Отговори
# 375
  • в подножието на планината
Диди, Hug

Дани, Hug чек да те отразя...  love001

Клодиии, Hug как върви бизнеса...  Thinking

И аз прочетох, че АШК- а имало вероятност да го преместят по ШОУ- тв...на мен не ми пречи, стига да не го спират... Rolling Eyes

# 376
  • В света на мечтите... ❤
Диди, Hug

Дани, Hug чек да те отразя...  love001

И аз прочетох, че АШК- а имало вероятност да го преместят по ШОУ- тв...на мен не ми пречи, стига да не го спират... Rolling Eyes
Звезде,чек и аз да те отразя  Hug  Heart Eyes

# 377

Hug
Скрит текст:
Яваш яваш Laughingнадявам се да потръгне Laughing

Ди Hug де виде Дзверчето newsm78

Аууууу Петлите от засада вкараха #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 378
Айде пак се почна, Ча бил претърпял инцидент с кола Mr. Green

https://www.facebook.com/Femir.Urdu1/posts/577456382324698

Рени Hug, Ди Hug, Павлина Hug, Илди Hug

Сега имаше мач по канал Д, преди Чучулигите и при обичаен рейтинг над 12 за този канал и мач, сеге аго гледах беше 8 и нещо  newsm78

# 379
Скрит текст:
наде, аз пък го давам само на хазал кая, щото там ще получи изпепеляване, ако му позволи да я обича и тя също е силна на чувства, ти преди мен си го изживяла и видяла, те не играят, а реално го изживят и аз още съм на вълна фемир и съм ревнива към екранните му колежки,скорпион съм до мозъка на костите си и така чувствам нещата, хазал е много интелигентна и ще го облагороди откъм ерудиция, култура , а той откъм по-човешко непосредствено поведение, земно и нежно,леле как се размечтах, ама си казах мечтите на глас, newsm68 newsm51 smile3501
Аде бе, само Хазал е достойна за Ча, без нея той е никой и не може да диша едва ли не, или пък е може би самото съвършенство....мани, мани, че пак, ще навлезна в дълбокото а не искам.
ФЕмир са си ФЕмир, две мнения по въпроса няма, каквото трябваше да изживеят те го изживяха, минало, бешило.
Те едва ли се сещат един за друг, или да го кажа по друг начин, едва ли се сещат толкова често един за друг ако въобще се сещат, колкото Вие сте ги замислили.... ooooh!
И моя мъж е скорпион, но ми е душица и хич не ме ревнува, нито пък аз него, или поне не си даваме поводи.
Виж, свекърва ми е скорпионка като теб и е страшна ревнивка.
Определено има разлика между мъже и жени от една зодия.
Джейн, да не са сменили часа на излъчване на Чучулигата? newsm78

# 380
  • Варненска клюкарка
Между другото, Канал Д с немърливото си отношение към чуждите продукции е съсипал и последния проект на бай Фатих. Става въпрос за едноименния "Фатих" най -скъпия проект казват досега сред сериалите- историческа драма, нещо като ВВ. Огромни очаквания имаше за него но удариха на камък и там... Този сериал беше вариант на историческия филм който гледаха в киното ФЕмирчетата. Казват че е спечелил тридесет и няколко млн. долара за една година, което било страшно много в бранша- най посещавания игрален филм за миналата година  Whistling

# 381
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох грам не мой ви фанем дискусията...отказах се... Whistling
Та за тва се блещим...не мой ви рАзбера ко се задълбочавате цел ден? Laughing

# 382
Не знам, но четейки из форума оставам с впечатлението, че канал Д вече не е този канал, който беше едно време.
Като кажеше човек канал Д и Ай Япим и се смятаха за перлите в този бранш, но май вече канал Д загуби първоначалния си облик. newsm78

# 383
  • в подножието на планината

Hug
Скрит текст:
Яваш яваш Laughingнадявам се да потръгне Laughing

Скрит текст:
Ди Hug де виде Дзверчето newsm78

Аууууу Петлите от засада вкараха #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Скрит текст:
Вярвам, че ще имате успех и всичко ще е наред... Praynig Heart Eyes

Джейн, Hug

# 384

Ти да не мислиш, че аз Ви разбирам винаги какво си пишете, особено пък като се заговорите за сериали, които не съм ги и чувала, ама си продължавам напред да чета, докато стигна до нещо познато и тематично.

# 385
Роналдоооооооооооо newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Илде  love001

# 386
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ти да не мислиш, че аз Ви разбирам винаги какво си пишете, особено пък като си заговорите за сериали, които не съм ги и чувала, ама си продължавам напред да чета, докато стигна до нещо познато и тематично.
Лелчето ми Hug пишете си квот си искате...аз минавам по диагонала и ако мой се закачим некъде...супер...ама тука е свободна зона...така, че дерзайте... Whistling Whistling Whistling

# 387

Ти да не мислиш, че аз Ви разбирам винаги какво си пишете, особено пък като си заговорите за сериали, които не съм ги и чувала, ама си продължавам напред да чета, докато стигна до нещо познато и тематично.
Лелчето ми Hug пишете си квот си искате...аз минавам по диагонала и ако мой се закачим некъде...супер...ама тука е свободна зона...така, че дерзайте... Whistling Whistling Whistling
Така е лелче, тук понеже си пишем за всичко и всеки и затова често пъти става мишмаш, ама не се оплаквам, допада ми, че цари свобода на словото, или поне за мен, не се ограничавам в нищо, само за Серенай не ми се навлиза в дълбоки води. Laughing
РенкУУУУУ. bye

# 388
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз нещо не мога фана,ама за сериала на Хазал,че щял се мести разбрах,нова у ПО,Еджето някакви туитвания имала,и канл Д вече не бил това ,което е бил преди,а и Надето и Павлинка,са у вечната дилема само Хазал е за Ча,Павлинка е за Надето е не ме интересува кой с кого у реала  Joy Joy Joy Joy

# 389
За всики Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много ми се приспа Shocked мача ше ме гледа мене  Laughing лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт