Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Явно заради това ТСМ на Смърфи не може да го разгадае. Joy

# 601
  • София
Аааа, ясно! Да, де...поредната глупост ще да е. Не го гледам, затова и не знаех. Благодаря, поне съм информирана. Не, нямам сили да ги гледам, та това си е направо изнасилване в/у мисловния ми процес.   Simple Smile Peace
Явно заради това ТСМ на Смърфи не може да го разгадае. Joy
Нещо не мога да стопля.. newsm78

# 602
  • Sofia
Офф,  Биг Брадър не го трая аз от доста години насам.  Sick

Ейнджъл, силно препоръчвам да изпробваш тази слатка с бобчето .   Grinning

Отивам да готвя, ще броя стъпките до местоработата - лазаня, св. с праз... лазаня, св. с праз... и каквото - такова. Те това е.  Mr. Green
За подаръците още се мотая...  ooooh!

# 603
  • Бургас
Честит първи сняг на тези, които му се радват и които го имат! Ние тук си нямаме още, ама и не го искам. Поне и дъждът спря.
marchеva14 ББ е биг брадър, НИдялко е поредната "звИздЪ"
Много се смях с клипа на Надин БГ , Надин нямаш дерт да пием по кафе някой ден Peace

Свърших вече всичката дом работа, сега съм си наляла чаша бира, камината яко гори, /да добавя че е със фурна и там готвя сега, много по-вкусни стават нещата/ чакам ММ да се прибере и той.
И така, да кажа наздраве на обичащите биричка beer3
 На всички останали  Hug
После може пак да намина

пп докато измисля какво да напиша 5 отговора
♥snow_angel♥ много се смях с теб за тоз НИдялко, как го описа.

# 604
  • Fort Worth, TX
Смърф, исках да напиша ТАм, а то излезнало ТСМ.
Аз гледам основно Нова и понякога БТв.Гледам ги и се смея много на някои образи.Миналата години беше Пацо, но нидялко го бие по простотия.Харесвам Лео и Маги.Ами на мен ми е забавно предаването.Аз днес забих един праз с ориз и маслинки.
КОКОН, сайта е сторе бг.Има най-различни неща.

# 605
  • София
Надин, къде ми е матрьошката? Peace

# 606
Добро утро дами,
станахме в 8 и 15 и двете днес , не съм ставала един път снощи, нямаше температура детето и през следобеда .

мама-коко И аз изпитвам нуждата да спя повече когато е студено .

kokona20
ммм ,крем карамел си приготвила. Браво ! Heart Eyes За надутите крака, аз  имах такива последните две седмици преди раждането и седмица след това .Нормално е това ми каза лекарят в последните месеци.  Hug

d. h. Искам и аз да съм във Търново сега. Снежен Царевец ми е любимата гледка.
Защо така не го харесвате снега?
Много ме хвана яд като прочетох за тока, телефона и нета ти. Hug Намери ли някаква работа ? Praynig

♥Mam4e♥   Пращам ти сняг веднага Simple Smile

Смърфиетка радвам се ,че си по добре !Ех, за завиждане си с този климат ..
Онзи ден ти разглеждах снимките и такава разкошотия не съм виждала отдавна. Завид ...
И вие като нас обичате да пътувате   bouquet

♥snow_angel♥ кондензираното мляко става на разкошен крем за торта или кекс с масло и кокосови стърготини .

Надин БГ спорна работа днес ! И аз в къщи се разсейвам най вече с компа Sad

Morena приятна почивка! Каква красота си показала   bouquet

marchеva14 добре си напазарувала. Ще се зарадват ,как няма .
Тук по закон всеки ден е длъжен да почиства пред дома си пътека и пред дома си частта от тротоара. Иначе има солени глоби ,а и пощальона не се качва да ти остави пощата ако не си изчистил и не си му обезопасил достъпа пред къщата си.
 Ние три дни не сме ринали сняг ,защото не е валяло,но има доста от преди .

ledeno studena Наздраве ! Wink Благодаря за пожеланията за детето !

Хортензия Мушкатова, Valeria84 и ♥snow_angel♥ Кой ли ви прати снега ?Дядо Коледа ,кой Simple Smile))

slavka70 направо са писателки ,нали ?Не смогвам и аз да ги изчета ,а камо ли да им отговоря.
И аз като Kremi смятам ,че Дядо Коледа май трябва нов таблет да ти носи  Hug
Благодаря ти, ние сме си имигранти .Някак си по лесно става решението  след като вече веднъж си имигрирал .Подредихме се ,но мислим да сменяме квартирата скоро ,защото ако искам да правя малък бизнес от дома си ми трябва един етаж само за целта, а   в сегашната ни къща е скъпо и ако взема и мазето също под наем ще ми стане нанагорно в началото. Та имаме договор до месец  май ,но ще търся още от сега ,защото чакаме и багажа си по вода след януари ,а къщата е малка, няма градина и гараж ,но я взехме от Англия за да има къде да се нанесем на първо време и договорът нарочно го сключихме само за 6 месеца с тази цел. Ще видим ...
Съседката сама се запозна с мен ,даже сме канени у тях в четвъртък да се запознаят децата и да поиграят.
Тя ми даде и координатите на градината, имат места и в петък сме на среща,но ако ще правя мини детска градина у нас ,няма  да има нужда да плащам за градината на детето и съм доста объркана какво да правя докато станат  бизнес лицензите и мина медицинските прегледи  и разрешителните и тук  за работа с деца .. Междувременно кандидатствам и за работа по специалността ми и ако ме извикат за интервю или започна някъде ,ще и трябва градина и така си се лутам и чудя .

Марѝ Как е Цвети днес ? Помогна ли компреса ? Ти поспа ли малко ?
 Hug Hug

Kremi Kremi  И аз имах такива кутии ,но от Лидл .Там пускат разкошни коледни неща .
Мале, поръчали сте и вие подаръците. Бравоо!

Лусс, къде си ? Hug

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 18:27 от Анонимен

# 607
  • Талант на 2012,2013 г.
Не, не чувства облекчение от компреса. Казва, че го усеща като леко подуто и като издрано гърлото...Ами ще чакаме да допие Клацида и пак на преглед.

тогава ако трябва ще помолим докторката и секрет да вземе. Ще ми се да не стигаме до там, но да видим.

# 608
Здравейте момичета. Случайно открих темата преди няколко дни, но все нямам време да пиша. Сега с лошото време и аз с малката ми бухтичка (така наричаме дъщеря ни  Laughing  Heart Eyes) ще си стоя повече вкъщи пред компютъра. Често се налага да се чудя какво да готвя, тъй че ще ви следя за идеи  Crazy

Това е за сега от мен

# 609
Не, не чувства облекчение от компреса. Казва, че го усеща като леко подуто и като издрано гърлото...Ами ще чакаме да допие Клацида и пак на преглед.

тогава ако трябва ще помолим докторката и секрет да вземе. Ще ми се да не стигаме до там, но да видим.
Ох, милите вие. Възможно ли е да не е достатъчно силен АБ ?
П о принцип трябва да минат няколко дни за да подейства лекарството .Добре сте решили за последващ преглед . Дано в почивните му дни да успее хубаво да си почине и да се възстанови организма му по бързо. Praynig Hug

# 610
Марѝ Hug Confused
Дано бързо се оправи сина ти.Пробвайте това ако искате.  Много  боли така като не минава ,не може да се преглъща и има ужасна болка.
Много сте писали.
Разгледах страхотни снимки от Barefoot Kontesa bouquet 
Тук цял ден вали дъжд  и като излизахме се понамокрих,въпреки ,че бяхме с колата.Гадно време.Уж Пловдив е близо,а при вас е валяло сняг. Crossing Arms
И аз гледам ББ,но като даваха Недялко му спирах звука. Mr. Green  Не можах снощи да издържа до края.
Лека и приятна вечер от мен.Аз си пийнах червено винце за вечеря-да се стопля малко.

# 611
Надин, къде ми е матрьошката? Peace

Готова е от много отдавна  Simple Smile Дай адрес да ти я пратя  Simple Smile

# 612
  • Бургас
Здрасти пак!
Малката е пред заспиване,сиреч няма сили да дърпа компа и аз да ви видя.
Контеса,като дете те мисля. Sad
Мойто го изратих,сега е болен,има тежки изпити,иска и той да остава там.
Наши приятели преди години заминаха в Канада.Ще мине време и детето ти няма да се сеща,че е българче.Мащеха е нашата страна за такива млади и способни хора.
Желая ти от все сърце да успеете,мила! Hug

Надин,дъщеря ми все иска клипчето с топките. Laughing
Много се смях!

Мари,има един разтвор Септадин.Прави се с него гаргара.Дано помогне.

Ледена,наздраве!Днес отидох да купя студена бира по тениска.Само дето не ме анатемосаха. Mr. Green

Ще приспивам дребната и пак тук! Heart Eyes

# 613
  • Талант на 2012,2013 г.
Започна да прави гаргара с лайка и сода.

Благодаря ви, момичета, ще преценим...

# 614

Общи условия

Активация на акаунт