Отговори
# 330
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И на мен ми харесва мацката  Heart Eyes ,прилича малко на Джейда  Peace
200% ще стои по-добре до Чачко  Peace

а дано, интересно ми стана да я видим като игра

# 331
  • Варненска клюкарка
Айййй Наде,каква е хубава,а дано Чачко не Яманчо,а може и той да и хвърли едно очо,много ми харесва много  Heart Eyes Heart Eyes

Симпатична е  Wink

Де тоз късмет, но нещо много заспал ми се види тоз Чаатай напоследък- освен, че не го усещам да е като преди, сякаш и като секси излъчване ми се губят нещата  при него, а преди пръскаше сексапил  Crazy Heart Eyes....абе ярък като комета беше newsm78 А дано се загаджи с някоя, че да светне пак....

# 332
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мелек освен, че от осми епизод не пише вече сценария на ПО заедно с Едже, ми и от пети епизод на  новия сериал на Киво е спряла.
Неси го е превела в нейния туитър.

хм, малко странно така да се реши да "почива" явно има причина, ама каква ли

Джейн,това в туитър ли излезе хабера  newsm78
Аз от фейса го копнах, ама е това което ти каза Peace
Бел, ела да я видиш Еджето какви ги рони в туита Mr. Green, аз още сутринта го написах, но не ми повярваха, а Неси още снощи го пусна, даже пише че са направили 5 серии от новия сериал на Киво, да се отдаде на почивка и децата си, ей такива ,не нам обаче

ех, златни сте винаги ни информирате за всичко,  Hug Hug Hug

# 333
Вип 7 песента е много готина. Hug
Ето и нещо от мен за вас.
http://www.youtube.com/watch?v=kejl9Lhq2Cs
http://www.youtube.com/watch?v=dfpNJ5t-CJk
http://www.youtube.com/watch?v=dnTNoQ1JZGI

# 334
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

аааааааааааааа всичко ми хареса  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 335
еееееее най-накрая нещо хубаво да пуснат в ПО  Mr. Green е това вече е красавица,а не онуй чудо на природата  Joy да видим с това момиче как ще му се получат нещата  Whistling

# 336
Ако тази актриса играеше Мира какво ли щеше да е. Laughing Blush Crazy
Симпатична ми е.
Мелек пък се отказала и от сериала на Киво. Според мен не е за да си почива, друга е причината.
Ирче, ми не би било лошо както казваш и ти.

# 337
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Симпатична ми е.

Наде, а как и е името, че май не го видях, да потърся други нейни снимки, сладурана слънчева и чаровна изглежда, интересно ми е как ще стоят един до друг

# 338
  • У Диспансера ...♥♥♥
Симпатична ми е.
Наде,същата щеше да ми е реакцията както в момента,а и щяха да са двойка убиец просто,ей това щеше да се казва двойка,и там мога усетя тоци и химия  Heart Eyes Heart Eyes

# 339
Ирче и аз мисля, че биха си паснали.
Ми, ще гледаме и, ще видим накъде, ще задуха вятъра. Flutter
Мариетке, мисля, че се казва Müge Uzel.
На мен Чаатай си ми е все същия като излъчване, само малко да му поскъсят бретона.

Yeni bölümde Ender'in kız kardeşi olarak göreceğimiz Sedef'i Müge Uzel oynayacak diyolar

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥
Müge Üzel и е името  Peace

# 341
  • Варненска клюкарка
Джени, за  какво говори Еджето, че мен хич ме няма по търсенето- по принцип случайно попадам на находки  Crazy Новостите открих в темите за ПО и АШК

То е ясно, че има причини и скоро ще се разбере, ако Мелек подхване друг проект или се е получило някакво несъгласие между двете и изчакват да и мине....кой знае. Факт е, че за пръв път се разделят, пък дори и по повод "почивка" каквото и да означава това Whistling

# 342
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ирче и аз мисля, че биха си паснали.
Ми, ще гледаме и, ще видим накъде, ще задуха вятъра. Flutter
Мариетке, мисля, че се казва Müge Uzel.
На мен Чаатай си ми е все същия като излъчване, само малко да му поскъсят бретона.

Yeni bölümde Ender'in kız kardeşi olarak göreceğimiz Sedef'i Müge Uzel oynayacak diyolar

Благодаряяяяя  Hug Hug Hug

# 343
Белорче е все пак може да се окажеш права за перушината дет ще хвърчи  Mr. Green ама май тая кукла ще я скубе  Joy

# 344
Който има желание може да прочете преведеното на български резюме на предстоящия епизод на ПО в другата тема, става доста интересно.
Мислех да не пиша повече за ПО тук, но като я видях и не се стърпях да не я споделя с Вас и да не Ви кажа коя е.

Общи условия

Активация на акаунт