Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 683
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Fort Worth, TX
Гледам "на кафе'' и беше гост тсм.Даже го спрях принудително, щото не спря да ръси тъпотии.Накрая с Гала открито се заяждаха и тя видимо беше бясна:-)

# 571
И май бързо-бързо го изпратиха да си ходи.

# 572
  • Бургас
Добър ден! Смърфи тенкс за кафето и закуската, и Бургас те поздравява!
Коконче как си днес? Кръвното влезе ли в норма?
Kontesa, Марѝ да ви  оздравяват децата по-бързо. Тук във форума бях попаднала и на компрес за гърло с варени яйца, ама нещо не се сещам къде точно.

За всички, които не съм споменала поименно -  Hug
Тук още не е заваляло, но си е студено. Изпих си кафето с вас, сега ставам малко домашни задължения да отметна, да пазарувам и така...
 ББ не го гледам, то половината "звезди" са ми непознати, а другата половина неприятни Laughing
Африка-та по- ме кефи
Хайде приятен ден, до после!

# 573
НИдялко снощи едва го изкараха от къщата, не искаше да си ходи, сълзи, сополи..
Добър ден!
Тук сутринта едва едва валеше сняг, а сега такива парцали падат, до довечера ще натрупа. Мразя сняг.
Аз може да залипсвам тия дни, ако ми спрат нета, заплата др. седмица чак, пуу. А съм на Мегалан- нет, кабелна и телефон заедно се плащат. Телефона вече е изкл., сега карам на тридневната аванта. На оня му се свидят 50 лв. назаем да ги плати, а толкова му е един обяд. Прима щял да ми купува. Както и да е, оплаках се.
Завиждам ви за камините, момичета, няма такъв кеф. Довечера ще ходим за ботушки и шапка за малкия, снега ни изненада. Mr. Green

# 574
  • в сърцата на децата <3
Кой ми прати снега?!?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm76 Two Hearts

# 575
Аз го извиках!

# 576

Добро  утро от  Пловдив, с мляко  и какао  и сняг !
Мразя  сняг  Twisted Evil,но децата  го обичат.
d.h., ние  ботушки имаме  и шал и шапка,ама ръкавички  няма,трябва да взема на децата.
Днес  поспах  до 9,30. Детето  голямото станало и отишло при  баща  си и гледа детски,ние с бебко поспахме. Сега сложих един  фасул,да видим  кога ще стане .

# 577
  • Бургас
Ангелски,аз ти го пратих! Heart Eyes

Обожавам сняг,дъжд,студ и студеа бира.Само сладолед мразя!

Това вместо добро утро.Вие не сте никакви домакини,исателки сте ми,мили дами!
Нямате изчитане. Laughing

Дарилче,вчера нямах време,но днес искам да те поздравя за бъдещия велик футболист!Само така-на скамейката!От там са тръгнали и още не са мръднали много наши спортни светила. Laughing
Душицата малка той! Hug Шегувам се,представям си как се е изплашил,миличкият.

Мари,аз вече ставам досадна,но няма ли начин Цвети да остане за малко в къщи на топло?Даже най-силите лекарства няма как да помогнат,ако ходи вън на студа.Колегите му и началството малко да влязат в положение.Това момче трябва да пази леглото поне 3 дни. Sad

Креми,явно сме от една порода за студа.Аз ББ не гледам,че миндилите вътре ми идват в повече и ще счупя ТВ ако седна. Sick

Смърфи и Контеса ми объркват режима!Момичета,все се каня да ви поздравя за смелостта да направите толкова решителна крачка като вашата.
Смърфи,как си днес?
Контесче,подредихте ли се вече?Успя ли да се запознаеш с някоя съседка?

Сега пия кафе и се връщам да чета предната страица и пак ще пиша.
Дами,ако "изяждам"някои букви,ме извинете,но дребната е изтърбушила почни цялата клавиатура и добре,че съм учила машинопис като ученичка,че на фантазия ги пиша.За съжаление доста букви не работят добре и трябва да ги блъскам силно.
Чао за сега!

# 578
  • Талант на 2012,2013 г.
Славе, няма как.. Sad

днес е почивка, а след обяд имаме много неотложна работа за която ще ви пиша друг път.

Утре е дневна, след това пак нощна. И после почива два дни. Тогава ще преценим нещата, защото и на гробища не сме ходили втора седмица. Но ще видим какво е състоянието му, пътищата и така... ooooh! ooooh! ooooh!

# 579
  • Fort Worth, TX
Здрасти, Славе.Я си поръчай на дядо Коледа едно ново лапточе или таблетче.Ние ще сменяме семейно телефоните, че те ни оставят ние тях не.От вчера се ровя из нета да гледам.Ако някой си е поръчвал да каже линк.Искаме телефон за говорене.Аз съм се спряла на две нокии.Няма да влизам в нета през тях.Имаме няколко таблета и лаптоп за таз цел.

# 580
  • UK
ledeno studena Hug то толкова бързо, едва ли, ще подействат новите ми хапове, но поне днес не съм жив труп hahaha
Ще имам силици да забъркам един крем карамел и да си направя маски на лицетУ и на косата та да сум красотна Mr. Green

Абе, аз сутринта се отбелязах, а сегааааа мииии не си виждам постта newsm78

Креми тези готини кутии за сладки откъде казваш, че си ги купи? Blush

Ние нямаме сняг, ама  аз и не го щЪ hahaha

# 581
  • Fort Worth, TX
Коконче, как си душко:-) Как са момичетата:-)
Кутиите са ми подарък.Иначе са от Икеа.Вижте в Джъмбо.Там също видях, че има.Вярно не са същите, но стават.
Коконче вие измислихте ли имена?И да сме коментирали съм забравила.
Същия върос е и към Вио..

Днес или утре чакам на Сашо подаръците.Един автовоз, два камиона и едно детско лаптопче, което дрънка като му се натиска клавиатурата.Доволна съм от този сайт.Цените са добри .

# 582
  • UK
Кремче Hug от кой сайт поръчваш?

А имената, измислихме гиии  smile3534 Нека се родят принцесите и ще ви ги кажа, само всичко да  е наред Praynig

# 583
Добър ден  Simple Smile
Връщам се да чета  Simple Smile
Момичета не искате ли да се видим в Бургас на по кафе ?
Не искам сняг    Crossing Arms  дано  не дойде насам  Praynig
Още не съм мислила за коледни подаръци нещо още хич не ми е коледно .
Бързо оздравяване на болните  Hug
http://zasmejsa.com/videa/zobrazit/66217/nieco-pre-zeny-na-viano … 217%2F&msg=mv
Желая ви приятен ден  Simple Smile Аз ще се върна да прочета и отивам да правя едни пантофи , ако не ми мине котка път и не се върна в леглото  Simple Smile

# 584
  • Sofia
Мдааа става обичайно вече да не мога да ви изчета... е направих го, но забаравих вече кой какво...
Добър ден, дружина!  Grinning  Благодаря за кафенцето и закуската, СмърфиHug

Sta_di, ако бебко е прихванал, бързо ще стане ясно, че при децата, колкото са по-малки - по-бързо се развива картинката.
Не помня вече кой кърмеше и кой не, та казвам и простете, ако не се отнася за вас. С кърмата му предваш имунитет, като си болна ти, та споко! Само да си с маска докато суче. Бързо да оздравяваш!  Hug

Ейнджъл, ама защо питаш ти пък... как кой ти пратил снега... Laughing

Надин, благодаря, много готино клипче, така се смях...  Laughing

ММ отиде по задачки, взе и Гушкан, която ще остане малко при свекитата през това време.
Аз глътвам малко кафе на лаптопа, да видя къде какво и ставам да действам. Чудя се между свинското с праз и маслини, което се отложи онзи ден и лазаня с патладжани за вечеря?! Thinking
За обяд имаме картофена супа и те така.

Хубав вторник ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт