дай пример за други игри, в които се унищожават чужди вещи и се забиват ножове по снимки.

Сега се сещам миналата година, когато Панайот и Найден залепиха обувките на Боби с каноконлит за стената. Тогава реакцията на Борислав беше много остра, влезе да се кара с ББ.
Сега обаче спокойните реакции на РЗ много ме озадачават. Все повече си мисля, че ДБЛ има мисия да накара РЗ да избухне, но явно и тя очаква подобно нещо, та не им се получава

# 2 757
Темата на сблъсък днес е Нагласени ли са реалити предаванията - ще говорят и за ББ и Станка Златева. Започва в момента по ТВ7.
И Пацо там  Grinning

# 2 758
А дъщерята на Иван Ава не гледа предаването на баща си, а ББ и пуска СМС-и. Явно и тя е фенка на Медаров.

PS Иван и Андрей и Цвети Разложка казаха, че няма как да се манипулира гласуване, защото СМС-ите можели винаги да се проверят.  newsm78

# 2 759
За благотворителността на Златка има доказателства. Имаше репортаж за един дядо, който продаваше гевреци за да събере пари за очна операция на съпругата си. Три дни след репортажа, Златка беше събрала 3000 лв. от нейни познати,за операцията и ги даде на дядото. После имаше интервю с бабата, след като вече виждаше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт