Отговори
# 315
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ан тъй...дремете си....да мой да си гледам Фемир на спокойствие. Whistling Whistling Whistling

Джено, Hug Heart Eyes Ди Heart Eyes Hug

Зиз Hug, къде го гледаш newsm78

Съра и Лейдито как са, слушат ли   love001
На компа ше си ги гледам... Party Party
Съра и Лейдиту са душички...ама бях обвинена, че съм им сложила шапки-невидимки...не се виждали по време на разходка. hahaha Joy hahaha Joy

# 316
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
аз съм на ей тази  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu
Скрит текст:

А, пък аз, на тази fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Скрит текст:

Еха, ДиБи, ако знаеш колко много харесвам тази песен,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 317
  • Варненска клюкарка
Интересни новини излизат днес.... Сутринта прочетох един туит от продуцента на АШК, но с на Гугу измъчените преводи от турски не става много ясно- нещо в смисъл, че може сериала да бъде преместен в Шоу тв newsm78
А преди малко научавам, че едната сценаристка на ПО излязла в "почивка"- става въпрос за Мелек Генчоолу. Сложих думата в кавички, защото това са обявили като причина, но ми е странно, защото двете са неразделни, дори когато работят по 2 проекта едновременно newsm78

# 318
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,това в туитър ли излезе хабера  newsm78

# 319
Ан тъй...дремете си....да мой да си гледам Фемир на спокойствие. Whistling Whistling Whistling

Джено, Hug Heart Eyes Ди Heart Eyes Hug

Значи и ти ще грозиш скоро!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джейни, страхотен избор на песен!  Heart Eyes Heart Eyes

# 320
Не е безпричинно махането на Мелек от ПО уж за да си почива,  но не се притеснявам на този етап, защото няма причина да го правя.
Тази актриса влиза в ПО, като сестрата на Ендер и, ще се казва Седеф.
Сто на сто, ще хвърли око на Яманчо, че четейки резюмето за предстоящия епизод ми минава тази мисъл. Laughing

# 321
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Не мисля, че Мелек се маха от ПО за да си почива, има друга причина, но не се притеснявам на този етап, защото няма причина да го правя.
Тази актриса влиза в ПО, като сестрата на Ендер и, ще се казва Седеф.
Сто на сто, ще хвърли око на Яманчо, че четейки резюмето за предстоящия епизод ми минава тази мисъл. Laughing

ехехехе пак ще има заплитанки и нови интриги май

# 322
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айййй Наде,каква е хубава,а дано Чачко не Яманчо,а може и той да и хвърли едно очо,много ми харесва много  Heart Eyes Heart Eyes

# 323
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Айййй Наде,каква е хубава,а дано Чачко не Яманчо,а може и той да и хвърли едно очо,много ми харесва много  Heart Eyes Heart Eyes

и аз я харесвам  Heart Eyes Heart Eyes

# 324
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
малко сменям ритъма  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

# 325
  • В света на мечтите... ❤
И на мен ми харесва мацката  Heart Eyes ,прилича малко на Джейда  Peace
200% ще стои по-добре до Чачко  Peace

# 326
  • В света на мечтите... ❤

Миши Hug ,ама с таз песен върви и маса с пийене и йедене  Mr. Green

# 327
Мелек освен, че от осми епизод не пише вече сценария на ПО заедно с Едже, ми и от пети епизод на  новия сериал на Киво е спряла.
Неси го е превела в нейния туитър.

# 328
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Миши Hug ,ама с таз песен върви и маса с пийене и йедене  Mr. Green

ох, как ме разсмя, е Линко, колко ни черпа днеска, още ли искаш, ох тоя кекс, ненаситни ви направи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 329
Джейн,това в туитър ли излезе хабера  newsm78
Аз от фейса го копнах, ама е това което ти каза Peace
Бел, ела да я видиш Еджето какви ги рони в туита Mr. Green, аз още сутринта го написах, но не ми повярваха, а Неси още снощи го пусна, даже пише че са направили 5 серии от новия сериал на Киво, да се отдаде на почивка и децата си, ей такива ,не нам обаче

Общи условия

Активация на акаунт