Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ха-ха, Люси, много точно! Кога пишехме писма и ние, кога почнахме да пресмятаме финансите...
Днес и тук валя снежец. Аз и мъжа ми му се зарадвахме повече, отколкото Ванко - той само го регистрира през прозореца и до там. В късния следобед излязохме за малко, колкото да му покажем какво всъщност е сняг, ама вече се беше стопил. Та така с Ванко и първия сняг, интерес почти никакъв  Flutter

# 616
Що нЕма никой?
Знаете ли защо казват "кучешки студ"? В момента съм навън с кучето, ха-ха. С две шапки съм и шал, ама ръцете ми измръзнаха. При Контеската мисля, че не бих оцеляла.

# 617
  • Sofia
Надзъртам с едно око, спи ми се. Wink
Аз днес изнесох млякото на балкона, че в хладилника (на 5С съм го оставила) е по-топло.  Wink
Лягам си с книжката. 

Лека ви нощ!  Simple Smile

# 618
  • Бургас
Тук съм, ама нещо ме мързи/ то писането е усилие Laughing
Хортензия /правилно ли е/ по това време навън и  в този студ  Crazy милата! И аз не бих оцеляла при контеска.

Моренка лека ти нощ!

# 619
Здравейте,нямате изчитане.Най-накрая и при нас заваля.Много се радвах Heart Eyes Heart Eyes Обожавам снега.Днес украсявах елхата с малката Heart Eyes като я видя,ми вика,мамо това мойто цетенце(мойто цветенце) мн се смяхме с мм.После започна да дърпа играчките,да рита топките,забавно беше.После и свекър ми дойде та и дискове записвах абе,денят ми беше супер.Сега не мога да ви изчета,но утре обещавам.Лека нощ на всички  bouquet

# 620
Славе, симпатиите ни са взаимни.
Благодаря ти за подкрепата, много означава за мен  Hug

Тук съм, ама нещо ме мързи/ то писането е усилие :Lil:
Хортензия /правилно ли е/ по това време навън и  в този студ  Crazy милата! И аз не бих оцеляла при контеска.

Моренка лека ти нощ!
Що нЕма никой?
Знаете ли защо казват "кучешки студ"? В момента съм навън с кучето, ха-ха. С две шапки съм и шал, ама ръцете ми измръзнаха. При Контеската мисля, че не бих оцеляла.
Помежду готвенето, работните оферти, детето и правилника за шофиране си ви наглеждам и дамо да вметна,че то не е толкова студено . Аз лично на -36 бях по дънки, термо чорап, две памучни блузи и яке, плюс шапка, ръкавици и вълнен шал. Но и от къщи много не излизам тези дни  Rolling Eyes
Тези дни е още по меко, не вали сняг и е към -11 в 15 часа .
Лека нощ на заспиващите  Hug

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 00:01 от Анонимен

# 621
Ангелче напомняш ми като си купихме апартамента във Варна.Всичко обзаведено ама нямаме пердета в спалнята.Все имах чувството,че някой ме гледа.За 3 дни не мирясах докато не сложихме релсата с пердетата.Сега в кухнята нямам.Седна ли да ям там все ме гледат от офиса отсреща.
 Joy
Баница ходих да си купя готова вчера.Ама понеже съм заспала си купих със спанак и сирене.
Днес направих зелеви сърми.Остана от плънката и я метнах отгоре.Нарязах още малко от зелето.Стана вкусно.Това малкото е ужасно.Не иска да яде със зор го храним.А сърмите яде само плънката.Днес хапна,че баща му му донесе подарък и торта.А аз отказах да ги дам преди вечеря.
Тея дни  мисля да ходя за коледни подаръци ,но се помайвам още.
Утре ще звъня за час ,че нещо пак взе да му хърка нослето.Продължава да на кашля.

# 622
Добро утро Simple Smile
Днес се очертава поредния дъждовен ден.Ето и кафенце за сгряване и разсънване

# 623
  • Талант на 2012,2013 г.
Денят изобщо не е дъждовен. Изпратих си детето на работа и не легнах повече ама навън такъв сняг вали... ooooh!

Сега ще правя кафе и после ще си имам работа. Ще чистя, нещо ще трябва да измисля и да сготвя, пък не зная какво да бъде и така...

На всички ви добро утро! Hug

това към кафенцето.. Hug

# 624
Добро утро!
Мари, мерси за закуската! Аз пия кафе с мнооого захар. Навън не се живее. Продължава да вали сняг, и е направо кучешки студ.

# 625
  • София
Добро утро и от мен!

Мари, J_M_M, мерси за кафе и закуската!

Навън е зимна приказка... Wink
Дано да не стане на киша до обяд, готова съм със шейна, "дупе", къкавици и друго... Вчера направихме първи снежен човек... Днес ще падне голяма веселба!

# 626
Мари, J_M_M, мерси за кафе и закуската!

Навън е зимна приказка... Wink
Добро утро! Hug

Искам и аз зимна приказка, ама тц дъжд, вятър и сивота ... пфуууу, как мразя такова време! Crossing Arms

Все пак, Контеса благодаря за снега.Щом го пращаш рано или късно ще дойде при нас. Grinning

Желая  ви хубав снежен ден!И стойте повечко на топло, ако ви е възможно.

# 627
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Благодаря за кафенцето и закуската   bouquet
Ама много сте ранобудни бре  Grinning  Малката се въртя цяла нощ, втория резец почти е избил и явно я тормози, търка си главичката, дърпа си ушенцето... като я намазах с едно прилично количество гелче Бочко и кротна. Сега от час и половина дори спи в нейното си легло.

Аз днес съм без компютър... мм ще го ползва за служебни цели. И ще помоля за стиснати палци довечера, като станат нещата ще разправям за какво става дума.

Абе на някой случвало ли му се е да има предчувствие за нещо, че със сигурност ще се случи? За нещо хубаво имам в предвид? От близо три седмици имам натрапчивото усещане, че нещо кардинално и хубаво ще се случи. А това определено не е предизвикано от нещо, за момента съм доволна от всичко. Е, освен от малкото пари за майчинство, които ще започна да взимам скоро, но това няма как да се промени  Mr. Green

Хайде до скоро от мен Simple Smile Усмихнат и снежен ден, милички   bouquet Hug

# 628
Добро утро и от мен. Кафенцето и закуската са много изкушаващи. Аз тепърва ще си правя кафе, днес си поспахме до 8 часа  Grinning Дъщеря ми също гледа снега през прозореца, но не е особено впечатлена. Вчера отворих прозореца, загребах малко сняг и й го сложишх в ръката, а тя каза, че е " моко" и "тудено" и не го иска  Laughing

Успешен ден на всички  Hug

# 629
Добро   утро. Hug
Мерси   за кафенцето и закуската Laughing
Правя  закуска на децата, мм  нещо си работи на  другия комп.
Тук одеве гледам   парцали  сняг  вали,ама  не искам   сняг. Crossing Arms
Днес   ще  звъня  на 2-3 вили  на  " Цигов Чарк ", да питам  дали са   свободни   за НГ.
От  един  месец,всяка  вечер   се обясняваме  приятелите  на мм  от Ямбол, все някой  недоволен .
Накрая, ще вземе  ми писне  и като си направя резервация  на Банско  или Добинище   и само с мм.
Подаръци  още не съм гледала,ама  ще трябва се  разходя   до Джъмбото.
Мари,  да  се оправя  по-бързо синчето.

Моя почти се  оправи, даже   иска на градината,но  ще си цялата седмица вкъщи.
Ставам,че ревем  пак ще  мина

Общи условия

Активация на акаунт