Когато сърцето ви се къса, когато нищо не помага...

• 2 739
  • 16
  •   1
Отговори
когато плачете, и пушите, и пийвате питие за отпускане, когато се срещате с приятели и се опитвате да се усмихвате, но нищо не помага, а работа ви чака, многобройни ежедневни задачи, грижи покрай детето, а той не се обажда седмици наред, не е давал лев за детето от месеци, и единственото, което прави е да пиши грозни смс понякога, да ви обвинява за всичко, за разбитото семейство, за това, че сте недостойна жена, като излизате 1-2 годишно с приятели по заведения и се веселите, защото обичате и защото сте весел човек. И как да спра това да ми влияе, и как да спра да се чувствам зле, унизена, некадърна и недостойна, неблагодарна,  а той все е най-стахотния и прави всичко добре, и аз никога не го оцених... Предполагам, че му доставя удоволствие да ме унизява и да ме боли, друго обяснение не намирам, и това прикрепено към чувството му за малоценност, моята добра работа и 3 пъти по-добра заплата го кара да постъпва така. Е,ако аз се чувствах добре с него, щях ли да взема, дори с цената на всичко, решението да се разделим. Такова решение се взема трудно от жена и майка.
Мола ви, споделете какво правите в такива ситуации, как се изправяте на крака и как се чувствате достоен човек. Благодаря ви и кураж на всички, които са в моята ситуация.

# 1
Ами не му обръщаш внимание. Гледаш себе си и детето. Това е. Не си заслужава да страдаш за човек, който те наранява.  Hug Ще си попилееш здравето.

# 2
  • София
Когато спре да те интересува неговото мнение и държание,тогава ще спреш и да се чувстваш така.Трябва да му покажеш пълно безразличие,защото когато си слаба,той го вижда и е доволен от постигнатия резултат.Не му позволявай да те манипулира и недей да му се връзваш на приказките.Просто да не ти прави впечатление какво прави и говори,какво значение има неговото мнение,при положение че той не прави нищо за теб и детето? Стегни се ,сигурно искаш да имаш някакви нормални отношения с него,но явно е  доста трудно,така че от теб зависи дали ще позволяваш да ти влияе по този начин.  Hug

# 3
Когато спре да ти пука за някой - спираш да се впечатляваш от действията или бездействията му. В твоя случай чакаш времето да те "излекува" защото явно продължаваш да си емоционално свързана с този човек. Каквото и да направиш сега - няма да ти мине болката. Просто ... седиш и чакаш, като през това време ангажираш с нещо всяка секунда за да нямаш време да се отдаваш на размисли и самосъжаление. За съжаление няма формула - правя това и веднага спира да ми е криво -

# 4
Искам да попитам - tennis maker ли си ? Thinking

Ако да - няма смисъл от съвети .

# 5
Искам да попитам - tennis maker ли си ? Thinking

Ако да - няма смисъл от съвети .

Не, не съм.

# 6
да ти дам ли още заглавия за нови теми ?

# 7
  • София
Клин клин избива.
Сещай се какво имам предвид.

# 8
Аз може и да съм супер глупава , но какво значение има ако пише от два профила? Обяснете ми ако може.

# 9
Не можеш да имаш повече от един профил.

# 10
Проблемът е , че тази история е толкова стара ... и периодично се възобновява .
Давали сме съвети , много , ефект - нула . Tired

# 11
Проблемът е , че тази история е толкова стара ... и периодично се възобновява .
Давали сме съвети , много , ефект - нула . Tired
Още една любителка на екшъна и интригите, в които сама се забърква с невероятно постоянство.

# 12
Честно казано и мен ме подразни темата, но си замълчах. Авторката периодично пуска подобни и не се наблюдава никакво развитие. За да не я обидя ще се обърна директно към нея. Мисля че не е невъзможно да не спира да те боли и да страдаш. Но когато се вкопчиш само в това, как очакваш нещо да се промени.Повечето тук от нас са изживяли и предателство, и раздели и каквото се сетиш.Но си гледат с достойнство децата, опъват здраво , за да им осигурят всичко и не хленчат.Няма лошо да споделиш че се чувстваш зле.Ама да зависи живота ти постоянно от поведението на един мухльо без извинение, не бива. Гледай си децата и не се оставяй момиче. Всичко се нарежда но с наше участие.Да стоим и да чакаме няма да стане.Не се сърди, и аз съм хленчила доста по форумите, ама като гледам колко са борбени тук момичетата се засрамих от себе си. От подобни теми има смисъл ако искаш нещо да се промени.А на теб сякаш самосъжалението ти е единствения вариант.Пак казвам не се обиждай, но така не си правиш услуга. Peace

# 13
абе и момчетата са борбени. поне такива са ми наблюденията  Joy

# 14
камъче , ти си моята гордост ! Heart Eyes
Само за пример може да служиш !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт