Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 236

• 38 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

От мен - сериозен Керим.

# 106

АБО отново зад кадър.  Simple Smile  Наистина умеят да се забавляват. 

МАРИЯНКА, имам молба към теб!   Praynig  МАРТИЧКА ме "подкукуроса"  Joy,

и до сега търсих гифчета, на които КЕРИМ и НИЗИПЛИ играят и те на хорото,
 като МУСТАФА, но уви не се справих с търсенето.  Embarassed    БЛАГОДАРЯ ти предварително!    bouquet

# 107
Привет. Simple Smile

И от мен - сериозен Керим, който все още се опитва да осъзнае в какво се е забъркал и отказва да повярва, че е способен на насилие...

# 108

Прекрасен е.

# 109
  • Пловдив

Сватбата - Керим танцува с баща си и Фатмагюл.

# 110

Булут от 6-а

Булут от 8-а серия... Направо хипнотичен поглед... Не успявам да откъсна очи. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 19:11 от marytza

# 111
  • Пловдив

Низипли играе хоро....

# 112

А бебчо се забавлява зад камера с колеги... облякъл топъл пуловер над сценичния костюм. Simple Smile)

Марианка, я пусни и Булута да ни потропка за сгряване. Simple Smile))

# 113

Докато ти беше на работа,Булута си потропка и сега си подръпва мустака ядосан,че не си видяла как хубаво води хорото.

# 114
И едно страхотно бяло поло на един страхотен и очарователен мъж.         

# 115

Продължаваме с "Другите за него..."

Engin Akyürek Fan Club

Шафки Алмунири, египетската журналистка, говори за интервюто си в Турция с Енгин Акюрек.  Тя споделя своите впечатления от него:
Той е тих човек, много стеснителен, прилича на героя си в сериала, който е обикновен и скромен, не говори добре английски и най-близкият му приятел на снимачната площадка е „Рахми”, братът на Фатмагюл. Енгин е любезен с всички около него. Говорихме за това как се приема неговият герой, дали се страхува от хората, които го мразят. Беше му приятно да даде интервю, защото за първи път щеше да се появи на екрана на арабска телевизия. Разбира се, аз го уведомих за феновете и славата , която има в арабския свят.

Скрит текст:
بسيط ومتواضع، ولا يجيد اللغة الإنجليزية بطلاقة، وأقرب أصدقائه فى اللوكيشن هو لمعى الذى يؤدى دور شقيق فاطمة، وتشعرين بأنه طيب مع كل من حوله.
الإنجليزية بطلاقة، وأقرب أصدقائه فى اللوكيشن هو لمعى الذى يؤدى دور شقيق فاطمة، وتشعرين بأنه طيب مع كل من حوله.

# 116
Обсъждали сте и момента със сълзата... Прилагам стоп-кадри:

Скрит текст:

с Фатмагюл

и с Керим.

# 117
Благодаря Любов за превода.Прекрасни думи изказани за един страхотен човек и актьор-Енгин Акюрек.Щастлива съм,че всички,които са се докоснали по някакъв начин до него се изказват толкова ласкаво.  newsm51    

# 118
Обсъждали сте и момента със сълзата... Прилагам стоп-кадри:

Скрит текст:

Маричке, благодаря за стопкадрите. На тях още по-ясно се вижда какво имам предвид.

# 119

Един Булут... за уравновесяване на изтерзания Керим.

Хайде и един красив Енгин от времето на Низипли...

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 20:35 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт