Мартенския татко много е щастлив, усеща вече малкия сладкиш!

• 30 622
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
а как става цялата тази работа с педиатъра. Кога трябва да си го изберем и евентуално да говорим с него, предполагам, че това трябва да стане още преди раждането или...?  newsm78

# 451
Teya процедурата е много проста,като влезеш в 9ти месец,ако искаш и по-рано,но не чакай да се роди бебето тогава да избираш...та като решиш кого искаш да избереш за педиатър определяш си среща с него (уговаряш се по телефона кога да отидеш при него) та определяш си среща и го питаш дали може да бъде педиатър на бебето ти и ако ти допадне се уговаряте той ще ти даде номер,на кой то да се обадиш като родиш.Самото записване става след раждането на детето.
Лично аз си избрах личната ми лекарка тя е педиатър,познавам я и имам доверие,надявам се и с бебето да остана доволна и най-вече да не ми се налага да ходя при нея.За мен е важно да е добър специалист,когато и звъня да ми вдига телефона,през седмицата всеки ден е на работа и да е на удобно за мен място.
menyanthe много некултурно е постъпила тази докторка,която сама знае колко мизерии полепват по обувките.За мен това говори за неуважние...и аз не обичам да ми се влиза с обувките дори в коридора...но уви зимата не мога да го предотвратя...
Fervour не знам болницата,в която ще родиш как процедира,но тук в Търново се попълват бланките за акта за раждане на бебето и има една,която е за таткото после той носи всички документи в общината....

# 452
  • София
И аз първата педиатърка я смених. Уж отговаряше теоритично на всички мои критерии, но като човек не ми пасна. Вече сме говорили с настоящия педиатър на дъщеря ми и обеща да дойде като ни изпишат. Незнаех само как да процедирам по въпроса с ваксините, тъй като нашият доктор не работи по ЗК. Вчера звънях в клиниката, в която работи, за да питам дали не трябва все пак да запиша и педиатър по ЗК, за да взимаме ваксините от него ... нямало нужда, те ги осигурявали и нищо не трябва да доплащам. Незнам как става този номер, но перфектно ме устройва, че не ми се занимава и обяснява с други доктори, с които не искам да имам нищо общо.

Каната я взех за 8 лири. Колебаех се дали да е XL, но сега виждам, че е по-добре да е от по-малките. Първо водата се опреснява по-често и каната може да влезе в хладилника на вратичката (аз не пия студена вода, но ако лятото я изстудявате, не е за подценяване).

# 453
Аз пък съжалявам, че не взех XL, защото се налага да доливам постоянно. Моята е http://www.vrita.net/content/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%8 … D0%B5%D0%BC%D0%BE
Започнахте ли покупките на бебешките неща?

# 454
Започнахте ли покупките на бебешките неща?
Аз все още само гледам въпреки, че много се изкушавам, а и съм малко суеверна Embarassed , но майка ми започна с покупките   Simple Smile

# 455
Здравейте. Може ли да ме добавите на първа страница: Антоанета, на 29, от София, очакваме момче.  Hug Hug Hug Hug

# 456
Здравейте. Може ли да ме добавите на първа страница: Антоанета, на 29, от София, очакваме момче.  Hug Hug Hug Hug
Hug добре дошла  Simple Smile

# 457
  • Пловдив
__EtnA__ ,при нас може да се каже ,че завършваме с покупките Mr. Green
Пазарувам и подреждам стаята на бебка от края на третия месец.Не съм суеверна,избирала съм си всичко сама и то с най голямо удоволствие. Flutter Много от нещата си следих и си ги купих къде с отстъпка ,къде с промоция..и така.. Hug
Почти съм готова- остана само памперси,бебефон и козметиката за малка бебка.Януари месец ще съм напълно готова.

# 458
armira супер е ,че си почти готова би ли направила списък на покупките си и как прецени кое ще ти бъде необходимо  preggo

# 459
  • Пловдив
budeshtamama,с питане и до Цариград се стига Peace Всички дружки около мен родиха,сондирах мнения и който се застъпиха- купих Peace
В повечето магазини дават и брошурки  със списък за мама,бебо,болницата и във вкъщи Peace
Ако нещо конкретно те интересува - питай- повечето момичета в темата чакат второ дете и също ще те насочат,дори по добре от мен Hug

# 460
Аз не съм купувала нищо още на госпожицата... Че съм суеверна, суеверна съм и то не малко, но пък съм и на мнение, че основните неща трябва да си се купят предварително, защото като се роди бебето, най-малко ще ви е да търчите по магазините или да нареждате на таткото какво да прави, ще си създадете излишна паника.  Crazy Да не говорим, че всичките неща трябва да се изперат и да имат време да изсъхнат. Март месец няма да е август...  Rolling Eyes Повечето неща дребната ще си ги има от баткото. Но мисля вече да започвам и с покупките за нея си самата, да се снабдя с малко момичешки неща, все пак ще е момиче, да не е всичко в синьо, сиво и зелено. 4470

# 461
И аз започнах с по-дребните неща,за да не забравя нещо в последния момент.От към дрешки не бързам,защото ми дадоха роднините,а и още малко ще ми дадат, е купих някоя нова дрешка и със сигурност ще купя още,но само това което ми трябва. Избрала съм си и леглото и количката само чакам момента,леглото януари,защото ще го доставят за 2 седмици,а количката март(доставят я за 2 дена).Имам си и доста подробен списък...  Simple Smile

# 462
Ние купихме вече легълцето, количка мислим да вземем този месец, все пак се спрях на Бебетто, ето тази http://kasida.bg/_big/KombiniranabebeshkakolichkaBebetto2v1SOLAR … 120714-124646.jpg. Дрешки на мен ми дадоха доста, но са за момченце, така, че купувам когато нещо ми хареса и е на добра цена. Ще трябва да купя и още доста неща, но до март има време, така, че не бързам особено.

# 463
Анжела,количката която си избрала е много хубава,но аз нямам финансовата възможност да отделя за такава количка.Не те ли притеснява това,че е тежка Simple Smile  защото и моята,която съм харесала е тежка,но върви много леко...]и много я харесвам нямам търпение да я поръчам,но ще чакам до март,защото тогава ще заредят други цветове ето  тук

# 464
Ние купихме вече легълцето, количка мислим да вземем този месец, все пак се спрях на Бебетто, ето тази http://kasida.bg/_big/KombiniranabebeshkakolichkaBebetto2v1SOLAR … 120714-124646.jpg. Дрешки на мен ми дадоха доста, но са за момченце, така, че купувам когато нещо ми хареса и е на добра цена. Ще трябва да купя и още доста неща, но до март има време, така, че не бързам особено.
И аз съм харесала количка на бебетто модела нико+ тази която си показала коя е?

Общи условия

Активация на акаунт