Отговори
# 630
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ми тя Мариета заела половината балкон точно с тая цел - да си мислим, че калабалъкът е голям. hahaha

Ели, Диди, Мариетка, Габи,  Hug Hug Hug

Профи, мила,  Hug Hug Hug Hug Hug
инак няма да мъ забележите, пък тъй я виж как ма отразявате  Joy Joy Joy Joy

# 631
  • Още у мъглата ...
Ми тя Мариета заела половината балкон точно с тая цел - да си мислим, че калабалъкът е голям. hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Ми, Профи, то и четирте ВИП-ове, па и Нарциси, па и още нещо и то .... вратата защипа шлифера  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 632
  • У дома :)
В момента сме 14 човека + 2 госта Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 633
 newsm78Йо ми съ губи нещо напоследък

# 634
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Joy Joy Joy Ми, Профи, то и четирте ВИП-ове, па и Нарциси, па и още нещо и то .... вратата защипа шлифера  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
ох, значи хиля се като луда по нощите, ама наум да не събудя спящите, майтап майтап, ама 5 човека цел ред сме направили  Joy Joy Joy Joy

# 635

Точно за нея си мислех и аз ,че нали и тя е от нощните птички Peace

# 636
  • Още у мъглата ...
А, не, няма да има място за кафетата сутринта, хайде - лека нощ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо-то я мерках при тати - вчера ли, онзи ден ли newsm78 Явно много блъскане има  Rolling Eyes

# 637
А, не, няма да има място за кафетата сутринта, хайде - лека нощ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Йо-то я мерках при тати - вчера ли, онзи ден ли newsm78 Явно много блъскане има  Rolling Eyes

Габче ти полудя, отиваш да си лягаш Shocked Joy Joy Joy

# 638
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Хайде и аз лягам, че без кафе не може, трябва да го има задължително,  Hug Hug Hug Hug Hug за всички ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ааааааааа ама то имало още 7 стр., Габче, що ни плашиш място бол  Joy Joy Joy

# 639
Щом сте рекли айде гушкам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и лека Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Ми нали искам да съм на повече неща ЦЯЛА, та гледам да вляза в коловоза  Joy Joy Joy Joy
Ох, вече верно си дрънкам  ooooh! Mr. Green
Много истинска лека нощ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
оставяме 7 етажа за кафета чи сабалян шъ имаме нужда  Joy Joy Joy

ЗА ПОСЛЕДНО ЛЕКА НОЩ  НА ВСИЧКИ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 642
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи, уж ще си лягаме, Ти Си на ход може да си прайкаш какво ти душа иска,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, много обичам да чета дълги твои постове сутрин, много  Hug Hug Hug

# 643

Joy Joy Joy Joy Joy Ми нали искам да съм на повече неща ЦЯЛА, та гледам да вляза в коловоза  Joy Joy Joy Joy
Ох, вече верно си дрънкам  ooooh! Mr. Green
Много истинска лека нощ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Габче идно истинско и последно лека нощ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  newsm78дали шъ е последнУ незнам  Mr. Green

# 644
  • Още у мъглата ...
Чай само да кажа  Laughing Йо току що каза лека нощ в при тати и й писах, че точно сме си говорили за нея и ни липсва  Heart Eyes Хайде Осведомителната агенция се оттегля вече  Laughing Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт