Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 37 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Моята коса нещо пада. Някаква маска като идейка? Да не е много трудоемка. Embarassed
Коконче- да, брадър е, оня ден почна. Една от фенките съм, нищо че е голяма простотия.

# 121
  • Талант на 2012,2013 г.
Хахаха...мама Коко... hahaha Joy

Ееее, момичета...Пловдив, Варна...еее не мога сега далече е  и студ е. Mr. Green

# 122
ТФА за Кокончето и Вио, да не кажат после, че не ги мисля  Laughing

Връщам се да чета и после ще пиша  Crazy

# 123
  • UK
Хахаха...мама Коко... hahaha Joy

Ееее, момичета...Пловдив, Варна...еее не мога сега далече е  и студ е. Mr. Green

Още не е захладняло баш, а  и Пловдив, ей къде ти е, тъкмо ще съчетаеш разходка Mr. Green с новата глава  Mr. Green

Ау мерсаж Стефффф   bouquet

# 124
  • в сърцата на децата <3
Моята коса нещо пада. Някаква маска като идейка? Да не е много трудоемка. Embarassed
Коконче- да, брадър е, оня ден почна. Една от фенките съм, нищо че е голяма простотия.

Мога да препоръчам, не е трудоемка, но трябва да се седи поне 2 часа с нея.

2 с.л. Тривитаминол
1 с.л. бадемово масло
1 ампула вит. С
1 жълтък
2 с.л. мед (може и по-малко, важното е да е затоплен и течен)

Всичкото това се разджурква и мажеш. Количеството е като за моята коса, ако стане много следващия път намали малко продуктите. Като намажеш хубаво хващаш косата с пластмасова шнола отгоре на главата и нахлупваш найлонова шапка (аз понякога си връзвам от еднократните найлонови торбички) и най-отгоре - хавлиена кърпа, по възможност затоплена. Това е. Седиш 2-3-4-5-6 часа, колкото изтърпиш. Аз понякога спя с това на главата (когато мъжа го няма). Измива се с топличка вода, не вряла. Не прекалявай с отмиването, нормално е косата след два шампоана на пипане да е като след балсам. Като правя маската после балсам не слагам, само кристали. Ако пък не ти се занимава да джуркаш маски - само тривитаминол и бадемово масло. Маслото основно по краищата, да не цъфти, а тривитаминола хубаво в корените, защото подхранва косъма и стимулира растежа.

# 125
Благодаря ти, ангелче! Ще стоя, що да не стоя- търпя. Личи си че има ефект при теб, страхотна коса имаш!
 Hug

# 126
Браво на Стефчето, че е помислила и аз нас  Hug
Не им се връзвайте на разни дразнещи особи, не си струва!
Ние дремнахме около час с малкия, повече няма. Сега се стягаме да излезем на разходка, че времето позволява, а и имам да пазарувам малко.

# 127
Опитва се да ми е едно отрепано.
Не съм спала като хората.Емо през 2 часа викаше вода,кърпа.Така цяла нощ.
Добре,че сутринта мм ме остави да се наспя.
Марче честита прическа!
В  бг купувам или вита или златна добружа ръжен или типов.
И мен са ме прихванали от вчера реших,че спирам цигарите.Ям малко повече,но гледам да са плодове.

# 128
Ехоооо, как сте? Аз се събудих, ама само телом, още спя.... От близо два месеца не пия почти кафе, ама днес няма да мина без него. Вземам си от сервираните кафета и от закуската на Лус, дано сте ми оставили нещо.  hahaha

Вчера голяма емоция с личните карти. С моята не, ама с на ММ да. Първо извадихме неговата виза, 2 седмици по-късно излезе моята (минала седмица в края) и вчера с бодра крачка се запътваме към емиграционна служба. И човекът отсреща вика: Сеньор, трябвало е да дойдете до две седмици след издаването на визата, сега ще минете т.нар. административен процес, на базата на който ще платите глоба и тогава ще ви издадем карта. Добре де, ама за този процес се записва час в някаква служба и най-близкия възможен беше за след три седмици. Добре, че беше с нас HR-та на мм (всъщност това е изцяло нейн пропуск, защото тя е отговорна за визи и лични карти и т.н), че се примоли на едната жена там, че ще я уволнят, че това е шефа й и бля, бля и ни направиха този акт, платихме и всичко се нареди. Ама си отвисяхме яко там!

Креми - видях, че като готвиш боб, му махаш люспите. Ако съм те рзбрала правилно, как го правиш този фокус?

Марче - като каза телешко варено и ми се прияде. Кажи какво телешко да купя и как се прави?

Нямам никакво вдъхновение за днешното готвене...

Няма да ви изброявам, че ще трябва поне още веднъж да ви прочета, много сте писали!

# 129
  • Sofia
Смърфи, и за телешко варено, и друго като готвя с телешко - все джолан ползвам, много е крехко местото.

# 130
Смърфи, и за телешко варено, и друго като готвя с телешко - все джолан ползвам, много е крехко местото.

Мерси, Морена! Сега остава да обясня на чиляка в месарницата джолан на испански. Joy

# 131
  • Sofia
Смърфи, показваш прасец и готово. Simple Smile
Телешко варено от мен:
Скрит текст:
Телешко месо, картофи, моркови (повечко), целина (и бялото, и зелено), черен пипер на зърна. Загрявам силно олио и слагам морковите да пуснат цвят, после и лука - задушавам, добавям картофите, целина, пипера, сол и варя. Към края прибавям месото (предварително почти сварено) за 10 мин.

И още един филм да ви предложа - http://www.imdb.com/title/tt0218967/

# 132
  • в сърцата на децата <3
Купихме матрака  Party Еднолицев, с пяна, без пружини. Не съм сигурна изгодно ли е - 250 лева ни излезе. Размера е 164/190. Йейййй няма вече да спя на диванаааааа  newsm18 newsm18 newsm18  bigdance2

# 133
Ха здрасти! Най-накрая се докопах до компа за повече от пет минути  Crazy Мих чинии, пусках прахосмукачка, прах, простирах, подреждах... Малкия като е кисел не мога нищо да направя и все става на вили на могили в нас. Сложих пилешко с грах и картофи да се вари, на малкия също направих за ядене. Сега чакам ММ да се прибере от работа и да си побъбрим на кой как му е минал деня  Flutter Имам и от онова обедното кафенце още да доизпивам, няколко цигарки да си пушна... За телешкото - аз отивам в месарницата и чичкото ми дава врат с кокал. Страшна супа става от него. Правя я почти същата като Morena много вкусна става, Смърфи, пробвай.
Марче, Ангелче, честити ви прически.
Смърфи, много неприятно това с дукюментити... Радвам се поне, че са съжалили мадамата и сте минали по-тънко, че иначе не ви завиждам на главоблъсканиците  Rolling Eyes  Hug
Люска, сервира закуската и избяга! Как си днес? Децата как са?
Марѝ, как ти е момчето?
Титинка, дано успееш да си поспиш. И Ангелчето и тя, че е недоспала.
Вио, Дарилче, Мама-Коко и останалите много гуш!
Опааа! Ангелчето ме изпреварила с прекрасни вести! Айде да ви е честит и много сладки сънища на него!

# 134
  • София
Добре съм.

Децата са добре. На Петьо не му понасят направените капки - прави алергична реакция. Така, че продължавам с промивките и само търпение да имам Mr. Green

Не знам как ще се справям с Петьо. Той въобще не ме слуша. Като казвам, че не слуша не се шегувам. Това, че не прибира играчките и нищо не прави вкъщи... ММ все казва, че ще го израсне..., ама аз виждам конфликт. Когато го моля нещо да направи ми отговаря - няма, когато повишавам тон - казва - няма да ми нареждаш. Защо трябва да го правя.  Когато казвам - сигурно не ме обичаш - отговор - ти не ме обичаш... Когато някога го тупвам по д-то - той ми връща... Shocked

Нещо не знам какво да правя... как да се справя със ситуацията...

След 30-на минути идва свекъра ми, аз ще ходя на родителската среща. Най-накрая са ни определили госпожата, която ще бъде поне до края на срока... След като се разболя нашата госпожа преди месец и половина - почти всяка седмица на горките деца им се сменят учителя.

Общи условия

Активация на акаунт