Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 37 261
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Талант на 2012,2013 г.
Пия хапчета, момичета, Hug Heart Eyes аз ако не пиех съвсем да бях луднала...  ooooh!

Хайде ще опитам да спя.

Ще се "видим" на кафе. smile3521  love001  love001

# 556
Лека нощ, момичета! За мен е време за сън, а за вас за сутрешно кафе и закуска! Да ви е сладко!

# 557
  • София
Добро утро и от мен!

Смърфи, изпревари ме, докато търсих картинките Peace
Благодаря за закусчицата!

# 558
Добро утро и от мен!

Смърфи, изпревари ме, докато търсих картинките Peace
Благодаря за закусчицата!

Няма защо! Ама само днес, защото окъсняхме с лягането!  Peace

# 559
Добро утро.
Смърфи благодаря за закуската
Мари Hug
Завеждаме малката на детска и се връщам в леглото,много ми се спи

# 560
Добро утро,момичета!Благодаря за кафето.Не съм се разписвала скоро,ама докато ви прочета и ми свършва времето.
Добре дошли на новите домакини!А болните бързо да оздравяват-и малки,и не толкова малки.
Аз също бях настинала и се надявам да не съм заразила бебо.Колко ли дни трябва да изчакам,за да разбера дали е прикачил?
ММ е отпуска и си имам компания и отмяна. Simple Smile
И ние сме с камина.Няма такава благодат.Наистина е хамалогия,ама топлината е съвсем различна от тази с климатици,конвектори и т.н.Особено като заседна до нея с книжка в ръка...ммммм....
Коконче,и моите крака,че и ръцете ми се подуваха в последния месец.Ходех с едни съвсем обикновени чехли като за баня,ама нищо друго не ми ставаше.Оправиха се някъде месец след раждането.
За всички  Hug

# 561
  • Fort Worth, TX
Добро утро на всички.Simple Smile
Сняг, вали, вали.Голям кеф.Обожавам сняг.Обожавам да натрупа и да пада игра в снега.Снощи и аз позакъснях.Гледах си сериите.
Днес или утре ще ходим на контрола за ангината.Не че аз не му следя гърлото всеки ден.Мързи ме да се надигна.Трябва да запалвам каминката, макар че е 20 градуса в момента , но ще изстине, ако не я пална скоро:-)

# 562
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.  Младежа вече е с компреса и легна да спи. Ха дано да има помощ. Каза, че чувства гърлото си като разранено.... Rolling Eyes

Ще трябва да стои само-четири-пет часа, защото в 12 трябва да става, но и това е нещо пред нищоправенето...

Направих си я аз изварата. Той се майтапи, че поне на вкусно ще му мирише.. Сложих изварата в тензух, след това тензуха върху фолио, това върху вестник, вързах, като отстрани го захванах с ластичета както Валенцето писа и най-отгоре замотах шал. Не зная дали правилно го направих. Дано да съм се справила и най-важното да даде резултата, който търсим. Praynig

Така, сега ще си изпия кафенцето с вас. Hug

# 563
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Благодаря за кафето и закуската  Heart Eyes
Пак сте изписали сума ти страници по нощите, тъкмо да има какво да чета с кафето. Малката се събуди още в 6, а цяла нощ се въртя. И от съседния блок бяха оставили някаква двойна луминисцентна лампа на терасата да свети, изкара ми очите. Не мога да спя на светло  Tired И както още нямаме нито щори, нито пердета... Дано да е било инцидентно, че иначе как ще се спи... Май-май бързичко ще се обзаведем с щори.

Искам и аз сняяяяяг  Cry Тука вали един гаден гнусен дъжд... Най-много такъв дъжд мразя! Дъждове обичам лятото - ама хубава такава лятна буря, да гърми, да трещи, да вали като из ведро. А не тези есенни дъждове, които по цял ден се влачат и е едно такова сиво...

Коконче, спокойно миличка, като родиш ще ти се оправят крачката. Моите спаднаха още в родилното. За кръвното не мога да кажа нищо, защото не съм имала високо кръвно никога. Е, в края на бременността горната ми граница стигаше 120, което е нормално по принцип, но за мен си беше високо (нормалната горна за мен е 90 ). Но също след раждането се нормализира веднага. Не се притеснявай излишно, вдигай краци и един съвет от мен - спи колкото можеш!

Гуш за всички  Hug Hug Hug

# 564
Добро утро! Ангелче, как хубаво си го описала пловдивския дъжд! А аз трявба да изведа кучето сега.
Милата ми Мари:-*!
Марче, не ме кани, че ще взема да дойда!
Смъфи, по-добре ли си?
Контеса, как изкарахте нощта?
Крем, а има ли подобрение малкия?
Ще мина през кулинарния да си крадна идея за днес. До после.

# 565
Ста-ди, голям сладурко ти е малкия!

# 566
Хортензия,благодаря!

# 567
Добро утро момичета,
Смърфи, мерси за кафенцето и закуската.

Беше спряло да вали, гледам сега пак започна лекичко. Дали ще натрупа, за радост на децата

# 568
  • Fort Worth, TX
О тоя Недялко къв е селяндур/с най добри чувства към хората от село/За мен селянията не е по местоживеене, а манталитет.

# 569
  • в сърцата на децата <3
Абе Кремче, защо ти е нужно да убиваш мозъчни клетки с тоя ББ?

Общи условия

Активация на акаунт