Отговори
# 570
  • В света на мечтите... ❤
Като сме подкарали темата за кекса  Whistling Whistling Whistling
Скрит текст:

# 571
Ели & Дани, аз нещо не хванах - ся кекс има ли за ядене или е бил само за лично ползване?!? Да си питам аз  Joy Joy Joy Joy
Мии  Rolling Eyes ,тя само Елито го е опитала кекса,ама от специалния,пък аз останах гладна,че ми заспаха продуктите   Joy Joy Joy
ooooh!  Дани мноУ рано ти заспаха продуктите  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy оххх има и още  Joy Joy Joy

# 572
Ели & Дани, аз нещо не хванах - ся кекс има ли за ядене или е бил само за лично ползване?!? Да си питам аз  Joy Joy Joy Joy
Мии  Rolling Eyes ,тя само Елито го е опитала кекса,ама от специалния,пък аз останах гладна,че ми заспаха продуктите   Joy Joy Joy
ooooh!  Дани мноУ рано ти заспаха продуктите  Joy Joy Joy Joy
Емиии  Rolling Eyes  те се накиснаха в малко винце и заспаха рано,рано  Joy Joy Joy

# 573
Фотката, Дианче, е за лично ползване  newsm53

Като гледам колко маймунки има още на клона, чак не ми се ляга, но.......

На вас приятно купонче - аз отивам да проверя дали още се усеща граховото зърно  Joy

# 574
  • Още у мъглата ...
Диде, Ели колата ни е малка,тъй че вие тука с бидон'ти ни чакате кат се върнем да прайме парти,а ниЙ ще си дойдем компанията + едно истанбулско чадо  Crazy  Mr. Green

Пообръснато  Mr. Green Joy Joy Joy

# 575
  • Още у мъглата ...
Фотката, Дианче, е за лично ползване  newsm53

Като гледам колко маймунки има още на клона, чак не ми се ляга, но.......

На вас приятно купонче - аз отивам да проверя дали още се усеща граховото зърно  Joy

Манче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Добър вечер и лека нощ  Hug

# 576
 hahaha hahaha hahaha Тая статийка само за нас : Три сигурни знака,че се побърквате.  Joy Joy Joy

http://jenite.bg/%D0%9E%D1%84%D0%B8%D1%81/3-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D … 521_i.331222.html

# 577
  • Още у мъглата ...
Габче Hug ти хубу ги прайш с фотошопа, ама точно с кой,чи аз кат влязах да свалям и станах ей тъй #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ели, ми няма значение с кой, то колкото по нова версия, толкова повече възможности сигурно има  #Crazy То фотошопа има купища възможности, аз се сборвам с около 5 до 10% максимум сигурно  Joy Joy Joy

# 578
Да си пием люкарството,че да не стигаме до чуденките от статията  Mr. Green
Скрит текст:

# 579
  • У дома :)
Като сме подкарали темата за кекса  Whistling Whistling Whistling
Скрит текст:

smile3521 smile3521 smile3521 Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Тая статийка само за нас : Три сигурни знака,че се побърквате.  Joy Joy Joy

http://jenite.bg/%D0%9E%D1%84%D0%B8%D1%81/3-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D … 521_i.331222.html

Дани Hug ние вече СМЕ побъркани  Joy Joy Joy Joy Joy

# 580
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha Тая статийка само за нас : Три сигурни знака,че се побърквате.  Joy Joy Joy

newsm78 А бе аз за третото се класирам - "Все по-трудно ви е да мислите трезво" Mr. Green Joy Joy, ама на първите две още не се докарвам  Joy Joy Joy Joy
Бреййй, то да не излезе, че съм нормална  ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 581
  • Още у мъглата ...
Да си пием люкарството,че да не стигаме до чуденките от статията  Mr. Green
Скрит текст:

Ааааа, ся разбраф, що на първите две устисквам  Joy Joy Joy
Това ми е ежедневното лекарство  Mr. Green Joy Joy Joy

# 582

newsm78 А бе аз за третото се класирам - "Все по-трудно ви е да мислите трезво" Mr. Green Joy Joy, ама на първите две още не се докарвам  Joy Joy Joy Joy
Бреййй, то да не излезе, че съм нормална  ooooh! hahaha hahaha hahaha
Ай,ше те пишем ПОЛУ нормална  Joy Joy Joy

# 583
  • У дома :)
Дани Hug харибото свърши ма ся набарах едно шоколадчи и утре па ши имаме кавга Mr. Green
Скрит текст:

# 584
Дани Hug харибото свърши ма ся набарах едно шоколадчи и утре па ши имаме кавга Mr. Green
Скрит текст:
Ми и аз си крадвам тогаз,поне да имаш оправдание,че една лоша кака или леля,(както искаш ти  Mr. Green ) е дошла през нощта и го излапала  Joy Joy Joy

Туй много яко,трябва и ние да си спретнем такива да подарим на севгилитата  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт