Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 952
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 435
Ето де, пресно, от преди седмица ли беше,  не помня, но това Елица и още няколко  веднага ще го изяснят, до 9 минути, предполагам  Laughing Peace
http://prikachi.com/images/251/6718251a.jpg
на мен пък ми харесват точно такива кореми без релеф.

# 436
Как се теглеше бюст?? Mr. Green Пъво се качваше на кантара човек и се виждаше колко тежи, а при второто качване някой му държеше бюста. И после от първото вадеше второто, нали?? Mr. Green

Shocked И това ли се мери колко тежи Crazy
Ми имаше и такава тема.

# 437
Показах Mr. Green ,там даже съм и без сутиен Flutter вижда се малко колко ми  е луфта на гърдите baby_neutral

По сутиени и бански без банели и без подплънки, не с потничета, тениски и ъпгрейди отдолу.   Naughty

# 438
А не може ли и за бюста да се приложи метода с легена и да видим колко вода измества?

# 439
  • n/a
....
Ох, притеснихте ме- дали мога да разчитам на интелекта му, тогава?

Ако поне вибрира - смело разчитай.
Обаче това за луфта между зъбите ...
Що не пробваш все пак? Без гаран-
ции. То тук толкова положителнос -
ти се изприказваха за луфтовете, че
все някое ще ти послужи за утеха.

# 440
А не може ли и за бюста да се приложи метода с легена и да видим колко вода измества?
Това е за обем, бе Янечек Naughty

# 441
  • n/a
Янечек ме изпревари. И аз си мисля, че Архимед е дал
решение. Но тук има една тънкост - различните са с
различна плътност, а оттам и маса. Задача си е това.

# 442
Е то обемът не е ли по важен от теглото? Все пак мъжете в шепи го мерят, не на килограм ...

# 443
Аз съм мезоморф,като Ох'Аман и съм си много щастлива с това.Вярно,че ако не внимавам,качвам много бързо.Имам огромни гърди,тънка талия и оформен ханш.
Не искам никакви луфтове,обаче съм виждала какво се случва,ако искаш .
Моя много добра приятелка от 15 годишна е на 2 праскови и едно бейбибел на ден.Останалото цигари и кафе.
Не можеше да върви повече от 5 минути,без да се измори,жълта и й падаше косата.Обаче жертва на модата.И с огромен луфт,нали.Сега се пооправи малко,обаче...заради такива ''моди'' й останаха непоправими следи.
Аз също съм била много слаба,почти в анорексия и ми изчезна и цикъл и всичко...обаче не,трябва да сме като какичките в списанията.
Надявам се тези от вас,които имат дъщери с не дотам ''слаба'' структура да не им пеете,че са дебели...Че се получават Преслави.

# 444
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как се теглеше бюст?? Mr. Green Пъво се качваше на кантара човек и се виждаше колко тежи, а при второто качване някой му държеше бюста. И после от първото вадеше второто, нали?? Mr. Green

Shocked И това ли се мери колко тежи Crazy
И на везни ги мереха едни съфорумки, остави Joy

# 445
Е то обемът не е ли по важен от теглото? Все пак мъжете в шепи го мерят, не на килограм ...
Ама нали като каже, че бюстът и тежи 2 килограма, ще излезе, че е по-слаба Mr. Green

# 446
Е да не й пише на челото колко килограма е?

# 447
Абеее... предпочитам да не мога да ги разпльоскам върху везни  Mr. Green

# 448
Показах Mr. Green ,там даже съм и без сутиен Flutter вижда се малко колко ми  е луфта на гърдите baby_neutral

По сутиени и бански без банели и без подплънки, не с потничета, тениски и ъпгрейди отдолу.   Naughty

Абе,ей Naughty Аааа Naughty какви ъпрегрйди не разбрах обаче Thinking

# 449
Ама нали като каже, че бюстът и тежи 2 килограма, ще излезе, че е по-слаба Mr. Green
Е то бюстът не е ли част от общото тегло?

Общи условия

Активация на акаунт