Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Мамче, спагетите са едно от любимите неща на началника, правя поне веднъж седмично.
Още се каня да излизам, хич не ми се ходи  Crossing Arms
Сетих се какво сънувах. Обсъждахме нещо много хубаво и много ентусиазирано, беше голяма радост в темата. Всички постове бяха с едни конфети, едни шарени и празнични. Но не помня точно какво и кой поздравявахме. Даже мъжа ми като се опита да ме събуди, му викам "чакай да си допиша поста"  hahaha
Оф, обличам се вече

# 646
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy

Да си допиша поста... Мама коко...усмихваш ме всеки път... Laughing

# 647
Красотани Hug отивам да спретна леща,друго не измислих... newsm78

# 648
  • UK
  chef

Метнах един ябълков сладкиш във фурната, като гледам какво е времето навън, нямам никакво намерение да излизам Crazy
Ау, Мамче много добре изглежда напитката  bouquet мама Коко  Hugмалко се престарах с изпращането на слънцето hahaha чееее сега пък тука изчезна и закапа някакъв дъжд Crazy

# 649
Ангелче, искаш ли да се срещнем да ти дам един Мундисал за малката? Лятото се запасих, имам повече, отколкото ми е нужно.

# 650
Привет отново. Аз излязох с малкия, че в нас не се стоеше от къртенето на съседите. Ходих при една позната, която има заведение. Нямаше хора, побъбрихме си, а малчо спа цели... 20 минути. Прибрахме се, той кисел като лимон. Сега се мъчи да спи, дано да се получи, че и аз вече не знам какво да го правя  Tired Имам свиня с картофи от вчера, няма да готвя. Коконче, да за има-няма месец ми се изпотроши половината покъщина. И в нашата спалня гръмна лампата, не само при малкия. И пак мен улучи  ooooh! От първи октомври като каза, че няма да ми върви - те това е. Времето е слънчево и топло, но променливо. Тук за три дни се наводниха Родос, Калимнос и още един остров, дето ни е под носа. Страшни катаклизми, големи материални щети и няколко жертви. Е как да не ме е страх, кажете ми. Като завали и ме хваща паника. Дали ще спре, кога ще спре, ток ще има ли... УжасТ. Мама-Коко, да права си за гърците. Те симулират работен процес, не работят. Ако може да има седем дни в седмицата почивни, най-добре ще е. Ама иначе с огромни претенции за умствен багаж, потентност и пари. Повечето за нищо не стават. Ангелче, стискам ти палци. Всички болни да оздравяват. На мен ми е едно такова никакво... И аз съм силно разочарована от близка. Не знам даже как да си променя нагласата. Не мога и да спра да контактувам напълно с нея. Коконче, би ли дала рецепта за този ябълков сладкиш? Да взема да врътна един, че ми се прииска... Баба Яка, аз имам каквото ти дойде на акъла от инструменти в колата, но кабели - НАЙН! Ще взема да си купя, че тя трошката може пак да ни изненада, знае ли човек... Имам да гладя, ама май за момента мързела ще надделее  Mr. Green Всъщност не е точно мързел, а кофти депресия... Всичко ми е наопъки мамка му...

# 651
  • София
Колко хубаво беше навън! След училище и аз се забавлявах с децата. Направихме гигантска гъсеница, аз бутах огромни топки... Идеята дойде след като не можахме да дигнем втората топкас върху първата за да направим огромен снежен човек... Laughing

След като съучениците са тръгнали, ние с Петьо направихме един огромен около 2 метра  динозавър, май повече прилича на крокодил Mr. Green Mr. Green Mr. Green, обаче на снимките почти не личи нищо... Cry

# 652
  • в сърцата на децата <3
Ангелче, искаш ли да се срещнем да ти дам един Мундисал за малката? Лятото се запасих, имам повече, отколкото ми е нужно.
Амииии искам  Blush Обаче си вземи хапчета за нерви, да не се уплашиш като ме видиш  Mr. Green Креми може да потвърди, че съм страшна Grinning
Как ме улучвате в точния момент - днес аптекарката в аптеката на блока ми даде мостра на някакво ново гелче, да го пробвам, сега и ти ми предлагаш мундисал... може пък и да спя още този месец  Mr. Green
Правих едни бисквити аз, и видях, че брашното е много и съответно ще станат стотици, ама дебела глава - цяла доза направих. ОСЕМ ГОЛЕМИ ТАВИ!!! От онези, които се продават с печката. Най-голямата и най-малката ми метална кутия са пълни до капака. Ще имам бисквити до второ пришествие. Ама са вкусни Simple Smile

А стискането на палци може и да се отложи... че май няма да е днес събитието. Още не е сигурно де. Мама-коко, толкова хубави неща предстоят- празници, бебета, нещото за което стискахме палци... все поводи за конфетки и щастие Simple Smile

Отивам да пържа кюфтета, а тоооооолкова ми се спиииии  Tired

# 653
  • Талант на 2012,2013 г.
вижте, момичета като се рових в стиховете си какво открих. Писала съм го ноември 2010 година...

Моят пристан

В онези дни течеше тежка драма...
Синчето ми предложи с две слова:
"Я регистрирай се във BG-Mamma!"
Послушах го. И никак не сгреших с това.

Потърсих виртуалното спасение
след дългото и денонощно бдение.
И странно... някак много тихо
усетих облекчение велико.

Във форума на "BG Mamma"кротко влязох.
Със тихи стъпки, с мъничко тъга.
А после неусетно в темите навлязох
и често сядах и да пиша и чета.

Намерих толкова лица, които
посрещах всеки ден със трепет нов.
Това не бяха истинските. Бяха скрити.
Така наречените "аватари" носеха любов!

Но не любов - такава нежна, плътска.
Любов, наречена една мечта.
Любов, сглобена от проблеми във които блъскам.
Любов орисана със вечната борба.

Така понесена сред страсти разни
избягвах тежки думи, търсех доброта.
Намирах често лек за моите болежки.
И давах туй, което имам на света...

И нижат ми се дните - вече по- е леко.
Намерих своя Коледна звезда.
Те - дните лоши са така далеко.
А колко близко е била реалността... bowuu

МарИ

# 654
вижте, момичета като се рових в стиховете си какво открих. Писала съм го ноември 2010 година...
........
МарИ

Много истинско!!!  bouquet Hug Heart Eyes

# 655
  • Fort Worth, TX
Мари, страхотно е.
АНглече, що ме нервиш бе момиче.Кво ти е страшното.Като взема да те подбера тогава ще стане страшно.
Мушкатова не я слушай.Приказва колкото да не заспи.
Стефи, в кофти серия си влезнала.Случвало се е и при мен.
ЕХО НАШТО КАФЕ ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ ТАЗИ ГОДИНА?ЧАКАМ ПАРОЛА Sunglasses

# 656
  • Sofia
Ух, Ейнджъл, кюфтета най-ги харесвам пържени. Simple Smile

У нас нищо интересно, днес се мотая (на лаптопа де, да не решите, че митакам по магазините) в избора на подаръци за Гушкан (затруднена съм от големия избор, не обратното Wink ), другите са лесни.
Иначе съм и' поръчала ей тези, чакам ги.
1. http://www.aliexpress.com/item-img/Wooden-Tetris-Puzzle-Tangram- … g/1240062219.html
2. http://www.aliexpress.com/item-img/Wholesale-30pc-lot-Wooden-Tan … d/1267336124.html

И змията от нашето детство

Мари,   bouquet

# 657
Да ви почерпя .Днес моето " малко " братче става на 31:

# 658
  • Fort Worth, TX
Моите неща още ги няма.Получих майл, че са предадени на куриер.Трябва добре да ги скрия.Големите ще получат пари.Всеки от тях после си купува каквото му е нужно.Така процедираме с тях и е много добре.Отделно ще им взема
разни шоколадчета, че много ги обичат.Единия иска нов телефон.Събира си стипендията и с коледните ще му стане работата.
Контеса, да е жив и здрав брат ти.

# 659
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден на братчето на Контеска!  bouquet

Аз почти привършвам с готвенето.

Иии ще  се отдам на почивка.

Общи условия

Активация на акаунт