Отговори
# 300
oххх поревах си на филмче и ми олекна на душата  Tired

# 301
кой филм гледа  newsm78

# 302
# 303
кой филм гледа  newsm78
ааshayein

# 304
  • У дома :)
Вай бееееееее снощи докат чакам новата тема съм се тропясала Mr. Green и тя вече е преполовена Simple Smile

Да зафаля Зизулия Hug Heart Eyes Габчето Hug Heart Eyes и Ирчика Hug Heart Eyes страхотна е както винаги , а комиксите са супер забавни  Laughing Без чичеци не може  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ся трябва да се връщам 20 и кусур страници да чета Wink
Обаче бързо вдянах че Линчето днес  е рожденичка Hug Heart Eyes
Линче Hug Heart Eyes честит рожден ден newsm59 да си жива и здрава ,да ти се случват само хубави неща,да си много обичана и усмивката никога не слиза от лицето ти Heart Eyes  nbirthday
Скрит текст:

И едно поздравче дано ти хареса Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Хич не знам кои сте тук затова ви гушкам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 305
  • София
Елииии, Hugмного ти благодаря newsm51 newsm51 newsm51.Песента много ми хареса Hug Hug Hug Hug Hug
На мен пък кекса ми хареса Mr. Green,ох майкоу, Heart Eyes

# 306
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Вай бееееееее снощи докат чакам новата тема съм се тропясала Mr. Green и тя вече е преполовена Simple Smile

Да зафаля Зизулия Hug Heart Eyes Габчето Hug Heart Eyes и Ирчика Hug Heart Eyes страхотна е както винаги , а комиксите са супер забавни  Laughing Без чичеци не може  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ся трябва да се връщам 20 и кусур страници да чета Wink
Обаче бързо вдянах че Линчето днес  е рожденичка Hug Heart Eyes
Линче Hug Heart Eyes честит рожден ден newsm59 да си жива и здрава ,да ти се случват само хубави неща,да си много обичана и усмивката никога не слиза от лицето ти Heart Eyes  nbirthday
Скрит текст:

И едно поздравче дано ти хареса Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Хич не знам кои сте тук затова ви гушкам всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ели,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug песента е страхотна, благодаря ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 307
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
аз съм на ей тази  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

# 308
  • У дома :)
Мариетка Hug Heart Eyes

Линче Hug  Heart Eyes оооооооооо и аз го видях и на мен ми хареса Mr. Green Heart Eyes

И да зафаля Габи Hug Дани Hug и Ирка Hug за страхотните колажи,много ми стана кеф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 309
аз съм на ей тази  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu
Скрит текст:

А, пък аз, на тази fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

Скрит текст:

# 310
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе той кекса на всички ни хареса,ама това е друга тема  hahaha hahaha hahaha

# 311
Ето го текста на това инфо, което Ирка bouquet ни преведе днес
Скрит текст:
MİLLİYET'in haberine göre “Medcezir” dizisinin yapımcısı Kerem Çatay, başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya’yla Çağatay Ulusoy’u özel hayatlarına dikkat etmeleri yönünde uyardı

Oyuncuların son günlerde özel hayatlarıyla gündeme gelmesinden rahatsız olan yapımcı Kerem Çatay, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’u, “Dizi çok iyi gidiyor, ancak istediğimiz reytinge ulaşamadık. Özel hayatınıza dikkat edin. Hiçbir gazete veya televizyona açıklama yapmayın” diye uyardı.

Serenay Sarıkaya, evli işadamı Murat Süğlün’le yaşadığı ilişkiyle, Çağatay Ulusoy’sa gazetecileri tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Yapımcı Çatay oyuncuların setteki performansları için Ulusoy ve Sarıkaya’ya teşekkür de etti. İki oyuncunun, iyi performansı sayesinde dizide çoğu sahne, tek seferde çekiliyor.

И на мен кекса ми хареса, техните моменти също, нямам представа от филма, ама ми харесаха и тримата, особено мадамата е страхотна.

Ирчи spoko spoko spoko

Ели Hug, Мармиши Hug, Дибо Hug

Поздравче за рожденичката  newsm19 newsm19

# 312
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ан тъй...дремете си....да мой да си гледам Фемир на спокойствие. Whistling Whistling Whistling

Джено, Hug Heart Eyes Ди Heart Eyes Hug

# 313
Имаме си рожденничка.
Честит рожден ден мила.Бъди винаги жива,здрава,щастлива и вай вече много много обичана.
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 newsm59

# 314
Ан тъй...дремете си....да мой да си гледам Фемир на спокойствие. Whistling Whistling Whistling

Джено, Hug Heart Eyes Ди Heart Eyes Hug

Зиз Hug, къде го гледаш newsm78

Съра и Лейдито как са, слушат ли   love001

Общи условия

Активация на акаунт