Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 37 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Леле, Лус, това е за рекордите на Гинес, такъв смях не помня да съм се смяла отдавна... няма подходяща иконка...

# 166
  • при късмета
Луси благодаря   bouquet пак ми е толкова смешно, като първия път
Славче  Hug бързо да минава каквото и да е  Praynig
Пица мога да ям всякаква, по всяко време. За утре имам поръчка мързеливо руло Стефани
Смърфи като се развали тук времето и дойда при теб ще ми е екстра. Агнешко не ям, а останалото месо го предпочитам незамразявано.  Laughing

# 167
  • Талант на 2012,2013 г.
Сама на глас се смях, Лус...като лудите. Не бях се смяла така от близо... ами не знам от много време...

Благодаря ти. Бях забравила какво е това да се смееш... Rolling Eyes

# 168
 "Какво ще го правите? Ще го пълня с ябълки" хахахахха, е няма такъв смях  Laughing Хем го помня това от предния път, когато го беше писала, и пак ми е смешно  Hug

# 169
Ох, Лус, сълзите ми текат... не мога... няма такъв смях.  Joy Joy Имаше една тема навремето "Изгубени в превода", ти си за там...  Joy Joy Joy

Славче - асадо означава печено, а "a la parilla" - печено на скара!

На това също му викат асадо/. Бременните да не гледат:
Скрит текст:

# 170
  • Бургас
Смърфи,аз не трябваше да го гледам,че ще ти цъфна в Колумбия на кулинарен туризъм. Grinning

Луси, Joy

# 171
Смърфи,аз не трябваше да го гледам,че ще ти цъфна в Колумбия на кулинарен туризъм. Grinning

Луси, Joy

О, с удоволствие цъфвай, няма проблем. Колумбия е рай за мръвкарите.

# 172
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро Hug

Скрит текст:

# 173
  • София
Добро утро, момичета!

Към вчерашния гъс...

# 174
  • София
Мари, страхотно кафе...
Писахме заедно..., ама аз докато намеря снимката... Laughing

# 175
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, няма проблем...с този гъс така ни разсмя. На твой гръб се посмяхме, Лус... Hug Heart Eyes

Обаче изглежда апетитно. Mr. Green Laughing

# 176
  • София
Е, няма проблем...с този гъс така ни разсмя. На твой гръб се посмяхме, Лус... Hug Heart Eyes

Няма по-добро от смях. Peace Hug

# 177
  • Талант на 2012,2013 г.
Ние ли сме най-ранобудните днес? Така изглежда... Rolling Eyes

Аз от 5 часа филми си гледах... ooooh!

# 178
  • София
Аз готвя, че днес от 10:00 до 22:00 няма да има вода Confused

# 179
Добро утро момичета!!!
Благодаря за кафето и закуската. Hug
Днес е ден на Християнското семейство.
Скрит текст:
Скрит текст:
Според традицията в деня на християнското семейство, родителите трябва да заведат децата на църква, като по този начин покажат духовните си задължения към наследниците си. След това цялото семейство трябва да седне на масата с чаша вино в ръка (то е разрешено на днешния ден) и да похапне вкусно ядене и питка. Трапезата не се вдига, тъй като според поверието, Богородица влиза да похапне от трапезата и да благослови дома и семейството.

Дори и да не можете да спазите всички традиции за църковния празник, отделете в този ден малко повече време за децата си, поговорете с тях, кажете им колко са важни и специални за вас. Демонстрирайте любовта си към децата си и към любимия човек, тя е в основата на всяко здраво семейство!  Това го копирах от интернет.
Желая на всички много любов ,здраве и късмет към всички близки хора!!!  bouquet
Лек и спорен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт