Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 976
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 450
  • n/a
Е то обемът не е ли по важен от теглото? Все пак мъжете в шепи го мерят, не на килограм ...
Ама нали като каже, че бюстът и тежи 2 килограма, ще излезе, че е по-слаба Mr. Green

Борбата за кг е жестока. Ей го, даже
при епилиране се постига намалява-
не. Айде, поне чувството е такова, ка-
то да си отслабнал.

# 451
Е да не й пише на челото колко килограма е?
Нали има стандарти някакви. Все едно се казва-аз съм над стандарта, ама то е от бюста, освен това съм преяла и съм пред цикъл, за запек-няма да говорим....

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 17:30 от Еластина

# 452

Абе,ей Naughty Аааа Naughty какви ъпрегрйди не разбрах обаче Thinking

Някакви такива.
https://www.google.bg/search?q=bra+pads&espv=210&es_sm=9 … =1092&bih=513

# 453
Аааа, тоест отива при лекар, ония й казва --имате затлъстяване, БМИ ви е 25. И тя му казва - да да , без бюста БМИ ми е 24 и съм в нормата.

# 454
Как се теглеше бюст?? Mr. Green Пъво се качваше на кантара човек и се виждаше колко тежи, а при второто качване някой му държеше бюста. И после от първото вадеше второто, нали?? Mr. Green

Shocked И това ли се мери колко тежи Crazy
И на везни ги мереха едни съфорумки, остави Joy

Еее,неееее Crazy Вярно ли? Лудииии,луди еййй Mr. Green

# 455
Е да не й пише на челото колко килограма е?
Нали има стандарти някакви. Аз съм над стандарта, ама то е от бюста....

За килцата се притесняват тези, които не тренират. Щото при тях килата идват от сланинки, които определено са безформени и неестетични.

# 456
Ще показвате ли снимки или да си ходя?  Crossing Arms

# 457
Аааа, тоест отива при лекар, ония й казва --имате затлъстяване, БМИ ви е 25. И тя му казва - да да , без бюста БМИ ми е 24 и съм в нормата.
Разбра ме. Mr. Green

# 458
Аз пък имам  голямо дупе. Искам да го извадя от теглото си, но как да си го премеря .

# 459
Нищо не разбирате  Naughty Луфтът е ергономичен. Как ще обхванеш с крака шкембето на някоя мутра (или бизнесмен, както му викат сега), ако нямаш луфт?

Joy                         Joy

# 460

Е,без сутиен тези неща как се закрепят newsm78  Аз казах,че на снимката съм с потник-да,но без сутиен и се вижда отгоре луфта да се загатва,ааааа.гледай бе Naughty Нося бански само с мека чашка и махам тези,щото много се местят и дразнят Naughty

# 461
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абеее... предпочитам да не мога да ги разпльоскам върху везни  Mr. Green
Ти и да ги разпльоскаш, докато са прикрепени към обект извън везните, няма начин да ги измериш Laughing

# 462
Спарки, без потници бре. Само по сутиен или бански без банели и без подплънки. Как да ти видим луфта и релефа с тоз потник?  Mr. Green

# 463
Само по дизайн, дет се вика Laughing
Скрит текст:

# 464
Шанталофф, уби ме от разочарование.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт