Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Гледам, че го споменавате този Огестан - какво му е толкова специалното?

За момента това е най-добрата хранителна добавка за бременни и кърмачки,съдържащи 5 незаменими микроелемента,спецялно разработена да подпомага жените по време на зачеване,бременост и кърмене.
За женското здраве съдържа витамин Е и йод, а за доброто развитие на плода по време на бременност и за бебето по време на кърмене - Фолиева киселина(витамин В9),омега-3 мастни киселини и витамин Д3, но не се препоръчва за жени с нарушения на щитовидната жлеза.
За повече инфо можеш да го намериш в гугъл и да прочетеш подробно листовката  Heart Eyes

# 616
  • София
благодаря ти, mama@cvety - аз му гледах вече листовката, преди да питам, но не ме впечатли особено. Не знаех, че е най-добрата добавка. явно трябва да поразровя повече.

# 617
Е, най-добрата...може би-така казва моята докторка. Като й казах че ги няма и да ми даде други тя каза да пия фолиева киселина докато не ги пуснат тези. Аз ги пиех и с предната бременност(преди аборта) и бях много доволна. Косата спря да ми се омазнява, стана по плътна,здрава и блестяща,кожата ми стана по-хубава,ноктите спряха да ми се чупят и т.н.,но всеки доктор си има предпочитаня... Crazy

# 618
Съгласна съм с описанието на Огестана, но само да вметна, че е ХУБАВО за щитовидната жлеза, поради наличието на йод. Аз съм с проблем на щитовидната и именно заради това и двата ми лекуващи лакаря(АГ + ендокринолог) държаха да го пия.
Много жени уж че чувствали добре като го пият. Аз го пия от ден, така че да видим  Simple Smile

# 619
И аз да се включа за Огестана - и аз го пия, но от известно време ми идва твърде голямо като хапче и винаги след като го изпия и повръщам  Sick затова за сега съм го спряла. И аз съм с намалена функция на щитовидната жлеза и мога да го пия, не се препоръчва на жени с увеличена функция!

# 620
  • Варна
Морген! Олее вчера в какво голямо приключение бях. Беше ми леко лошо, ама толкова, че да не обръщам внимание и изядох една мандарина, викам ще ми поотмине. То хубаво, ама трябваше да пътуваме и бога ми тия 300км ми видяха сметката.  Sick Държах си едно пликче под ръка..  Sick  и се радвах поне, че малкия спи, че иначе съвсем щеше да ми се увиди. Плика така и не ми потрябва, изтърпях до ВЦ-то у дома, ама и едно главоболие зверско като ме тръшна - ужааас. А разправях, че като ми е лошо хапвам малко и готово. Готово, ама друг път.  Stop Дано поне тези дни да съм в кондиция, че ММ замина в командировка до четвъртък.
За въпросната добавка - не съм я чувала. Не съм и ползвала. Малко против съм всякакви медикаменти и добавки, без нужда. Ако помага срещу гадене обаче я почвам.  Laughing
Варненките, споделихте ли къде ще се следите?

# 621
  • Sofia
Момичета, аз малко се позагубих но докато ви изчета и да пиша и хайде още една страничка сте написали. При мен нещата са добре, на 10-11.12 ще ходя на още един преглед вече при д-ра, който съм избрала за ЖК. Имам си и направление вече.  Simple Smile Надявам се всичко да е наред. Май трябваше преди да запиша акушерството да забременея   Mr. Green сега ако знаете какви мисли ми минават.... ама нищо абстрахирам се от мислите и ще се опитам да ги премахна.
Гледам, че сте писали за добавките за бременни: аз пия Prenatal. Английски са, и съдържат доста неща вътре. Аз съм доволна, смятам да ги пия живот и здраве след като родя, по време на кърменето.

# 622
freia, аз ходя в Селена при доктор Петрова, тя ще ми води ЖК.

redstart, сега е датата, на която би трябвало да ти дойде??
да,корема ме боли

redstart  Rolling Eyes Rolling Eyes яс и помисли, че май доста от нас се пообъркахме от написаното от теб  Simple Smile?
Как така си в 7-ма седмица, сърце сте чули пък и сега ти е датата на Менструацията и чакш да т дойде  Grinning
Няма такъв шанс!
сърцето се чува, пък не знаеш дали си бременна ли ?

# 623
freia, аз ходя в Селена при доктор Петрова, тя ще ми води ЖК.

redstart, сега е датата, на която би трябвало да ти дойде??
да,корема ме боли

redstart  Rolling Eyes Rolling Eyes яс и помисли, че май доста от нас се пообъркахме от написаното от теб  Simple Smile?
Как така си в 7-ма седмица, сърце сте чули пък и сега ти е датата на Менструацията и чакш да т дойде  Grinning
Няма такъв шанс!
сърцето се чува, пък не знаеш дали си бременна ли ?

е стига де ви я разпънахте на кръст  Crazy тя явно иска да каже че я боли стомаха все едно ще и идва и затова  newsm78

# 624
Привет, лека седмица.... след има няма 21 дни ще сме си у дома за коледните празници.А не на работа...

# 625
Момичета наближаваме края на темата така че чакам предложения за име на новата темичка.
На мен ми се върти нещо такова - Коледа е близо вече, а във мама се е скрило Юлското човече!

# 626
Момичета , утре живот и здраве се надявам и аз да видя нещо в корема. Дано да имам късмет , че вече ми писна от ненамерени изследвания , липса на картони и незнам какво друго.  Praynig

# 627
Момичета наближаваме края на темата така че чакам предложения за име на новата темичка.
На мен ми се върти нещо такова - Коледа е близо вече, а във мама се е скрило Юлското човече!

Харесва ми това заглавие няма какво да го мислим  Grinning

# 628

Харесва ми това заглавие няма какво да го мислим  Grinning
Ами ако не получим  други предложения това ще сложа  Grinning

# 629
Аз имам въпрос към мамите от София. Ходила съм 2 пъти при Гиздов, но сега не ми вдига телефона. Някой знае ли защо така-да не би да е в отпуска? Някой друг читав, не кожодер да ми препоръчате? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт