Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 236

• 38 939
  • 729
  •   1
Отговори
# 585

newsm51
...
Аз пък го обичам такъв, какъвто е...  txtloves

...

А аз - защото е такъв, какъвто е. Simple Smile)))  Hug
Ако не беше такъв, нямаше да е Енгин, нямаше да представя героите си по този забележителен начин. Какъвто и да е Енгин като човек, за мен е важно най-вече това, че е изключителен актьор. Това съм търсила години... сега го имам и му се наслаждавам с благодарност.

# 586
И още нещо красиво:
Скрит текст:

# 587
Домъчня ми за есенна София...

# 588

Хубав колаж
Не зная защо някои "фенове на Енгин" смятат,че за да прозвучи достоверно биографията  му,обезателно трябва да съдържа нещо позорно. Останалите сме  били фанатизирани идолопоклоннички.

# 589

Много обичам снимки на снимките. Simple Smile)) Винаги съсредоточен, концентриран... и после - БУМ! и те е отстрелял с някоя сцена, от която дъхът ти спира, сърцето ти замира и не знаеш умираш ли, или се раждаш отново с героя му.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Върху кое ли от трагичните преживявания на Булута е бил съсредоточен тук, когато някой го е издебнал за снимка? Прекрасно уловен момент... Енгин/Булут...

И този момент с Енгин/Булут е омагьосващ. Преди да бъде връхлетян от "бурята"... Трябва да произнесе репликата: "Друг ден си отива и ти отново се връщаш при мен. Нито дъжд, нито буря могат да променят това. Аз съм твоята съдба."
Обожавам тези снимки. Имам възможност да се вгледам в очите на вълшебника Енгин...

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 11:47 от marytza

# 590
  • София

Скрит текст:

А аз - защото е такъв, какъвто е. Simple Smile)))  Hug
Ако не беше такъв, нямаше да е Енгин, нямаше да представя героите си по този забележителен начин. Какъвто и да е Енгин като човек, за мен е важно най-вече това, че е изключителен актьор. Това съм търсила години... сега го имам и му се наслаждавам с благодарност.

Маричке,  newsm10 Невероятен, изумителен, великолепен артист! Създаде  и вдъхна живот на незабравимите Мустафа и Керим! Дай-боже да има още много, много възможности да работи и да ни радва и изумява с таланта си!

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:34 от Dilemi

# 591
Дилеми, аз съм очарована от всичко, което ни е представил Енгин. Но понеже съм силно романтична душа, (въпреки, че гледам да не го показвам много Simple Smile) най-много обичам влюбения Енгин/Керим, Енгин/Булут.

Тези очи, изпълнени с разбиране към същността на любовта като цяло ме просълзяват и вълнуват. Толкова млад, а с толкова много разбиране към чувството, без което нищо не може да бъде съградено на този свят. Удивителен, прекрасен, единствен (за мен).

Вчера споделих с вас една мисъл, която много ми хареса: "В живота има моменти, в които трябва да затворим очи и да направим крачка. И да се молим на Господ да стъпим където трябва". Точно нея съм чувствала, когато съм писала това:

ИСТИНА

Преситени от думи и мълчания,
преситени от глъч и суета,
опитваме космични разстояния
да прекосяваме, но в самота.
Опитваме се себе си да видим
в очи далечни – също тъй сами.
Живота си претакаме кат вино,
което все не ще да закипи.
Преливаме от пусто в празно всички,
и чакаме Съдбата да реши
да ни открие, да не сме самички...
А тя, Съдбата, тъжно си мълчи,
защото и дотегна да ни чака
да осъзнаем  истина една –
не сторим ли сами насрещна крачка,
не ще намерим сродната душа.

Героите на Енгин ме вълнуват с това, че винаги са готови да направят тази крачка... Прекрасно е, нали? И той е избрал да ни представи образите на тези герои... И го е направил по великолепен начин. Обичам го за всичко това!

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 11:59 от marytza

# 592

А ето и прекрасният момент, от който е тазсутрешната снимка, сложена от Мариянка рано-рано...

Маричке, поздравления за стихотворението, за колажа и за прекрасните думи... newsm51

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:06 от loveofmine

# 593
Любов,я да те зарадвам с един обитател на Борисовата градина!
Скрит текст:

# 594
Любов,я да те зарадвам с един обитател на Борисовата градина!
Скрит текст:
О-ле-ле, прекрасна е, направо изпадам в умиление. Благодаря!

Не на насилието срещу жените...

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:46 от loveofmine

# 595

Приятен следобед ви пожелавам с прекрасните герои на изключителния актьор Енгин Акюрек!  Heart Eyes

# 596
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ангела,  Heart Eyes Heart Eyes  много ми хареса колажа ти от днес- чашата кафе, украсена с лика на Енгин. Не е зле и в кафетата да се научат да ги изрисуват така.  smile3503

Marytza

(quote)
Спомням си как се шегувахме с една съфорумка преди време, че и закачалка бих приела да работя, само да съм в екипа, с който Енгин създава роля.  )))  
(quote)

Харесва ми определението „една съфорумка” newsm10

Милка, ще се радвам да ни покажеш някое интервю на Къванч, в което осведомява публиката за поредната си любовница. За да може все пак твърдението ти да е валидно и подкрепено с доказателства. Иначе би се основавало само на твоята преценка за Къванч, а тя може и да не е вярна, нали?

Велиана, Селфи,Серената, Дива  Hug Heart Eyes

Ели, Hug Heart Eyes  много интересни разсъждения. Не се бях замисляла от тази страна на нещата, но има голяма логика  Енгин да създава усещане за себе си спрямо героите му , за да може хората да се индентифицират само с тях. А реално неговата истинска същност остава скрита.

Когато казах, че схемата „да унизим другарчето” ( а тя е много силно застъпена в тази тема), не ми харесва, имах впредвид следното:

Не ми харесва да се унизяват други актьори и да се неглижира техният труд, за да се изтъкне таланта на Енгин. Чести примери в тази тема  са Берен, Мелиса, Енгин Алтан, Къванч.

Талантът на Енгин не се нуждае от този вид „застъпничество”  или "подкрепа"- чрез унизяване на качествата и труда на колегите му, колеги, с които след време може пак да си партнира. Както в тяхната гилдия, така би следвало и тук да не се забравя това, но за съжаление се случва, има едно много ценно и важно качество- уважението. Уважение към всички актьори, към личността им, към работата им.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:51 от daizy_g

# 597
И сега разбира се ще почнат обяснения" Ама аз съм избрала Енгин за любим актьор и другите не ми харесват, защото ги смятам за недостатъчно талантливи" Много хубаво. Peace Peace  Но не и на схемата да унизим колегите на Енгин. Въобще и не искам да цитирам ужасните , цветущи епитетии определения, които са отнесли точно колегите на Енгин.  ooooh! ooooh! Ако за вас все пак думата "колега" има някаква стойност?!   Недоумявам как можеш да уважаваш Енгин , а да обиждаш хората, с които той работи.  ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 13:04 от daizy_g

# 598
Недоумявам как може да уважаваш Енгин , а да обиждаш хората, с които той работи.  ooooh! ooooh!

daizy_g , мисля, че тук ключа от палатката е думата "работи". Просто в момента Енгин не работи, а темата посветена на филм, за който още няма яснота се преработва.  ooooh! hahaha Joy Ако имаше повече инфо от и  за Енгин едва ли щяхме да се занимаваме с работещите му колеги. Kim bilir?  Thinking А може и това да е просто стил нечий?!  newsm78

# 599
Недоумявам как може да уважаваш Енгин , а да обиждаш хората, с които той работи.  ooooh! ooooh!

daizy_g , мисля, че тук ключа от палатката е думата "работи". Просто в момента Енгин не работи, а темата посветена на филм, за който още няма яснота се преработва.  ooooh! hahaha Joy Ако имаше повече инфо от и  за Енгин едва ли щяхме да се занимаваме с работещите му колеги. Kim bilir?  Thinking А може и това да е просто стил нечий?!  newsm78

Да, може би би това е извинението- Енгин в момента не работи с тях, перфектна възможност да си излеем негативната енергия в злостни коментари по техен адрес.  ooooh! ooooh! Интересно....

Общи условия

Активация на акаунт