Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 236

• 38 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 615

Привет момичета !

Днес ми е радостно и приятно, защото след един тежък старт на работната седмица отново мога с чаша кафе да седна "във" вашата компания.

Интересни дискусии сте водили цяла сутрин и  доста атрактивни мнения сте написали.

Някой знае ли кой е сериалът излъчващ се по обедно време с Джансу Дере / просто я мярнах в една сцена /.

Добре изглеждаше на екрана.

Виждам, че новини нямаме, но пък има повече от добри резултати в анкетите.

Винаги когато наближава Коледа започвам да се замислям за нещо.

Защо точно по това време  всички се сещат за бедните и децата в неравностойно положение.

Защо точно тогава отрупват всички с лакомства и подаръци.

Защо точно преди Коледа всеки гледа да покаже колко е добър и как го интересуват всички тези бедни хора и деца-сирачета.

Става ми тъжно - защото имам някакво свое обяснение за това.

Нали човек трябва да бъде един и същ през цялото време - да е добър не само преди голям празник, ами да е  такъв и в делника си.

Лично на мен не ми харесва тази двойнственост.

Мисля си и нещо друго - защо в реала всички / абсолютно съм убедена / се стремим да бъдем както добри професионалисти, така  и добри колеги, добри приятели, добри родители, дори и добри пораснали деца.

Моят отговор е , че човек винаги трябва да се стреми към нещо ново, към ново умение, към ново предизвикателство - дори и малко да е.

Знаете ли какво значи - да станеш сутрин и да си поставиш за цел - днес ще направя 10 крачки сам.

Може  някои да се засмее - на нещо толкова елементарно. Но за човек който се възстановява от някаква трагедия - това е много, това е смисълът на живота му.

Винаги трябва да имаме някаква цел, задача, желание и мечта  - и да се стремим да ги реализираме.

Ето Марица е написала една своя мечта - искрено ти желая да я осъществиш.

Момичета -

Така ... ето такива мисли се въртят в главата ми.

Днешният ми подарък  е един клип / всъщност един от първите ми клипове /.

Защо точно този - нека всеки сам да намери своята причина за харесване или нехаресване.

# 616
selfie,ти се подиграваш,но в този живот никога нищо не се знае-както се казва човек е толкова голям колкото са големи мечтите му.Тези двама велики актьори  и по-скоро Ал Пачино вече е към края на творческия си път,докато нашият човек е в началото!Никой не може да бъде сигурен къде ще го отведе животът-може да го въздигне до висоти,а може и да се провали(което не ми се вярва).Всеки си има предначертан път и ние колкото и да се дърляме,както и да се присмиваме или да величаем някого,той ще си следва своята звезда.Само бъдещето ще покаже къде ще го заведе тя.

Марта, newsm51 newsm10Сериалът е ЕЗЕЛ

# 617
За Енгин ще почакаш, докато стане на 50 или 70 години, както са цитираните от теб... и може да има подобна анкета. Всичко е възможно. За сега е достатъчно, че винаги безапелационно и категорично е на първо място сред сънародниците си. Къванч и толкова не може.

# 618
Грешиш,  Wink velijana !  Peace Grinning Не се подигравам.  Naughty Забавлявам се със значимостта, която се придава на един обикновен турски аматьор, както би се изразил неподражаемият M-r D.  tooth tooth tooth

пп - Защо се правят непрекъснато сравнения само с КТ? Другите няма ли да се обидят?   Thinking Манекени в Турция бол.  Joy Joy Joy

# 619
selfie ,знаеш ли,в този занаят няма аматьори и професионалисти-има талантливи и посредствени.За съжаление онези приказки,че успехът бил 1% талант и 99% труд са си чиста фантазия!Нямаш ли го драснато от горе-по-добре бягай далеч!А това кой колко му придава важност и значение си е негов проблем.

# 620
  • Пловдив

Гледате ли - 29 епизод?

# 621

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 08:26 от AureliaFelix

# 622

Гледате ли - 29 епизод?

Не , за съжаление някои не гледаме, защото сме затрупани от работа, а как ми се иска!

Там е истината! Кой колко може, с талант, с труд! Колкото и да си пишем, то си личи отдалеч.

# 623

От днес започва един от любимите ми периоди

# 624

Дали ще завърши серията в график или този момент утре ...

# 625

По това време на денонощието, пие ли ви се кафе?   food010

Скрит текст:
[/b][/color]

# 626
  • Пловдив

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/cansu-dereden-dizi-aciklamasi?p=1

"Репортерите попитали Джансу Дере дали ще играе главната роля заедно с Енгин в "Мръсни пари, лъжлива любов". Джансу отговорила, че не е приела никаква оферта, защото не били подходащи за нея."
Скрит текст:
The reporters asked Cansu Dere about ""Kara Para Aşk " if she is going to be the leading actress with Engin
Cansu said to the reporters that she dosen't accept any offers, because she doesn't find any appropriate offer for her

# 627

Тануш,по всяко време мога да пия всякакви питиета,особено ако са в компанията на Енгин.Химери.

# 628

Тануша -

Кафенцето беше "на тамам" -  ама само да ме държи в бодра кондиция.

Я, дай след кафето - нещо по стабилно. Снегът идва, празниците идват ...

Как се казваше - статус "Сподели с приятели"

Скрит текст:

# 629
Привет, дами.

Понеже вече захладня, опаковах любимеца добре. Simple Smile Wink А сега се връщам да ви чета...

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 18:46 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт