Отговори
# 390
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох грам не мой ви фанем дискусията...отказах се... Whistling
Та за тва се блещим...не мой ви рАзбера ко се задълбочавате цел ден? Laughing

Ти да не мислиш, че аз Ви разбирам винаги какво си пишете, особено пък като си заговорите за сериали, които не съм ги и чувала, ама си продължавам напред да чета, докато стигна до нещо познато и тематично.
Лелчето ми Hug пишете си квот си искате...аз минавам по диагонала и ако мой се закачим некъде...супер...ама тука е свободна зона...така, че дерзайте... Whistling Whistling Whistling
Така е лелче, тук понеже си пишем за всичко и всеки и затова често пъти става мишмаш, ама не се оплаквам, допада ми, че цари свобода на словото, или поне за мен, не се ограничавам в нищо, само за Серенай не ми се навлиза в дълбоки води. Laughing
РенкУУУУУ. bye
Ми то ако нема мишмаш не е интересно...пък и аз не се оплаквам...само си се блещим...позевам...и така... Laughing Laughing Laughing

# 391
  • Варненска клюкарка
Не знам, но четейки из форума оставам с впечатлението, че канал Д вече не е този канал, който беше едно време.
Като кажеше човек канал Д и Ай Япим и се смятаха за перлите в този бранш, но май вече канал Д загуби първоначалния си облик. newsm78

И аз оставам с такова впечатление и напоследък рейтинга му е все нисък, както и на Шоуто, а преди всички сериали се бореха за място в тяхните програми.  newsm78  Доколкото разбрах и на Къванч новия сериал, ще е по Стар тв, който пък като цяло рядко пада под 9-10 рейтинг, а има някои предавания с по 12-13 % Когато рейтинга на ВВ взе да пада в Шоуто, го преместиха в СТар и сега е супер. Малките тайни като ги преместиха в Стар (май бяха във фокса в началото...забравих  newsm78)  удвоиха рейтинг и финишираха успешно. Не знам защо така се получава с двата най-квалитетни канала newsm78

# 392
  • в подножието на планината
Оф, тази вечер имам два сериала да гледам и нещо не ми се гледат... ooooh! Сякаш вече претръпнах и нищо не ми е интересно... Rolling Eyes Едно и също...двама влюбени се гонят като мишка и котка...единия вечно не разбрал, другия не знае как да каже и т.н.... blahblah

# 393
Наде, да , Чучулигата вече е от 10 ч вторник, и гледам рейтинга е нисък, и другия сериал с онзи от Времето лети вече е в понеделник, бил е в петък, в събота, сега на мястото на Чучулигата
Вдички се чудят какво става с този канал Д, аз гледах неговия дял спрямо другите канали, доста назад с под 5% е  ooooh!

Къде гледате мачове  newsm78

# 394
  • Още у мъглата ...
Хелоууууу, диспансерчета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да си дода малко дОма  Party Party Party

Минах и през сета на Чачи и ви нося една йени снимка  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 395
  • някъде из Врачанско
Скрит текст:
наде, аз пък го давам само на хазал кая, щото там ще получи изпепеляване, ако му позволи да я обича и тя също е силна на чувства, ти преди мен си го изживяла и видяла, те не играят, а реално го изживят и аз още съм на вълна фемир и съм ревнива към екранните му колежки,скорпион съм до мозъка на костите си и така чувствам нещата, хазал е много интелигентна и ще го облагороди откъм ерудиция, култура , а той откъм по-човешко непосредствено поведение, земно и нежно,леле как се размечтах, ама си казах мечтите на глас, newsm68 newsm51 smile3501
Аде бе, само Хазал е достойна за Ча, без нея той е никой и не може да диша едва ли не, или пък е може би самото съвършенство....мани, мани, че пак, ще навлезна в дълбокото а не искам.
ФЕмир са си ФЕмир, две мнения по въпроса няма, каквото трябваше да изживеят те го изживяха, минало, бешило.
Те едва ли се сещат един за друг, или да го кажа по друг начин, едва ли се сещат толкова често един за друг ако въобще се сещат, колкото Вие сте ги замислили.... ooooh!
И моя мъж е скорпион, но ми е душица и хич не ме ревнува, нито пък аз него, или поне не си даваме поводи.
Виж, свекърва ми е скорпионка като теб и е страшна ревнивка.
Определено има разлика между мъже и жени от една зодия.
Джейн, да не са сменили часа на излъчване на Чучулигата? newsm78

мила ми Наде,
никъде не пиша,че той без нея не може да диша, а че аз си мечтая да я обича изпепеляващо, и имам предвид като хората хазал и чаатай, не като героите Фемир, и да ревността я влагам тук не като секс и поводи за такава, а като ревност към личността, към същността му, към общуването му и вниманието му  към други жени нямам предвид любовна ревност, а защо мразиш толкова хазал кая, а пък се одобряваш бездарницата,  манекенка серенай?

# 396

Клодиии, Hug как върви бизнеса...  Thinking

Hug
Скрит текст:
Яваш яваш Laughingнадявам се да потръгне Laughing

Ди Hug де виде Дзверчето newsm78

Аууууу Петлите от засада вкараха #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ренка ,Дзверчето беше на балконЯ та затова я споменах ама явно бърже изчезна

# 397
То и аз нещо не мога фана,ама за сериала на Хазал,че щял се мести разбрах,нова у ПО,Еджето някакви туитвания имала,и канл Д вече не бил това ,което е бил преди,а и Надето и Павлинка,са у вечната дилема само Хазал е за Ча,Павлинка е за Надето е не ме интересува кой с кого у реала  Joy Joy Joy Joy
Знаеш ли колко много ми писна тази дилема, ама много и я избягвам, или поне се старая, защото за мен наистина отдавна е без значение с кого, ще са в реала.
Стига ми да знам, че обичат и да бъдат обичани.
Повреме на АФК беше друго, но отдавна за мен тази тема приключи, та чак вече ми е досадна.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:39 от Neidjal

# 398

Минах и през сета на Чачи и ви нося една йени снимка  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

тцтц гледай я значи тръгнал да я гуши,а тя нашта пак се нацупила  Joy Joy Joy

# 399
Неси ми позволи да цитирам нейния превод на туитите на Еджето за Мелек от днес, пуснах оригинала по-назад

"Добре е със здравето, но се измори, понякога да спреш е най-ценното нещо от всичко друго"

"Отпочивайки си, събирайки се с децата си(слагайки край на липсата), ще се върне"

"от 8-ми епизод на Medcezir нататък и от 5-ти епизод на Kurt Seyit&Shura Мелек вече я няма(вече не пише сценария)"

"любопитствахте,да,скъпата ми партньорка,душата ми М. Генчолу реши да прекъсне да пише и да си почине. Тъжна съм,но я разбирам"

Неси, благодаря  bouquet bouquet bouquet

# 400
  • В света на мечтите... ❤

Брейй,Габи  Hug Hug Hug ,голям папарак си,как ги издебна пак да ги щракнеш  Joy Joy Joy

# 401

Габчеее  Hug Heart Eyes ти кат си минала оттам да беше грабнала и Чачко насам

# 402
  • Още у мъглата ...
Новото девойче в Приливите е сладурка и нежна, общо взето, каквато беше Мариса (без цвета на косата, а като излъчване) Grinning
Ама явно тя си няма чичко бизнесмен  Peace
Струва ми се, че ще спретне вълнения в сериала ли, в сетовете ли  newsm78 Grinning

# 403
Сериала на Хазал засега няма да се мести, имаше потвърждение от GOLD, че остава в деня и часа на излъчване, който е сега. Преместен е Чучулигата и другия, не знам как се казва.

# 404
  • В света на мечтите... ❤
Неси ми позволи да цитирам нейния превод на туитите на Еджето за Мелек от днес, пуснах оригинала по-назад

"Добре е със здравето, но се измори, понякога да спреш е най-ценното нещо от всичко друго"

"Отпочивайки си, събирайки се с децата си(слагайки край на липсата), ще се върне"

"от 8-ми епизод на Medcezir нататък и от 5-ти епизод на Kurt Seyit&Shura Мелек вече я няма(вече не пише сценария)"

"любопитствахте,да,скъпата ми партньорка,душата ми М. Генчолу реши да прекъсне да пише и да си почине. Тъжна съм,но я разбирам"

Неси, благодаря  bouquet bouquet bouquet

Благодарим и на Неси и на теб Джейни,че го сподели тук  Hug   bouquet  bouquet  bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт