Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 936
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 390
Еее, едната тема като залезе, веднага е време за следващата подобна.  Simple Smile На какво се дължи желанието постоянно да обсъждаме или да искаме да обсъждат телата ни?

И аз щях да питам, какво толкова им бръкна в здравето на форумките, жените с луфт newsm78 ?

Аз харесвам такова тяло - http://farm4.staticflickr.com/3146/3036227824_0fd1e3d083_b.jpg. За други може би е твърде слабо. Времената се менят, вкусовете също.
А и при тренировки на вътрешната част на краката, луфт се появява в много случаи. Да, може би не е 4 пръста, но го има.

# 391
Обикновено при по-широк таз има повече място за луфт.
Тесен таз със малко дупе трудно си ги представям и с луфт.

# 392
Цитат
А и при тренировки на вътрешната част на краката, луфт се появява в много случаи. Да, може би не е 4 пръста, но го има.

Дай една снимка на истинска спортистка с подобни естетически проблеми, която се занимава със спорт, натоварващ предимно краката.

Аз знам за такива спортистки, трениращи основно крака:

Даже принципно много слабите момичета /понеже възрастта им не предполага най- често да са жени/ от художествената гимнастика:

Цитат
И аз щях да питам, какво толкова им бръкна в здравето на форумките, жените с луфт newsm78 ?
newsm78
Ми виж темата. В нея се разисква дали отклоненията от общоприемливите принципи за тяло са станали вече "перфектното женско тяло", според "модата".
То, иначе, отклонения има най- различни. Просто темата е посветена точно на това.  Peace

# 393
Учудвам се, че това с отслабването действа. Колкото и да отслабна краката ми все се допират на 4 места.
Тази форма с луфт на краката, наистина е генетично обусловена, заблудата е, че си личи при по-слаби жени и оттам явно ..
Между другото в  моята младост се водеше за криви крака, наравно с наистина изкривените и с тези които се събират в коленете и отдалечават при глезените.

# 394
Не говоря за спортистки. Говоря за обикновени млади момичета.

А тези гимнастички, които си пуснала, при първите няма как да видя дали има дори и малко разстояние между краката, а вторите са деца и изобщо не са към темата.

Ми виж темата. В нея се разисква дали отклоненията от общоприемливите принципи за тяло са станали вече "перфектното женско тяло", според "модата".

И кои са тези общоприети принципи ? Някаква статия от измисленият новинарски сайт блиц твърди, че луфта бил на мода. Ми не, не е мода, никой не е казал, че е перфектното женско тяло, дори на снимката момичето просто е застанала в поза в която краката и са раздалечени.

# 395
Най- новата модна истерия: Кльощава с 4 пръста луфт между краката. Едни го постигат реално с глад, други се изрязват с фотошоп.
Вадете ролетките и споделяйте  Grinning

Статията

Охооо сега пък луфтовете ли си мерите....  Crazy Laughing

# 396
Де да знаем кое е хубаво. Ние си чакаме модата на присадки на крайник вече.
Е как да не говориш, Звезди? Говориш за тренирани бедра. Колкото по- тренирано е едно бедро, толкова по- голяма става обиколката му, най- често. Това- от бивш лекоатлет. Simple Smile Хората за бицепс също тренират, а не гладуват.
Луфтовете големи никога не са бивали приемани за "достатък"- и в техниката, и в естетиката.

Какво стана с гимнастичките?  Laughing Дай добре тренирано бедро с голям луфт, без краката да са криви и ханшът- твърде широк. Вероятно и да намериш, но не са правилото.

Учудвам се, че това с отслабването действа. Колкото и да отслабна краката ми все се допират на 4 места.
Тази форма с луфт на краката, наистина е генетично обусловена, заблудата е, че си личи при по-слаби жени и оттам явно ..
Между другото в  моята младост се водеше за криви крака, наравно с наистина изкривените и с тези които се събират в коленете и отдалечават при глезените.

Действа друг път. На 48 кг. при 1.72  цяла длан без палец луфт не ми се е появявал.  Laughing
Въпрос на структура на костите си е.

Едни си ги мерят и показват, други- обсъждат темата, Fortune. Свобода на изразяването!

# 397
Мене ако питате, важно е и луфта между гърдите да не е много голям, стои грозно също..
Въобще това луфт не е хубаво нещо Rolling Eyes

# 398
Мене ако питате, важно е и луфта между гърдите да не е много голям, стои грозно също..

Абе Шанталче  Joy

# 399
Цици-сърдитки им се вика.

# 400
Е, как може изобщо това на някого да му хареса?!!!

Скрит текст:

Нито едно мнение в темата не подкрепя визията точно в тази снимка.
Ти като журналистите започна, вадиш факти, ама не точно.

# 401
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе и много натиснати една в друга като превтасали козунаци не е добре Grinning.

# 402
Такова нещо, но да седи неприятно за окото съм виждала само при изкуствени гърди. Естествени не съм виждала с грозен луфт.

# 403
Не говоря за голям луфт, изобщо. Нито говоря за леко атлети.

При умерен спорт може обаче да се появи луфт 1-2 см.

# 404
smile3501

Общи условия

Активация на акаунт