Отговори
# 165
Гюнайдъъъъъъън  newsm47 !

Пусната съм за малко в диспансера.  Laughing Глей кво нещо - хората се борят да ги пуснат навън, пък аз съм доволна кога мога да влЕзна!  Mr. Green

Дани, Ирка, Габи,  Hug Hug Hug аман от ваште грозотии!   Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Hug newsm47 А кажи им го  Mr. Green прекаляват направо ooooh!

Булка  bouquet

Гъбке Hug толтички Heart Eyes гепим бързо и бегам  bouquet

# 166
И нашите незабравими любимци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малееее, страхотна красота! Дани,  Hug  bouquet

И Фемирчетата с кончетата на Ирка и лилято на Габка също!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet

Големи сте грозоправителки, Heart Eyes Heart Eyes значи! Браво!   love001

Профче, Hug  радвам се да те видя!  Heart Eyes Heart Eyes

# 167
  • Още у мъглата ...
Искате ли да ви преведа от руски статия за Ча и Серка,че ми попадна случайно,нещо от сорта ,че компанията на сериала ги е предупредила да бъдат много внимателни за своя личен живот,ако ви е интересно да я надраскам на бързо  newsm78

Мен ще ми е интересно, ама не се мъчи да я превеждаш, май повечето поназнайваме руски Grinning

# 168
  • В света на мечтите... ❤
Охх,Диби Hug  Hug Hug  грозоправителки  hahaha hahaha hahaha  как го измисли  Joy Joy Joy

# 169
Искате ли да ви преведа от руски статия за Ча и Серка,че ми попадна случайно,нещо от сорта ,че компанията на сериала ги е предупредила да бъдат много внимателни за своя личен живот,ако ви е интересно да я надраскам на бързо  newsm78

Мен ще ми е интересно, ама не се мъчи да я превеждаш, май повечето поназнайваме руски Grinning

Мне тоже!!!  newsm10 smile3521  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 170
  • Още у мъглата ...
Линко  Hug Heart Eyes Heart Eyes Радвам се, че ти харесва, знам ти аз гамата, хванала съм я  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Ренка  Hug Heart Eyes
Диби  Hug Heart Eyes

# 171
Охх,Диби Hug  Hug Hug  грозоправителки  hahaha hahaha hahaha  как го измисли  Joy Joy Joy
newsm03 newsm03 newsm03
 hahaha hahaha hahaha

# 172
Въх тия голям кекс опекоха  Shocked те затва и са се гаджосали  Mr. Green Пък наще с туй лилаво перде  и със възглавници Mr. Green

# 173
Въх тия голям кекс опекоха  Shocked те затва и са се гаджосали  Mr. Green Пък наще с туй лилаво перде  и със възглавници Mr. Green

Нали,Миленче,нищо не остана скрито  #Crazy #Crazy #Crazy  аз направо се шашнах снощи  Mr. Green  Ама не знам след кекса или преди него са се гаджосали  Joy Joy Joy

А в дискотеката какви езици си пускаха  Crazy Crazy Crazy

# 174
  • Още у мъглата ...
Въх тия голям кекс опекоха  Shocked те затва и са се гаджосали  Mr. Green Пък наще с туй лилаво перде  и със възглавници Mr. Green

Бряяя, чак се излюбопитствах за големия кекс  Joy Пусни плс един линк ли кво ли, да погледна довечерка кекса  Laughing
Ми те наште ги спретнаха кекс от детската градина да направят  Rolling Eyes Пфууу Whistling
Релаксче  Hug Heart Eyes

# 175

Бряяя, чак се излюбопитствах за големия кекс  Joy Пусни плс един линк ли кво ли, да погледна довечерка кекса  Laughing
Ми те наште ги спретнаха кекс от детската градина да направят  Rolling Eyes Пфууу Whistling
Релаксче  Hug Heart Eyes

Габи,ето линк за Замунда  Hug  http://zelka.org/details.php?id=367852&hit=1

# 176
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Привет милички, благодаря за посрещането на всички ви!   Hug Hug Hug Hug Hug

Ирче, давай каквото ще даваш! Grinning

Аз се мъчих одеве с Гугъл да разчепкам всички странички в Геджето с интервюто на Дерята.  ooooh! Ама съчетанието от начина на изразяване на комшиите и лексикалните фантазии на Гуги при преводите от турски могат да уморят и кон. Жена не!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбрах, освен че на Дерята й никнат ябълки по езика  Joy , нямат общо с Ча освен доброто приятелство. Много се възмущава милата как папараците се бъркат в живота на хората, как ползват фотошопа и как направо могат да объркат живота на човек направо! Rolling Eyes И как в Америка никой не наднича в живота й. Напълно съм съгласна с нея.  Laughing

Релаксче  Hug Heart Eyes

На наште кекса беше, като за +7, нали така си пише и на екрана. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много важно предупреждение за Серена Саръкая и Чаатай Улусой.
Керем Чатай,притеснен около новините,които излизат за актьорите,ги извикал и им казал:"Сериала върви добре,но ние не получихме очаквания рейтинг,бъдете внимателни с личния си живот.Не давайте никакви обяснения във вестниците или  интервюта за тв".
Това било за новината,че Серена има връзка с женения бизнесмен Мурат С.И за Чаатай,че е заплашил   журналисти.Керем Чатай,благодарил на Серена и на Чаатай,за техния труд.Благодарение на двамата актьори,и техния труд много сцени в сериала се снимали само един път  Peace

# 178
Профи  Hug, радвам се, че те "виждам" Laughing
Снощи те чакахме за туршийка, че си обещала, а пърцуцата не влиза гладко без нея Joy Joy Joy

И аз се заинтересувах за кекса, ама Дани ме е зарадвала, давечерка, ако мога ще хвърля оченце.
Ирче, нас ни интересува всичко, нали сме Интелегентни и деспансерки, мятай, както ти е удобно.

Абе, на нашите кекса си беше супер, а можеше и без това да видим  Joy Joy Joy, както става в други сериали, предвежда ли се кекс в ПО newsm78, плийз информ ми, да се  hahaha hahaha hahaha

# 179
Дайте линк към видео да го видя и аз този кекс дето Ви размекна като дъвки на слънце.
Ми те и Деря спрягаха с Ча и какви ли не небивалици писаха, но съм абсолютно съгласна с написаното от нея....може да са публични личности, но всеки има лично пространство, което е неприкосновено и трябва да се уважава от другите.

Общи условия

Активация на акаунт