Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 974
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 330
Tи пък, те умират да си показват камбанките, как ще има нацупени. Избирам този със сините шорти, дето е до златистия, не обичам чак такива чернилки, ако ще да са със златни гащи.
А и все пак той е по-висок от черничкия Simple Smile

# 331
Рибозом, страхотно тяло!   bouquet

# 332
Не разбрах темата- за перфектното женско тяло ли е или за модните мимолетни отклонения от нормата.  Embarassed
Понеже двете неща не ги връзвам в едно.

Модите са бивали най- разнообразни в историята човешка. Трите грации:

са ми точно като четирите пръста луфт:

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 12:30 от Judy

# 333
Със сигурност предпочитам тези с луфта  Peace
Целулит на буци - не, мерси  Stop

# 334
Нормално предпочитание за следващия модните тенденции.
Именно- според времената се менят и те и мненията на хората.  Sunglasses
Тия днешни дебелани са били някога си "грации".
Дано доживея до 80 години, та да видя тогава дали няма да е модно да имаме присадка на крайник и колко хора ще си го причинят.

Баща ми казваше някога, че който си нямал вкус се водел по модата /когато аз се интересувах още от мода/, но пък е истина и че модата определя вкуса на индивидуалния потребител на естетиката.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 12:56 от Judy

# 335
 Тая с електриковото рокле е просто...
 Надявам се тая мода да минава по-бързо, че иначе направо вървим към присадки наистина.

# 336
това било Преслава , моля ти се...Жена, която макар и закръглена, беше харесвана от страшно много мъже и смятана за супер секси. На какво е заприличала...

# 337
това било Преслава , моля ти се...Жена, която макар и закръглена, беше харесвана от страшно много мъже и смятана за супер секси. На какво е заприличала...

Ами, така е. Наркотиците убиват апетита и ускоряват метаболизма  Wink

# 338
Абе явно сега това е модерно. След десет години кой знае как ще изглеждат моделите...

Спомних си за една съученичка, която имаше точно тоя тип крака - раздалечени горе, дълги, слаби, никъде не се допират, с леко къс торс, но общо взето по сегашната мода го докарваше. Жалко, че тогава модата беше друга и тъпанарчетата в класа  и подвикваха, че трябва да си мие краката в епруветка Rolling Eyes

В моя клас на едно такова момиче момчетата ѝ викаха "Луфтханза" и не беше като комплимент.

# 339
Абе де да я знам коя е. Случайно я найдох, търсейки нещо по ключови думи "голям луфт кльощави крака, грозни тела" и нещо подобно там. Ей на, от теб, ОХ, АМАН, научавам, че била Преслава /Тази, дето пееше, имаш предвид, нали?/.
Чакай да я потърся в нормални мащаби.
Тука бива, но не е видно междукрачието при позата:

Опа, имало и надкрачие... Embarassed
Скрит текст:

Обаче се  натъкнах на това недомислие:

Що така се е прекарала тази жена? Наистина е била доста по- нормална преди.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 13:10 от Judy

# 340
  • Kопенхаген
Да попитам Мъжката Част от форума.

Вие имате ли луфт между краката?

Предполагам, че нещо трябва да се повдигне за да се види евентуалното му наличие  newsm78

# 341
Мода не мода, всяка жена има тялото, луфта, краката, ръцете, които иска да има.
С подходящи упражнения, може да се сдобиеш или не с луфт.

Тайничко се надявам на снимчица от някой, който заклейми Преслава като недоразумение, особено на последната снимка. Wink

# 342
  • София

Тайничко се надявам на снимчица от някой, който заклейми Преслава като недоразумение, особено на последната снимка. Wink

Аз също съм на мнение, че в момента Преслава изглежда ужасно. Трябва ли да съм с манекенски пропорции, за да си изразя мнението?!

# 343
  • София
Ай,марибожкей...Преслава на какво прилича?
Преди като тюленче повече ми харесваше,сега спокойно може ТИР да й паркира между краката.

# 344

Аз също съм на мнение, че в момента Преслава изглежда ужасно. Трябва ли да съм с манекенски пропорции, за да си изразя мнението?!

Тц, но няма база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт