Мартенския татко много е щастлив, усеща вече малкия сладкиш!

• 29 729
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Честита нова година! Здраве, щастие  и само и радости през 2014   Hug

# 616
Честита Нова Година!!!
Пожелавам ви много здраве, безпроблемен остатък от бременността и много красиви мигове!!!

Относно течението, аз го имам от началото на бременността, имам и гъбична инфекция, която е бяхме лекували в началото, но и сега преди раждането трябва. Пооправих се от вагиналните таблетки, но от скоро забелязвам, че течението ми е като вода и имам сърбеж, явно са се възпалили Sad без ежедневни превръзки не мога Sad
Имам и малко личен въпрос... правите ли още секс???  Embarassed Embarassed Embarassed

# 617
Добро утро на всички. За много години и нека тази година ни донесе само хубави и положителни мигове.
Ние празнувахме доста спокойно, което си ми беше странно, ама все си викам - има време ще лудея. Все пак стоях до 3 часа, което си е супер геройство за мен...

За въпроса на Aine - правим да, но по-рядко и задължително с презерватив. Незнам дали сега трябва, просто в началото гинеколожката каза да е с презерватив и сега не ми се занимава да я питам.
Хубав ден на всички

# 618
Честита нова година момичета , бъдете здрави и щастливи. Малки здрави бебета през март :*
Изкарах страхотна новогодишна нощ до 6 часа , много танци много нещо , се едно не бях бременна . незнам какво беше това Simple Smile))
Секс също правим с мъжа и то съвсем както преди , темпераментно , но доста по рядко . Имам желание, но нещо не ми е удобно и се изнервям и рядко се получава добре Simple Smile.
Сърбеж о течение имам и аз , и то от близо два месеца . Лекувах го с глобули фложил /мисля че бяха/ Има облекчение , след което пак се появява сърбежа.

# 619
За много години!Нека новата година ни донесе само хубави моменти и едни сладки бебочета през март  bouquet
Да сме живи и здрави,това е най-важното!  bouquet  bouquet  bouquet

# 620
Здравейте мами!  Grinning Относно правенето на секс-не сме се отказали,но като че ли не се случва повече от веднъж в седмицата,не сме си поставяли ограничение,но още в началото имахме забрана (защото имах кървене) и гледаме да сме внимателни,до колкото е възможно!!!  Whistling
Я да ви задам един блондински въпрос!!! Не сме купили още столче за кола,а до колкото разбирам то е задължително при изписване на бебето,но не ми става ясно как точно поставяме бебенцето в това столче,при положение,че то най-вероятно ще бъде завито в одеалце като пашкул? Как ще му се закопчаят коланите?  newsm78

# 621
Честита нова година, момичета! Много здраве, щастие, късмет и най-вече здрави бебчета през март!   bouquet

По въпроса на Aine - не, от може би месец, ММ го е страх иначе нямаме забрана, а и аз нямам особено желание, но пък като се сетя колко време има още до март, че и след това..... направо ще забравим какво е това нещо  Joy

sunny:*kiss /да вметна, че и аз съм блонди/  в началото мисля, че се използва кошница, а столчетата са за по-големи деца ако не греша, мисля, че така се поставя:
Скрит текст:

Течение имам, доктора каза, че през бременността е нормално, но нещо в последно време леко ме пари и ми е зачервено, дали е възможно да е от настинката която изкарах тези дни... newsm78

Да ви питам вие повивалник купихте ли и ще купувате ли? Аз много се чудя от кои да взема, виждам, че има твърд и мек, моля мамите с опит да споделят кой е по-удобен и въобще дали е необходима покупка Praynig

# 622
  • Велико Търново
Я да ви задам един блондински въпрос!!! Не сме купили още столче за кола,а до колкото разбирам то е задължително при изписване на бебето,но не ми става ясно как точно поставяме бебенцето в това столче,при положение,че то най-вероятно ще бъде завито в одеалце като пашкул? Как ще му се закопчаят коланите?  newsm78

Ами отвиваш го от одеялото, закопчавате коланите и после завиваш отгоре. Все пак колата има парно, няма да е кой знае колко студено, нищо няма да му стане, но е хубаво бебето винаги да е закопчано с коланите, иначе няма голям смисъл от столчето Simple Smile

# 623
  • Бургас
Честита Нова година! Бъдете много здрави, уравновесени в хормоните и положително емоционални през дългите безсънни нощи! Пожелавам ви една незабравима година  Tada

Относно  luvbed сме активни, но много по-малко от преди, а желание и от двете страни има. Но както каза и апостолова често се стига до изнервяне и неудобни пози, които просто ме побъркват. А само като си помисля за времето след раждането и започвам да се надявам да не ми идва и на ума тогава. Praynig

Да ви питам вие повивалник купихте ли и ще купувате ли? Аз много се чудя от кои да взема, виждам, че има твърд и мек, моля мамите с опит да споделят кой е по-удобен и въобще дали е необходима покупка Praynig
Ние ще купуваме твърд повивалник. До колкото разбрах твърдите може да се сложат както на скрина, така и върху кошарката(така смятам да направя лично аз). Така на скрина може да наредиш всичко нужно за повиването, а беба да си лежи на повивалника. А меките повивалници са за скриновете с бордове отгоре на плота. Надявам се, че разбра какво исках да кажа. Simple Smile

# 624
  • София
За  luvbed желание има, но време не ни остана напоследък. И сили не ни останаха. През почивните дни се разглобихме направо - не сме се спряли буквално - все имаше нещо за правене. А като сме ходили да пазаруваме, обикновено сме бързали като идиоти, за да успеем да смогнем със всичките задачи - и все още има неща за довършване, но основното го свършихме вече (дори на 31-ви и 1-ви не сме си почивали, ако работеше нещо на 1-ви, можеше и още работа да свършим).

Но сме предвидили една едноседмична почивка в началото на февруари - малката ще е при баба си и дядо си, а ние ще отидем в едно хотелче край Банско и ще си починем както трябва. Че по празниците очите не успяхме да си видим от работа, задачи и търчане напред-назад.  Joy

# 625
Здравейте мами!  Grinning Относно правенето на секс-не сме се отказали,но като че ли не се случва повече от веднъж в седмицата,не сме си поставяли ограничение,но още в началото имахме забрана (защото имах кървене) и гледаме да сме внимателни,до колкото е възможно!!!  Whistling
Я да ви задам един блондински въпрос!!! Не сме купили още столче за кола,а до колкото разбирам то е задължително при изписване на бебето,но не ми става ясно как точно поставяме бебенцето в това столче,при положение,че то най-вероятно ще бъде завито в одеалце като пашкул? Как ще му се закопчаят коланите?  newsm78

sunny: Откак се помня е било задължително и въпреки това и двете си деца не съм слагала в столче. Кой ще ме  види, че си гушкам бебето и кой ще ме накара да го оставя в столче...В крайна сметка не ги транспортирам от Варна за София...

Както си решиш де! Аз лично пак няма да го сложа в столче...

Ние luvbed си правим на общо основание. В началото според мен заради хормоните ми беше почти постоянно, напоследък, макар че ми се иска ми е много тежко, както споменават и другите мами и не съвсем удовлетворяващо, но не се пропуска. Така си бях и предните пъти, даже с първата мома мисля, че точно след секс ми падна тапата, но си беше на термина.

Дразнене и аз имам. Лечение не са ми предписвали и аз не му обръщам много внимание.

Ама много ме тормози въпроса с раждането. Искам да е естествено, да не ми взимат бебето веднага, таткото да присъства, да не ми го мият, да не ни режат и бодат и т.н., някоя от вас да се е ориентирала към такъв тип раждане и да може да сподели идеи за място и лекар?

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 17:41 от jimka

# 626

sunny: Откак се помня е било задължително и въпреки това и двете си деца не съм слагала в столче. Кой ще ме  види, че си гушкам бебето и кой ще ме накара да го оставя в столче...В крайна сметка не ги транспортирам от Варна за София...

Както си решиш де! Аз лично пак няма да го сложа в столче...

Не искам да звуча поучително, но не дай си боже дори при лек удар, бебето просто може да изхвърчи от ръцете ти. Никога не знаеш дали някой няма да ви удари дори докато си чакате на светофара на 50 метра от болницата или от дома ви. За съжаление, лошите неща се случват бързо и неочаквано  Sad
Все пак бебето си е ваше и вие си решавате. Peace

# 627
  • София
И аз смятам, че ползването на столче е част от отговорността на родителите към собствените им деца. Не смея да превозвам деца без такова. В родилното не мисля, че отказват да те изпишат без столче, поне не и тук в БГ. За мен това е по-важна покупка от количката, защото спасява живот. Днес поръчах нашето от УК и съм много доволна, защото спестих едно 100лв. спрямо цената му в БГ  Simple Smile

Повивалник задължително ще ползвам. Още се колебая дали да купя скрин с повивалник или маса за повиване, но със сигурност това беше една от най-успешните ми покупки с предната бременност (особено когато си бях сецнала кръста). Тези твърдите повивалници, които се слагат върху кошарата май се ползват най-малко време. Аз обличах детето върху скрина до 3г. възраст, но плотът там е по-широк.

# 628
Здравейте и Честита 2014!  Нека ни донесе много здраве, щастие и благодат!
За повивалника- най-удобния предмет, който съм използвала и използвам в отглеждането на Теодор. Нашият съм купила от Икеа, бял и дървен.

# 629
Здравейте момичета, Честита Нова Година с пожелание за много здраве, щастие  и леко и бързо раждане през март. На мен вече почна да ми тежи хем коремчето, хем ходенето на работа. Сега съм в отпуска до 13,01 и след това последни 2 седмици на работа. Искам вече да мързелувам вкъщи, но пък съм свикнала сред хора та незнам как ще изкарам тези 45 дни преди термина. Накупила съм само дрешки и кошара от тези сгъваемите (  предният път бях с дървена,сега ще пробвам с такава) а и от каката имам някой неща.Още нито количка съм харесала, нито пък кошче за кола,не съм купувала  шишета,стерилизатори,помпи и др( на тях съм се спряла).Имам чувството, че има още много време. А и все не мога да си харесам. Относно течението и аз имам и без ежедневни превръзки през деня не мога, не ми е комфортно просто.  Леко бременеене на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт