Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 944
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 360
Sparkling eyes, страхотно тяло, но не се различава много от това на Преслава.
Разликата е в см на токчетата.

# 361
А да, и Касита се показа вчера, някои дори твърдяха, че няма луфт.
Да, той не си личи, щом си с панталон, дънки или пола поне до коляното.
Та тези дами имат повече варианти да скрият "недоразуменията си", сепак.  Wink

# 362
В интерес на истината един човек не спортува ли,колкото и да е слаб не изглежда особено добре според мен.
Харесвам спортни мускулести оформени тела.И за мъже и за жени.Сега цици,носове,устни височина каквото дал господ,ама със спорт може да се оформи много добре тялото!Издирвам снимка бременна с второто и след месец след раждане да видите вий ко е пищни форми!Аматьорки  Mr. Green

# 363
Хубост има и у слабото, и в закръгленото, че и в по-пухкавичкото. На Преслава нищо й няма.

# 364
Аз харесвам закръгленки, само ако не съм ги виждала слаби.Даже има големи сладурки сред тях.
Но, ако знам, че е била слаба и стегната се чудя, защо си причинява килограми.

# 365
според мен пък са много различни.

# 366
Чудо, че аз от вчера вървя с шублера на милото и само питам: имам ли луфт между краката, а, а? Щото аз 20 години се мъча да го поприкрия, а вчера, в бг-мамма изненадааа, твърдят, че нямам.  Simple Smile
Виждали са ме поне 100 души от форума, някои дори и бременна, те да си кажат.  Mr. Green

# 367
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r, а това другото, увитото на снимката, какво е?  Embarassed
Фонтан е това, Джуди, ето този. Мераклиите могат да видят името си, изписано с "пиш" върху картата на Чехия, срещу SMS за символична сума Mr. Green.
Между другото, великият творец, създал въпросния фонтан, е автор и на прочутата брюкселска инсталация "България като турска тоалетна".

# 368

Shocked Въх ,уби мъ,просто Rolling Eyes Как беее,аз мисля,че малко повече мръвка имам от нея Naughty

# 369

Тайничко се надявам на снимчица от някой, който заклейми Преслава като недоразумение, особено на последната снимка. Wink

Аз също съм на мнение, че в момента Преслава изглежда ужасно. Трябва ли да съм с манекенски пропорции, за да си изразя мнението?!

Тц, но няма база за сравнение.
ами аз бих ти пратила снимка на лични, но все пак сравнението е между преслава сега и преслава преди. определено на мен ми харесва много повече "преди". беше си вулгарна, но сексапилна, сега е ....странна.

# 370
Чудо, че аз от вчера вървя с шублера на милото и само питам: имам ли луфт между краката, а, а? Щото аз 20 години се мъча да го поприкрия, а вчера, в бг-мамма изненадааа, твърдят, че нямам.  Simple Smile
Виждали са ме поне 100 души от форума, някои дори и бременна, те да си кажат.  Mr. Green
Касита, снимай се по клин с допрени глезени и 4 пръста в луфта за да е истинско доказателство.

# 371
OX'AMAH, мерси, но няма нужда. Hug
Едва ли някоя от нас приема темата сериозно.
Факт, че всички имаме различен вкус и предпочитания, нито аз ще променя вашите, нито вие моите.

Изненадах се обаче от това, че толкова жени не искат да бъдат слаби.

# 372
Преслава има криви крака.
На Спарки са й далеч по-красиви.

Крака с луфт не харесвам. Камо ли с 4 пръста луфт  Shocked На такова нещо в наше село му казваме скокарджа.

# 373
Преслава има криви крака.

Не мой тъй!
Да перифразираме: Всяка крива, успоредна на собствената такава, се счита за права!  Crossing Arms

# 374
Преслава има едър кокал, погледни и други нейни снимки какви колена има. На такъв тип жени не ходи да са много слаби. Златната среда е по средата/ В началото пък беше пълна/. Това тяло трябваше да го моделира със спорт, не с бяло ooooh!. Преди 2 месеца я видях на живо- и в лице изглеждаше повехнала...  Peace
 На Sparkling eyes телосложението си е нормално...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт