Отговори
# 585
  • У дома :)
Дани Hug харибото свърши ма ся набарах едно шоколадчи и утре па ши имаме кавга Mr. Green
Скрит текст:
Ми и аз си крадвам тогаз,поне да имаш оправдание,че една лоша кака или леля,(както искаш ти  Mr. Green ) е дошла през нощта и го излапала  Joy Joy Joy

Туй много яко,трябва и ние да си спретнем такива да подарим на севгилитата  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Трябва с гордост да ги носят Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy

И каква леля моля ти се  Naughty

# 586
  • Още у мъглата ...
Дани Hug харибото свърши ма ся набарах едно шоколадчи и утре па ши имаме кавга Mr. Green
Скрит текст:
Ми и аз си крадвам тогаз,поне да имаш оправдание,че една лоша кака или леля,(както искаш ти  Mr. Green ) е дошла през нощта и го излапала  Joy Joy Joy

Туй много яко,трябва и ние да си спретнем такива да подарим на севгилитата  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha Ох, тия блузки са много готини  Joy Joy Joy

Ех, да му се невиди, се съм ПОЛУ, полуинтелигентна, полунормална, кога ша стана в нещо ЦЯЛА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 587
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Ми и аз си крадвам тогаз,поне да имаш оправдание,че една лоша кака или леля,(както искаш ти  Mr. Green ) е дошла през нощта и го излапала  Joy Joy Joy

Туй много яко,трябва и ние да си спретнем такива да подарим на севгилитата  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Ех, да му се невиди, се съм ПОЛУ, полуинтелигентна, полунормална, кога ша стана в нещо ЦЯЛА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Еми най-лесно е да станеш изцяло НЕнормална  Joy Joy Joy

# 588
Диде, Ели колата ни е малка,тъй че вие тука с бидон'ти ни чакате кат се върнем да прайме парти,а ниЙ ще си дойдем компанията + едно истанбулско чадо  Crazy  Mr. Green

Пообръснато  Mr. Green Joy Joy Joy
ох малеее  smile3508

# 589
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 590
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Скрит текст:

Еми най-лесно е да станеш изцяло НЕнормална  Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521
Това е определено лесно постижимо  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 591
Сладки мои аз викам да спрем и да одим да си лягаме,какво ще кажете newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

Аз щи кажа ма Габче ,ти си ЦЯЛА ФЕМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще лягам, много ми е хубаво ама утре няма да мога да се надигна, пък трябва да се красотня и аз  Laughing
Лека момичета Hug Heart Eyes чай ви цункам  love001  love001  love001  love001 ,че и да ви изброя Дани Hug Габи HugДиди HugВерче HugПрофи Hug и май гости има ма ни знам колко са Hug Hug Hug

# 592
  • Още у мъглата ...
Диде, Ели колата ни е малка,тъй че вие тука с бидон'ти ни чакате кат се върнем да прайме парти,а ниЙ ще си дойдем компанията + едно истанбулско чадо  Crazy  Mr. Green

Пообръснато  Mr. Green Joy Joy Joy
ох малеее  smile3508

Ко викаш, ох малееее ... котьооо  Joy Joy Joy
Хайде от наще уста в божиите уши  Laughing Joy Joy

# 593
Габчиии апартамента ще му се стори тесен  Joy Joy Joy ей тъй да ми дойде като от ава  Mr. Green

сладурани аз ви оставям
лека от мен и сладки сънища  Hug

# 594
Ели,лека,мила и сладки сънища  Hug  smile3524   love001 ,то след кекса все са сладки де  Joy Joy Joy

Верче и на теб,лека и сладки сънища и да оздравяваш бързо  Hug  smile3524  Hug

# 595
  • Още у мъглата ...
Сладки мои аз викам да спрем и да одим да си лягаме,какво ще кажете newsm78

Скрит текст:

Скрит текст:

Аз щи кажа ма Габче ,ти си ЦЯЛА ФЕМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще лягам, много ми е хубаво ама утре няма да мога да се надигна, пък трябва да се красотня и аз  Laughing
Лека момичета Hug Heart Eyes чай ви цункам  love001  love001  love001  love001 ,че и да ви изброя Дани Hug Габи HugДиди HugВерче HugПрофи Hug и май гости има ма ни знам колко са Hug Hug Hug

Лека, Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Верно, ЦЯЛА ФЕмирка съм си, отвсекъде  Grinning

Да ви кажа и аз ша казвам лека нощ, че утре от сутрин пак съм на красотнене  newsm78 Grinning

# 596
А бе чай ви питам като пишете отговор има ли начин да се види кой е в темата newsm78

# 597
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ели, Габи, лека Сладки, ох аз хапнах помело със сирене Бри и сега кеф ще спа спокойно, пфу и днес най сетне изгледах 8еп на ПО  Joy Joy Joy Joy , че така редовно го следя и ме вълнува, че не се наканвам да го гледам  Joy Joy Joy Joy

# 598
А бе чай ви питам като пишете отговор има ли начин да се види кой е в темата newsm78

Май не  Thinking аз отварям темата в още един прозорец,за да видя по принцип,когато ми трябва да е актуално  Peace  Laughing

Габче,лека и на теб,мила и прекрасни Чаатайски сънища с реваненце  Mr. Green  Hug  smile3524   love001

# 599
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Май не  Thinking аз отварям темата в още един прозорец,за да видя по принцип,когато ми трябва да е актуално  Peace  Laughing

Габче,лека и на теб,мила и прекрасни Чаатайски сънища с реваненце  Mr. Green  Hug  smile3524   love001

Ели, мила, и аз незнам как е, ама Дани, гледай каква умничка, значи  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт