Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 940
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 375
еми, и на мен ми е странно толкова много жени да искат да имат луфт и да са слаби, но наистина всеки с вкуса си. Красавиците, които на мен са ми идеал, не са слаби. Балерините са слаби, но и те са с развити мускулести красиво оформени крака. Лекоатлетките са със силни дълги и мускулести крака.  Това са жени, които са много сексапилни и за мъжете около мен. Скарлет Йохансон, Летиция Каста, Синди Крауфорд, Наоми, Моника Белучи прочее . Това са жените, които аз намирам за красиви и които мъжете около мен намират за най-сексапилни.

Харесвам и по-слаби жени, например Джулиан Муур, но тя е природно тънка, а не като Преслава насилствено отслабнала.

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джулиан Мур като млада беше приятно оформена, чак след 45 придоби крака като клечки. Но тя и 80 килограма пак ще е зашеметяваща, защото (както милата съфорумка обичайно забравя) красотата идва най-вече от лицето, тялото е приятно допълнение.

Касита, защо държиш д апризнаем, че имаш луфт? Важно ли е? Понеже аз бих се радвала да ми кажат, че нямам, не е от най- естетичните качества.

# 377
http://prikachi.com/images/529/6769529c.jpg

http://prikachi.com/images/554/6769554U.jpg

Първата снимка е 4 месеца след раждане на номер 2.Значи е на 3 месеца откак съм започнала да свалям от 110 кг.Може би съм около 80.
Втората е от януари следващата година-значи 9-10 месеца от стартовите 110.Постигнато е с много спорт и стриктен режим на хранене.
Жалко че съм изтрила последните снимки като бременна,ревях като ги гледах и много ме беше яд,мразех ги.Сега съжалявам,че не съм ги запазила.

# 378
Я да ме светнете и как се трият снимките после от прикачи?

# 379
Рибозом, дори на 80 кила изглеждаш много симпатично Simple Smile

# 380
Еее, едната тема като залезе, веднага е време за следващата подобна.  Simple Smile На какво се дължи желанието постоянно да обсъждаме или да искаме да обсъждат телата ни?

# 381
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже по-страшно е да обсъждаме лицата си Laughing

# 382
Или пълнежът ни?  Simple Smile

# 383
Еее, едната тема като залезе, веднага е време за следващата подобна.  Simple Smile На какво се дължи желанието постоянно да обсъждаме или да искаме да обсъждат телата ни?

И после да се разочароваме една от друга.

Я по-добре да си хубавеем тайно, викам аз!

# 384
Е, как може изобщо това на някого да му хареса?!!!

Скрит текст:

Сега се очаква бум на козметични продукти за стопяване на мазнини по бедрата......    Joy Joy Joy
Друго си е да има редовен пазар за безумията на модата и козметичната индустрия.     Laughing

# 385
Нищо не разбирате  Naughty Луфтът е ергономичен. Как ще обхванеш с крака шкембето на някоя мутра (или бизнесмен, както му викат сега), ако нямаш луфт?

# 386
Навремето за такива казваха, че между краката им минавала котка с кифла.

# 387
Или куче с погача.

# 388

Скрит текст:

Може... ако си говорим за "фона" отзад.  Laughing Или за собственото луфтоподобно тяло.
Сега за кой ще минава там гледам варианти има много на последните страници. Допаднаха ми няколко. Може да се опита.  Peace Ако жената реши- ще сподели кой е бил най- успешен.

# 389

Скрит текст:

Сега се очаква бум на козметични продукти за стопяване на мазнини по бедрата......    Joy Joy Joy
Друго си е да има редовен пазар за безумията на модата и козметичната индустрия.     Laughing
Колкото и невероятно да ти е, Краси - за всеки влак си има пътници... И за много слабите, и за много дебелите....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт