Отговори
# 270
  • Още у мъглата ...
Такааааа, диспансера полУдЕ. Joy
Днешната програма е-лИбоФФФ по никое време-видеа и т.н., хи, хи, хи до припадък и накрая рев на някой ФЕмирски клип. Joy

Един напълно нормален ден в ДиспансерО  Whistling Whistling Whistling  Crazy  Mr. Green

smile3521 smile3521   Joy Joy Joy Joy

# 271
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ааааааааааааааааааа и това, ех тези ФЕМИР

# 272
Хайде сега малко и да поплачем  smile3518

Скрит текст:
Казах ли Ви, че така, ще стане накрая..... rotfImao rotfImbo иначе това е любимият ми ФЕмирски колаж от фейса, а ти както си го направила+стиховете към него е повече от прекрасен..... Heart Eyes само, че на мен отдавна вече не ми се плаче с ФЕмир, претръпнах. Mr. Green

# 273
  • Още у мъглата ...
Ох, много красота, много любов  Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Хайде аз се измъквам от студийцето, до довечерас по некое време  Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 274
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:
Казах ли Ви, че така, ще стане накрая..... rotfImao rotfImbo иначе това е любимият ми ФЕмирски колаж от фейса, а ти както си го направила+стиховете към него е повече от прекрасен..... Heart Eyes само, че на мен отдавна вече не ми се плаче с ФЕмир, претръпнах. Mr. Green

Еми,Наде,аз за да не развалям програмата за деня,затуй викам време е на рев вече да го ударим  Mr. Green

# 275
Таз на истина е дърта.АЙ уужасена съм а пък Джоузеф е 81 набор.
бая кака му се извъди  Joy Joy Joy а сега той имаше ли нещо с актрисата дето играе сестра му или бяха само слухове  newsm78

# 276
Ааа не ми харесва тази,не че някой ме пита де  Mr. Green Джоузефчо заслужава по-готина мацка  Naughty Laughing

# 277
Ааа не ми харесва тази,не че някой ме пита де  Mr. Green Джоузефчо заслужава по-готина мацка  Naughty Laughing
че никой не ни пита вярно е ама ниЙ да си кажем  Mr. Green

# 278
че никой не ни пита вярно е ама ниЙ да си кажем  Mr. Green

smile3521 newsm47

# 279
  • София

Скрит текст:

Еми,Наде,аз за да не развалям програмата за деня,затуй викам време е на рев вече да го ударим  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес Ирчето ме разглоби от смях и се сетих,че когато почнах да чета темата пак пускаше такива гифтчета и беше голям купон Joy Joy JoyИрче, Hug
Вании, Hugмного ми харесват дрехите Hug

# 280
Не знам тая колко как му се пада ама гледах преди няколко дена имат разни интервюта и тем подобни комик кон се нарича и там да ви кажа тази дето играе сестра му все едно има химия между тях.Възможно е и в момента да имат нещо креватно примерно....Тъй като тя неговата не е на сета така че.Но мисля че по добре с нея от колкото с каката.

# 281
Хайде стига рев,пак е време за любов  Heart Eyes

# 282
Не знам тая колко как му се пада ама гледах преди няколко дена имат разни интервюта и тем подобни комик кон се нарича и там да ви кажа тази дето играе сестра му все едно има химия между тях.Възможно е и в момента да имат нещо креватно примерно....Тъй като тя неговата не е на сета така че.Но мисля че по добре с нея от колкото с каката.
така се говореше преди време,че са имали нещо  newsm78

днес не трябваше ли да има оригинални или се бъркам

# 283
Другата седмица са Древните.Тая седмица имат почивка.

# 284
Субките за Зверо са готови  Peace

http://www.addic7ed.com/serie/Beauty_and_the_Beast_%282012%29/2/ … Coming_to_Dinner?

Общи условия

Активация на акаунт