Перфектното женско тяло- 4 пръста луфт между бедрата

• 87 843
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 525
Само мен ли по мозък? Ще е трудно със снимките обаче...

Глупости, сега. Лесно е. Снимай си циците. Нали по тях се познавал умът?

Ако имаш предвид все пак не ум, а мозък, е още по- лесно- иди на скенер и се пейстни после тук.

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе, Ники, саботираш ми не знам вече коя чаша кафе rotfImao rotfImao rotfImao

# 527
Интересно защо си мислиш, че мъжете са по-малко склонни да о/б/съждат себе си и околните от нас, жените.

# 528
Интересно защо си мислиш, че мъжете са по-малко склонни да о/б/съждат себе си и околните от нас, жените.

Защото досега не съм чула някой мъж да се вайка "Къде сбърках? Задникът ми ли беше прекалено космат?", нито съм ги чела във форума.

# 529
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съдейки по темата, която един младеж наскоро пусна по повод първите срещи, не се вайкат, защото грешката автоматично е в отсрещната страна Whistling.

# 530
Във форума и аз не съм ги чела, но ще ме прощават тукашните мъже, и те не са ССМ, може да са ССФМ. Както и да е. Но пък в живота извън нета съм срещала достатъчно представители на мъжкото братство, които на глед приличат на мъже, но на които може да завиди и най-титулуваната драматургична актриса от СО.

# 531

Защото досега не съм чула някой мъж да се вайка "Къде сбърках? Задникът ми ли беше прекалено космат?", нито съм ги чела във форума.
Предполагам няма и да чуеш.
Обаче определено говорят. Е по по различен начин, но обсъждат, а също могат и да създават интриги и т.н. Мъжът ми работи в предимно мъжки колектив, дали имат 1-2 жени и казва, че също  се случват такива неща.

След като родих и почерпил на работа, станало дума как аджеба съм родила, та измънкал той, че секцио по спешност, въпреки желанието за нормално и ... получил потупване по рамото "По-добре за теб"  Mr. Green
П.П. Моля не ми обяснявайте как всичко се възстановява и няма значение, чела съм ги тези, ама това не е моя реплика.

# 532

Плюс снимка, следвана от коментари "Как ше ти е космат, копеле, супер ти е", "Бе стига бе, като за направил две деца си е екстра", "Баси, човече, имаш задник за грях!", "Абеее пич, не че нещо, ма ти леопардови боксерки мноо вулгарни, бе", "Е хубу де, разбрахме, че ти е хубав задника, аре стига си повтарял лафа за дебелогъзите нерези в анцузи, изтърка се, дагоеба".

# 533

Перфектното женско тяло ... луфтове няма

# 534
Именно, Джо, именно.  Mr. Green

Касита, не знам, различават ни се офлайн познанствата в такъв случай, но аз за форума говорех - тук винаги има тема за сантиметри и магия, и винаги е най-"горещата". Не осъждам, и аз съм вътре  Mr. Green , но мъжете не си ги мерят... по този начин.

Бенджи, до интригите въобще не съм стигала, май Дона най-точно ме е разбрала.  hahaha

# 535

да ама мъжете се притесняват за много неща. И са много суетни. За размера на пениса си, за това как се представят в леглото. Ако зарежеш мъж след кратка връзка, задължително си мисли, че е от секса. Аз имам много приятели мъже и като цяло те си имат повече страхове от нас, но са за други неща. Я пробвай да си мъж 168 висок, или с малък пенис, илид а еякулираш бързи или да имаш шкембе. Най-добрият ми приятел е хетеро и само ме разпитва за дебелината си плешивостта си ръста си и тн. Той е толкова страхотен човек, страхотен характер, страхотно чувство за хумор, прави много пари. Но е мексиканец, и в държава в която всеки мъж е над 185, спортен и рус с хубави рамене и ханш, той е 170, дебел, с женски ханш плешив. 100% съм сигурна, че има и малък пенис заради структурата му. Еми много често ми е споделял свои страхове и притеснения и тн.

Просто мъжете не си споделят един на друг, но с жени приятелки обсъждат, според мен.  Да не говорим като се почнат с разпитванията относно сексуалното представяне...

Аз работя в почти изцяло мъжки колектив и знам, че постоянно бивам обсъждана зад гърба си. Не само какво обличам, и какво правя, но и какво на кого съм казала, кога съм го казала .

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 19:38 от OX'AMAH

# 536

Перфектното женско тяло ... луфтове няма

Тази прилича на мен, знаех си Stuck Out Tongue

# 537
  • До морето :)
По-големи интриганти и клюкари от мъжете няма, ще ме прощавате.  Laughing
За снимката - по-слаба съм от каката там...
По принцип такава ми е фигурата, много слаба, ама пък какво да правя...

# 538

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 19:44 от Еластина

# 539
Немците треперят за фигурите си много повече от германките. Постоянно на обяд се дискутират калории, спортни постижения и тн.  Всичко зависи от обществото. Просто българското общество е много женомразко. Това си личи и при динамиката мъж-жена. Жената я избират, тя трябва да задържа мъжа си, да не му се тръшка при изневери и тн. Защото разводът и напускането от страна на мъжа за жената е фатален. При германката играта е обратна. И цялата динамика е друга. Ако мъжът иска секс за една вечер или за повече, трябва да е с хубава фигура, иначе никой с него няма да си легне.

Ставала съм свидетел на това как МНОГО дебела германка мачка и обижда хубави млади мъже, че са грозни, че свършват бързо, че са зле в леглото. Става дума за жена, която е над 100 килограма и наистина хубави момчета. Унижава ги и ги прави на нищо, а те й се връзват.

Общи условия

Активация на акаунт