Отговори
# 645
Чай само да кажа  Laughing Йо току що каза лека нощ в при тати и й писах, че точно сме си говорили за нея и ни липсва  Heart Eyes Хайде Осведомителната агенция се оттегля вече  Laughing Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
тенкю Габче  Hug Heart Eyes

# 646
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен ме е шубе да не скочим на покрива, че Зизуто я нЕма да отвори новото крило.

Мисля да съм кратка.
1. Това новото дето ще влиза в ПО е сладурана, но дали може да играе или ще е втора Серка тепърва ще разберем. С др. думи не съм много ентусиазирана.
2. Вече доста се отклониха от оригинала на Каунтито, та идея си нямам докъде ще я докарат така.
3. Не за друго, ама в оригинала, на Мариса първият кекс си беше с прототипа на Оркунчо. Пък тука вече се разделиха.
4. Леко прекаляват с мюзикъла.
И понеже не успях да се включа в коментарите по епизода в петък сега е моментът да добавя, че макар и малко по-добре заснета и целувката на виенското колело не ми хареса. Гнусна е и тя. По никакъв начин играта и на двамата не ме убеждава в привличането между героите им. И на Ча му личи, че се напъва да играе, няма лекота в тези сцени.
Пък и оригиналът не е филм за тази "любов", та чак се дразня комшиите колко се напъват да наклонят везните в тази посока. Колко други сюжетни линии има - да наблегнат на тях! При това актьорите са добри. Wink

5. Хвърлям по един поглед и на АШК.
6. Във връзка с 5. онзи ден писах нещо, ама никой не ми обърна внимание.
7. Пак ще го напиша. В оригинала "Керем" убива Нола (Азра).  newsm78 Не му запомних името на главния в "Мач пойнт". Embarassed
8. Аз не бих си причинила обсъждане в другата тема, знаете защо. Затова много ще се радвам на всичко свързано с проекта на Хазал споделено тук. Peace

Че писах - писах, ама и вие 19 нови отговора ...  #Crazy Sick

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей голяма мъка,като се закучи и неще та неще,ама аз не се отказах и след малко ще видя за работа как ще откажа ,малииии ади лека до след 2 часа  ooooh! ooooh! Hug Hug

# 648
  • Керодиспансера
ДОБРО УТРО! Ранобудни няма ли в диспансера .....а-а-а, ето Ви кафенца за събуждане  food010 Coffee  food010 Coffee kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2.Желая Ви приятен ден! newsm10

# 649
  • Под Сините камъни
вай вай вай някой пак се е вихрил снощи.
Гюнайдън къзлар!Да ви поднеса кафенце и да се връщам да ви чета

# 650
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ей голяма мъка,като се закучи и неще та неще,ама аз не се отказах и след малко ще видя за работа как ще откажа ,малииии ади лека до след 2 часа  ooooh! ooooh! Hug Hug

Добро утро, Хухавелки,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ирка, клипа е невероятен, казах ти аз златни ръце + идеи + кадри + музика + ФЕМИР,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а началото незнам коя песен е, обаче настръхнах, а и после Георги Христов, БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!!

Хайде хубав ден на всички,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
  • Под Сините камъни

Ей голяма мъка,като се закучи и неще та неще,ама аз не се отказах и след малко ще видя за работа как ще откажа ,малииии ади лека до след 2 часа  ooooh! ooooh! Hug Hug
Аууу Ирче невероятен.Ама как ме разчувства рано сутринта

# 652
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
добро утро https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/155734_58 … 6_504769916_n.jpg

# 653
  • У дома :)
Само казвам добро утро Hug Hug Hug Hug и изчезвам на работа Wink

Има нов клип на Ирчика  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ама като ида на работата ще го изгледам Grinning

Хубав ден на всички и до по-късно Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 654
Добро утро и хубав мрачен ден Hug
Зизу и екип  bouquet
Ирка за клипа newsm10 любими моменти
Скрит текст:
И от мен по едно кафе за ранобудните Hug
Скрит текст:
Връщам се да чета. Спорен ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Много хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3501 newsm51

Добро утро Hug Hug Hug

Зарибена HugПепи HugПетрова HugМиши HugБебе HugЕли Hug

И малко едене Laughing

Скрит текст:

Хубав ден Hug

# 656
Лелеее, влизам и попадам директно на клипа на Ирка!!!

Иркаааа,  Hug бравооооо!  smile3501 Може много да те измъчи, но резултатът е един път!  newsm51 newsm51 newsm51 И как ФЕмирско ми започва денят...... Blush

Хайде, сега добро утро, банда! Имам си за четене, ама после.... Rolling Eyes

Първо, кафенце  Heart Eyes

Скрит текст:

На фона на любима песен от тийн годините Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Гушки за всички сладки  Hug Hug Hug Hug Hug

Прекрасен, усмихнат, влюбен ден от мен!   love001

# 657
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро! Hug Hug Hug

Гушки за све...ся немам време да ви изброявам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥

Майкоооооо след дългия сън,който направих (има,няма 2 часа) И станах от раз........ с викове успах се  Whistling Whistling Хайде Добро утро  Hug Hug Hug
Харесали сте клипарата гледам,та да ми тръгне усмихнат деня поне  Hug Hug

# 659

1. Това новото дето ще влиза в ПО е сладурана, но дали може да играе или ще е втора Серка тепърва ще разберем. С др. думи не съм много ентусиазирана.

Добро утро момичета, по някога мятам по един поглед на това, което сте писали, но в момента не мога да връщам назад за това може ли някоя ако има подръка да ми даде снимка на новата актриса в ПО?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт