Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро.Благодаря за закуската и кафето.И при нас е зимна приказка,като изключим гадния вятър,иначе продължава да вали сняг. Heart Eyes По-късно трябва да напазарувам някои неща,малко че изчистя,но не знам какво да готвя.Хубав и топъл ден на всички  bouquet

# 631
Добро утро, милички!  Hug
Три дни не мога да ви изчета. Нещо не ми остава време. Благодаря за кафето и закуската! При мен положението е долу-горе. Нещо всичко взе да ми се чупи и разваля вкъщи  Rolling Eyes Кафемашината, хлебопекарната, котлона, нощната лампа на малкия ония ден ми гръмна в муцуната.... Вчера ходих до града да водя една приятелка на лекар. Оставих я и мръднах до един магазин да проверя за газови котлони. Нямаше. Колата ми беше точно пред магазина на паркинга. Влизам, завъртам ключа... НЪЦ! Не пали. А навън вали като изведро. Ами сега? Какво правя? ММ си беше вкъщи с малкия, че в дъжда не могат да работят. И аз сама с проклетата кола и да не иска да пали. Влизам пак в магазина, викам на момчетата така и така. Обадиха се някъде, дойде още един човек, свързаха акомулаторите и колата запали. Благодаря на Бога, че все пак се намират и добри хора... Че не ми се мисли колко пари трябваше да платя, за да ми вдигнат трошката и да я закарат в сервиза  ooooh! УжасТ. Ще се записвам сега на едни курсове за обучение на офис-плъхове като мен  Mr. Green Супервайзер на рецепцията плюс резервации и всичките му там екстри. Нямам търпение да започна  bowuu Малчо се разциври. По-късно пак ще намина. Целувки на всички и хубав ден!

# 632
Добро утро! При вас сняг, ама при нас - дъжд, силен и гаден. Пия кафе и се настройвам да изляза да се намокря и измръзна.
Чувствайте се почерпени (нали съм на Вие с картинките), днес племеницата ми навършва 16 г. Снощи от 24 до 01 приемаше поздравления, как е станала днес, идея нямам.

# 633
Добро утро  Hug
Хортензия, да ти е жива и здрава племенницата!
Ангелче, стискам палци fingerscrossed
Тук валяло - не валяло, днес осъмнахме без вода  Twisted Evil Не знам зимата ли пак ни свари неподготвени, ремонти ли текат някъде, ама направо откачам като няма вода. И, разбира се, сега в момента най - много ми трябва  Close
След малко ще излизаме с малкия да му взема кухнята. Баба ми (на 83) ми предложи тя да отидела, да не излизам аз в това време  Crazy Викам какво му е на времето, а тя ми вика че се притеснявала да не родя по пътя  Simple Smile Ох голяма ми е терца, да ми е жива и здрава!

# 634
Добро утро мацки,

Мари и J_M_M, мерси за кафето и закуската.

Мушкатова честито на рожденичката. Да е жива и здрава.
Вчера и днес имам много работа и не смогвам да ви изчета. Браво, обичам като отворя темата да видя 5-6 нови страници.
Навън е толкова бяло. Тъкмо мислех да слизам да изчистя колата, че довечера ще карам малкия на айкидо и сега гледам че пак е наваляло.
Контеса ти ни изпрати снега, но моля те не ни изпращай и температурите  Mr. Green, че при такива студове тук направо ще си измрем.
♥snow_angel♥   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, ще чакаме да ни кажеш хубави новини. По въпроса с предчувствието - случвало ми се е и то може да се каже често. Никога не ме е лъгало това усещане (независимо дали е добро или не)

На всички  Hug

# 635
  • Бургас
Добър ден дами!
Мерси за кафето и закуската!
Мушкатова честито на племенницата, да ви е жива и здрава!
♥snow_angel♥ имаш и от мен fingerscrossed, и да се похвалиш с хубави новини!
vio дано бързо дойде водата, че много неприятно така.
Kaka Daka и аз така като теб - трябва да поизчистя, позарувам, готвя /ама какво?/

При нас ни сняг, ни дъжд. Само студ и едно такова сиво и мрачно.
Това за сега, на всички хубав ден!  Hug

# 636
  • UK
Добър ден от слънчева Варна Mr. Green

Ха сега, ни завиждайте Joy

Обачееее Blush си имаме и една екстра, имаме си бурен вятър, преди малко си показах главата на терасата Crazy и се оказах с нова прическа hahaha супер фешЪн Joy Joy Joy

Вио Hug де изчезна тези дни, щях да пращам да те търсят Mr. Green

Стефче Hug бе те, всичките тези неща едновременно ли, ти се случиха #Crazy

Ангелче имаш палци и от нас  Hug

# 637
  • Fort Worth, TX
Добро ви утро:-) Какъв чуден сняг е навалял.След малко изкарвам Сашо да поиграе.Пак си поспахме до късно.Смених чаршафите с новите икейски:-) Даже се обадих да ми купят още един долен с ластик, че нали са на промоция:-)
Мари и аз не съм го измислила за днес.Имам малко праз с ориз от вчера.

# 638
  • в сърцата на децата <3
Много хубаво валииииии!!! Само малката да се събуди и излизаме да се поразходим Simple Smile

Стефче, има такива моменти... Не върви, не върви, па като спре...  Hug

Чудя се и аз какво да готвя? Имам малко боб от снощи, може едни кюфтенца да му добавя...

# 639
Току що се прибирам. Ходих да изрина колата. Малкия Цанко беше с мен. Голяма игра му удари. То не беше хвърляне на сняг, въргаляне в неотъпкания сняг. Страшен купон. Изобщо не е студено.
Сега ще обядваме и ще поспим.
S.K. след подобни изпълнения не вадя кабелите от колата, въпреки че смених акумулатора. ММ се бъзикаше че мога да давам ток за норматив. Така го бях оттренирала това действие  Joy

# 640
  • при късмета
Привет,
Ангелче стиснати палци
С готвенето реших проблема с пилешка супа.
Шефа сутринта от игра в снега не искаше да качва в колата, като я изчисти баща му. Голяма игра падна.
При нас спря да вали и вече тече гледам.
Коконче почвай ти да разпращаш слънцето
Стефи  Hug важното е, че си се оправила.
Един приятел има много лош спомен от Гърция с един паднал акумулатор. Уцелил празници и от събота до понеделник не може да мръдне колата. Добре, че беше на гости, а не сам на екскурзия, че не знам какво щеше да прави. А комшията на този при който е бил на гости има магазинче за акумулатори в гаража си и отказал да му продаде докато не дойдело понеделник. Не работел на празници. Затвърди си мнението за баснословния мързел на византиеца.
Мен ме чака обикаляне по детски клубове да събирам оферти за РД на шефа. Има време, ама аз от по-рано, че са изпозатворили половината.
Хортензия да е жива и здрава рожденничката, много късмет
Хубав ден на всички  Hug

# 641
  • София
Ха, добър ден прекрасни!
Студенко е, а...Тук се изяснява небето дали и слънце няма да изгрее. Иска ми се, ама надали. Трябва да чистя тераса , защото ако я зарежа сега, после чак на пролет ще се разтопи снега и ледовете. Ще натрупва, натрупва..Четох някъде , че ни чака много сурова зима със сняг, лед и много студове. Оф..  ooooh! Трябва да излизам, че съм на стоматолог. Какво да правя не зная.  newsm78  Дали да се подложа на операция за имплант или да ми се поставят някоя и друга коронка. Не, не ме е страх от самата операция, а ме е страх дали няма да има усложнения после, аз съм все така с късмет, късметлийка съм си.  Mr. Green Не са за пренебрегване и парите, но пък си е за цял живот. Ще го мисля и сондирам мнение със стоматолога.
Допивам кафето и хуквам да метна и една метла на колата и фюююю...ще дойда после.
Приятен ден!!   Hug
пп Когато го слушам Емо-климата по ТВ само ме плаши с тази прогноза за времето.  Crossing Arms

# 642
Чакам си рейса на спирката, ходих до БТ. Много се ядосах. Едни плакати, едни лозунги, а реално нищо. И времето ме депресира допълнително. Криво ми е.

# 643
  • Талант на 2012,2013 г.
Дигам си трибуквието. Чушки с ориз и кайма ще пълня и чушки с яйца и сирене.

Айде до довечера, мили мои... Hug

# 644
Време е за нещо сгряващо в този студен зимен(или дъждовен за някои) ден -

Аз ще правя спагети Болонезе за довечера.
И не ми пречи, когато споделяте менюто си - напротив давате ми идеи, когато се чудя какво да сготвя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт