Работа, CV-та, HR-и, съвети - 35-та тема

• 55 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Не искат да ти плащат. Не мисля, че е възможно в България някой РЕАЛНО да бъде съкратен заради НЕГОВАТА слаба мотивация. А и щом правят оптимизация... Със сигурност не искат да плащат. Оптимизация това значи, свиване на разходите.

# 436
Ще се радвам ако имате опит с Г4С Салюшън, кандидатствам за рецепционист, а освен това ще се радвам да споделите за облекло за интревю, аз все си мислех че ще имам работа с прилично заплащане още 2007-2008 но в последствие ми се вижда неистово трудно и явно може би незнам как да се докажа че наистина заслужавам дадено място  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 437
  • София
Не искат да ти плащат. Не мисля, че е възможно в България някой РЕАЛНО да бъде съкратен заради НЕГОВАТА слаба мотивация. А и щом правят оптимизация... Със сигурност не искат да плащат. Оптимизация това значи, свиване на разходите.

Знам. Той и по документи не може да се мотивира даже защо ме маха.
Затова и не ми дадоха бонус за Коледа.
Ей затова най ме е яд май - от 13.12 ме оставиха без пари до 6.01.

# 438
  • Сф
Аз пък не бих останала там, където не ме искат. Или по-точно казано- бих останала, колкото да имам време да си намеря нова работа. Хубост на сила не става. Връща те на работа големия шеф и после какво? Жена му и тези, които са те "съкратили" ти почернят живота, интриги отвсякъде, подливане на вода. Няма смисъл.  Добронамерено мнение.  Peace Hug

# 439
  • София
Аз пък не бих останала там, където не ме искат. Или по-точно казано- бих останала, колкото да имам време да си намеря нова работа. Хубост на сила не става. Връща те на работа големия шеф и после какво? Жена му и тези, които са те "съкратили" ти почернят живота, интриги отвсякъде, подливане на вода. Няма смисъл.  Добронамерено мнение.  Peace Hug

И това си го мисля.
Не е жена му, гаджето на брата на жена му е. Mr. Green

# 440
  • Сф

Не е жена му, гаджето на брата на жена му е. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy хаххаха голяма шуробаджинащина  Joy Joy

# 441
L'Agent, имаш ли как да подадеш сигнал за дискриминиране, ако всички са получили, а ти - не?

Dados, в БГ-работодател има ли инфо? Облекло - разчупена офис-визия. Светъл костюм сако с рокля и коланче например.

# 442
L'Agent, имаш ли как да подадеш сигнал за дискриминиране, ако всички са получили, а ти - не?

Dados, в БГ-работодател има ли инфо? Облекло - разчупена офис-визия. Светъл костюм сако с рокля и коланче например.
Tи нали се сещаш , че те не са ги обявили тези бонуси. Тоест , тя няма как да докаже.

# 443
Сещам се, но само тя си знае дали са обявени, дадох й идея.

# 444
Ще се радвам ако имате опит с Г4С Салюшън, кандидатствам за рецепционист, а освен това ще се радвам да споделите за облекло за интревю, аз все си мислех че ще имам работа с прилично заплащане още 2007-2008 но в последствие ми се вижда неистово трудно и явно може би незнам как да се докажа че наистина заслужавам дадено място  Rolling Eyes Rolling Eyes

Зависи за каква позиция се кандидатства.
Ако е за работа в офис, бих заложила на сако и пола/панталон - с каквото разполагаш в гардероба.
За цветовете - пак зависи с какво разполагаш, но прекалено ярките не са много подходящи според мен.

# 445
L'Agent, лично аз мисля, че е по-добре да се махнеш. Да не мине време и да ти намери цаката по някой кофти параграф Naughty
След като те държи на най-ниската заплата, че и бонус за Коледа не ти е дал, ясно е, че не те долюбват и все ще търсят начин да се отърват от теб, а и пари няма да видиш. При това на него му е ясно, че ти искаш да останеш там, до като си намериш друга работа. Много тегава ситуация ще е. Не му вдигай въшките излишно, напротив дръж си на самочувствието и да не ти пука. Успех!

# 446
Мислех за нещо в бежово - имам един бежов костюм с чорапогащник, мисля че е
добре , може ли мнение  Rolling Eyes
Една позната от радио ме посъветва за спирала, макара че на последните 2 интервюта
не съм слагала предвид твърдите ми контактни лещи, нито грим или червило.
Дано не бъркам  Confused

# 447
Бежов костюм звучи съвсем прилично  Peace
Аз на моето интервю бях само с малко прозрачна пудра и лека спирала - хем да не съм със силен грим, хем да покажа грижа за външния вид

# 448
Мислех за нещо в бежово - имам един бежов костюм с чорапогащник, мисля че е
добре , може ли мнение  Rolling Eyes

И аз съм на мнението на Nenna. Също така сложи малко грим - спирала, червило... Самочувствието в ръка и ще ги разбиеш.

L'Agent няма смисъл да висиш в тази фирма, явно човекът си е прибрал родата до девето коляно и сега се чуди кого да махне. Тях не става, така че ще си ти. След като не си уважава работниците, то няма смисъл да седиш там. Такива фирми, според мен, бързо си отиват. Само, гледай така да те съкратят, че да ти изплатят обезщетения и да отидеш на борсата.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 21:46 от karamelia

# 449
Тя е подписала вече - по взаимно съгласие. Трябваше да ги накараш , след като те нямат нужда от теб- те да ти пуснат предизвестие за съкращаване. Така щеше да се възползваш от 60% от това което са те осигурявали на т. борса + една заплата (брутна) . Сега на борсата ще взимаш минималната ставка.

Общи условия

Активация на акаунт