Работа, CV-та, HR-и, съвети - 35-та тема

• 55 429
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Бебето и е най-важно, аз имах колежка която едва не направи спонтанен аборт в петия месец от напрежение и че се скараха с шефа,че беше провалила една сделка.  Той горкия после не повиши тон цели две години, беше му урок. Така че да  говори с личния лекар, да взима болничен, било и за нещо друго, докато реши да им каже.

А относно за пресяването на СВ-та от секретарките, и аз съм работила като техн. секретар  и всички молби  се носеха лично при мен. Провеждах кратък разговор с кандидата и на всяко СВ слагах бележка с първо впечатление и шефът решаваше кой да покани на интервю.

# 391
Момичета, искам съвет. Кандидатствала съм неколкократно в Технополис за консултант-продавач, но не са ми звъняли. Сега гледам, че пак върви такава обява за МОЛ Парадайз. Дали има смисъл да кандидатствам пак? Иска ми се да пробвам, но по всичко личи, че не съм техният човек, пък и някак си усещам, че няма да се обадят и напразно ще си пратя отново сивито.

# 392
бонбонбон Кандидатствай, не се знае в чии ръце ще попадне CV-то, може да ти се обадят Simple Smile

# 393
Случвало ли ви се е да ви поканят на интервю-среща в  събота и то в 10- не знам но ето тези
http://www.bdias.com/
поне малко ми вдъхнаха надежда и усетих някаква искрица , позицията е Архивист, много ми допадна  Praynig Laughing

# 394
  • Вече на светло в София
Офис асистент/ка
Ref.No:   1
Описание и
Изисквания:    Танита.бг търси да назначи в екипа си офис сътрудник в агенция за недвижими имоти:

Търсим амбицирана, комуникативна, всеотдайна, енергична, коректна и позитивно настроена личност.

Не е нужно да имате опит, защото ние ще Ви осигурим:

- Непрекъснато професионално обучение с висок стандарт;
- Ежедневни практически групови тренировки;
- Ежедневна помощ от Ръководителя на екип;
- Постоянна подкрепа от всички членове на офиса.
- Възможност за развитие в компанията.

Ако отговаряте на посочените по-горе условия - то Вие сте нашият човек.

Изпратете Вашата автобиография и ние ще се свържем с всички одобрени кандидати.
Месторабота:   София / България
Заплата:    от 500 до 1000 BGN (Нето)
 Аз пък недоумявам какви са тези практически групови тренировки? Някакви идеи newsm78

# 395
Случвало ли ви се е да ви поканят на интервю-среща в  събота и то в 10- не знам но ето тези
http://www.bdias.com/
поне малко ми вдъхнаха надежда и усетих някаква искрица , позицията е Архивист, много ми допадна  Praynig Laughing

Да, нормално е за фирми, където събота си е нормален работен ден. Пожелавам ти успех най-сетне! Дано е твоето място Peace Виждам и Нинчето тук и съм изненадана, мислех, че е намерила своето работно място. Успех на всички!

# 396
- Ежедневни практически групови тренировки;
Заплата:    от 500 до 1000 BGN (Нето)
Звучи ми като ежедневни оперативки от поне 30 мин.
Заплатата е в твърде голям диапазон, не ми харесва това.

Може да ми се струва, но напоследък май виждам твърде много обяви от един и същ "пускател" на ден. Имам предвид някаква фирма и има 5 нейни обяви. И така 4-5 фирми с по 5 обяви поне. А уж са директно търсещи. На мен ми се струват скрити консултантски агенции. Искам да ги скрия, а няма как  Tired

# 397
Сътрудник обслужване на клиенти
Описание

МОЛИМ САМО СЕРИОЗНИ КАНДИДАТИ
Нашето предложение се отнася за
- работливи
- лоялни
- изпълнителни
- без дисциплинарни наказания
- незлоупотребяващи с алкохол или употребяващи  наркотици
- владеещи правилен български език - писмено и говоримо
- работещи с периферни устройства
- word, excel, corel draw
- английски език
- без психологичеси проблеми
- способност за работа под напрежение
- способност да изпълняват поставените задачи с минимални напътствия
- способност да изпълняват по две или повече задачи едновременно
-организирани
Работно време 9.30 - 18.30 часа
Стартова заплата 500.00лв
Фирмено обучение
Осигуровки
Отпуск
Плюс са приложени препоръки
 #Crazy Направо ми стана жал за тях !От къде ли си намират кандидатите ,че чак до тук са  стигнали да пишат такива неща?Обявата им на 2-3 месеца се появява. newsm78

# 398
тук има ли някой фармацевт, който си търси работа?

# 399
Сътрудник обслужване на клиенти
Описание

МОЛИМ САМО СЕРИОЗНИ КАНДИДАТИ
Нашето предложение се отнася за
- работливи
- лоялни
- изпълнителни
- без дисциплинарни наказания
- незлоупотребяващи с алкохол или употребяващи  наркотици
- владеещи правилен български език - писмено и говоримо
- работещи с периферни устройства
- word, excel, corel draw
- английски език
- без психологичеси проблеми
- способност за работа под напрежение
- способност да изпълняват поставените задачи с минимални напътствия
- способност да изпълняват по две или повече задачи едновременно
-организирани
Работно време 9.30 - 18.30 часа
Стартова заплата 500.00лв
Фирмено обучение
Осигуровки
Отпуск
Плюс са приложени препоръки
 #Crazy Направо ми стана жал за тях !От къде ли си намират кандидатите ,че чак до тук са  стигнали да пишат такива неща?Обявата им на 2-3 месеца се появява. newsm78

Осигуровките и отпуската за бонус ли ги считат?

# 400
Да, нормално е за фирми, където събота си е нормален работен ден. Пожелавам ти успех най-сетне! Дано е твоето място Peace Виждам и Нинчето тук и съм изненадана, мислех, че е намерила своето работно място. Успех на всички!
След последния ми работодател, на който му работих три месеца без трудов договор и осигуровки Mr. Green сега определено избирам!Ще ме прощават, но и аз съм човек и заслужавам най-доброто!Пожелавам на всички да намерят своето място и да са щастливи там!  bouquet

# 401
Ами аз работя от 12 години. Платена отпуска май имах само веднъж. Понякога съм работела без договор, ама защо си мислех, че мен ме устройва...

# 402
Здравейте,
Вчера бях отново на интервю,на което отново предложението беше свързано с осигуровки на минимална работна заплата,а останалата част под масата - на ръка. Искам да попитам толкова често срещано ли е и бихте ли се съгласили да работите при такова условие?
Мерси предварително за отговора Simple Smile

# 403
Практика е Peace Аз вече не съм сигурна дали бих се съгласила. Доскоро не ми харесваше да давам толкова пари на държавата, но от друга страна, ако те съкратят - получаваш малко обезщетение; ако забременееш - майчинството ти ще е малка сума; ако ти трябва болничен - ще получиш много по-малко пари.

# 404
  • Сф
В българските и малките фирми е практика да плащат едно, а да те осигуряват на друго. До сега винаги така съм била и аз, но скоро успях да си извоювам пълни осигуровки и повече няма да се хвана на работа, която ползва тази практика. Именно защото с тоя доход 2 години назад за майчинство и безработица не ми излиза сметката някой ден като реша да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт