Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 096
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Duduna, темата, която ми изпращаш е колкото успокоителна, толкова и плашеща. Това което разбрах е, че със сигурност ще потърся друго мнение следващата седмица.
Monik@, по принцип цикъла ми е редовен на около 25-26 дни.
Много ви благодаря момиичета за милите думи, тъй като не мога да споделя с някой близък, освен с ММ. Ще се опитам да се успокоя и ще ви държа в течение.

# 466
Moni : Стискам палци и не се притеснявай излишно. Каквото е писано ще стане.
Аз също съм със седмица назад (т.е. вместо в 10г.с. съм в 9г.с.)  и се дължи заради късната ми овулация. Така, че никога не се знае знае ли се.  Hug

# 467
  • София
Duduna, темата, която ми изпращаш е колкото успокоителна, толкова и плашеща. Това което разбрах е, че със сигурност ще потърся друго мнение следващата седмица.

права си, понякога се изумявам на глупостта си, не бях дочела темата.
толкова се впечатлих от написаното от теб, че ми се искаше да намеря начин да те успокоя.. то обратното стана, извинявай.
все пак наистина много много се надявам нещата да се развият в положителна посока.

# 468
  • София

права си, понякога се изумявам на глупостта си, не бях дочела темата.
толкова се впечатлих от написаното от теб, че ми се искаше да намеря начин да те успокоя.. то обратното стана, извинявай.
все пак наистина много много се надявам нещата да се развият в положителна посока.

Няма за какво, знам че всяка от вас иска да помогме.  Hug

# 469
  • Sofia
Мони, аз също се следя във Вита. В 5 г.с  Славкова не видя нищо и ме накара да отида след 2 седмици пак. Малко ме понаплаши, че можело да не се развива и тн. Тази събота ми каза, че явно просто съм със закъсняла овулация и цикълът ми не е бил на 2 октомври, а на 11 все едно. Много странно ми стана- каза, с две седмици някъде назад се движиш и за да не се бъркаме и притесняваме, че има нещо лошо, запомни 11 октомври за последен МЦ. Надявам се, че и при теб е така-просто по-късна оулация и всичко ще е наред! Стискам палци!
За емоциите- и аз изпадам в настроения- ту съм еуфорична, особено като видях сърчице, ту съм уморена и напрегната и си викам как се навих с толкова малка разлика- сега дететнцето ми страда, че вечер има уморена и нервна майка, после как ще се оправям с две, пак ще я пренебрегвам и тн. Аз и миналия път май бях нещастна бременна, а после много много щастлива майка-май и сега ще е така:)
Пожелавам на всички положителни мисли и случки!

# 470
Здравейте,
Първо-mmmoni,стискам палци и чакаме добри новини!!! PraynigНе съм ви се представила,казвам се Анна,от София съм,първа бременност,на 23 години съм.Днес бях на първия си преглед и видяхме сърчице в 6г.с+1 ден,така че вече малко по-спокойно мога да се запиша при вас!За софийските мами-днес бях в клиника Димитров и бяха много мили и внимателни и особено с вагиналния ехограф,много съм доволна!
Peace

# 471
  • Пловдив
Ние се върнахме от преглед и си имаме сърчице, продължавам с лекарствата по същата схема и излизам в болничен.

# 472
  • София
Ние се върнахме от преглед и си имаме сърчице, продължавам с лекарствата по същата схема и излизам в болничен.

Честито!

# 473
Искам да попитам дали е задължително преди да вземеш направлението за ЖК, да вземеш такова за удостоверяване на бременност? Моята вече е удостоверена, но на частно - обаче единственото, с което разполагам е ехографската снимка на ембриона. Другата седмица имам час за записване на ЖК и ще е много тъпо, ако ме замотаят с другото направление. Ще трябва да чакам после поне 3 седмици, за да се запиша на ЖК, защото за този лекар няма часове.

Marz_bella, вземи си направление номер 3, т. 9 за женска консултация. на мен това ми е записала докторката, какво да и нося другия път от личната, за да ми пусне всички кръвни изследвания и регистрира бременността. Аз предният път нищо не съм и носила,платих си просто прегледа.

pival, много се радвам и един спокоен и "скучен"   bouquet болничен

Мони, сега най-вече е важно да повярваш, че малката шушулка ще се развие и да се успокоиш и изчакаш, правиш най-доброто, което можеш, а останалото не зависи от теб.  Hug

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 19:18 от petita

# 474
  • София
Mmoni, стискам палци всичко да е наред с бебчетето  Praynig

# 475
  • Телиш/Плевен
mmmoni, не губи вяра. Стискам палци всичко да е наред! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug

pival, честито сърчице! Heart Много правилно е това с болничния, почивай си повечко и мисли положително. Hug

# 476
Влизам за секунди само да кажа,че силно стискам палци на Мони  Praynig , а на Пивал пожелавам цялото здраве на света- много, много искам всичко да е наред с теб този път  Hug
Утре и аз съм на преглед  - стискайте палци  Hug

# 477
Здравейте. Ние растем и големеем - вече ми се оформя коремче- и все се сещам за майтапа като напълнееш - трети постоянен Simple Smile

Pival много се радвам за теб и за болничният съм напълно съгласна че е правилно аз и аз съм и ако докторката се съгласи ще съм така до края

Моми стискам ти палци .

Мини мони - стикам палци за утре

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 478
mmmoni и от мен много стиснати палчета, всички сме с теб Hug!
pival честито  Heart
mini_moni и на теб ще стискаме палци за прегледа утре  Wink
И аз нямам търпение вече за втория преглед на 02.12., Моят проблем за сега е, че вече 3ти ден не мога да ида до  тоалетна smile3550. Корема ми е ужасно надут, както беше казала някоя мама като в 4ти месец съм  Embarassed Не знам какви мерки да взимам вече  newsm78
Пожелавам на всички ви лека и спокойна вечер и дано само хубави неща от утре да споделяте  Kissing Heart

# 479
Здравейте,момичета аз съм 6г.с утре съм на преглед в Надежда за сърцето дали ще се чуе много ми е притеснено

Общи условия

Активация на акаунт