Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • plovdiv
Към мамите от Пловдив-Къде ходихте на преглед за установяване на бременността?Може и на лични да ми пишете.На прегледа в петък се видя предполагаем сак,но не ми го потвърдиха.И сега ми е притеснено.Извикаха ме на 09.12.Искам да отида и при друг.

# 601
  • Пловдив
freia, аз ходя в Селена при доктор Петрова, тя ще ми води ЖК.

redstart, сега е датата, на която би трябвало да ти дойде??

# 602
ах,тази Селена...всичко се върти около парите там ,то къде ли не е така,ама там много фрапиращо бе  #2gunfire
redstart нещо бъркаш ...не може да сте чули сърце, да си в 7 г.с. по лентичката ти и сега да трябва да ти идва  newsm78 По мои изчисления последната ти М е била към 13-15 .10  newsm78

# 603
freia, аз ходя в Селена при доктор Петрова, тя ще ми води ЖК.

redstart, сега е датата, на която би трябвало да ти дойде??
да,корема ме боли

# 604
Също ходя в Селена и съм много доволна ,да скъпо е там ,но си заслужава всеки лев !Снощи в 9 часа мъжа ми ходи за инжекция Прегнил !

# 605
Личните ми впечатления не са добри-разочаровах се.Говоря за Ставрев и политиката им като цяло,ама да не си натрапвам така мнението.Всеки  си знае  Hug Важното е да се чувстваме спокойни и сигурни в докторите ни  Peace

# 606
И аз имах такива "менструални" болки с първата си бременност. Това е нещо нормално. Оплодената яйцеклетка е "чужда" за матката и тя контрахира, за да я изхвърли (както прави всеки месец с неоплодените яйцеклетки). Затова се изписва но шпа, което предотвратява контракциите в този период.

Titanka, moooni, стискам палци всичко да е наред с бебчетата ви   Praynig Hug

KRISTI04, със сигурност има и родили по-бързо от мен, особено тези, които раждат секцио. Но като за първо раждане не е зле.  Peace

# 607
  • Пловдив
mini_moni, мен ме разочароват вече всички величия. Д-р Петрова е човечна, внимателна и ми допада отношението й. Между двата прегледа беше запомнила моя случай, това ми направи добро впечатление. Аз ходя с направление при нея и не съм й плащала. Тя ще ми води ЖК, но се чудя, дали да ходя и на частно  newsm78.

# 608
Здравейте,момичета! Hug

Титанка,МММони,стискам ви палци от сърце? Praynig

Редстарт,извинявай ако съм пропуснала, но не са ли ти изписали прогестеронов препарат щом имаш ървене от 2 седмици newsm78Какво казва лекаря ти? По-добре отиди на преглед още утре.А за болките можеш да пиеш Но-Шпа-3х2 т Peace

Мамчета ,някоя от вас чувства ли сърцебиене? #Crazy

Аз ще ходя на преглед на 3 или 4 .12 /още не съм видяла дори сакче...и ми е притесненоооо/

# 609
freia, аз отидох при Ямаков. Отдавна са ми го препоръчали и все си мислех че следващият път ще ида при него. То пък се падна точно за диагностициране на бременност. Голям е сладур, обяснява кое какво е, хубавото е че гледа на ехограф през влагалището а не през корема и така се вижда по-хубаво. Отговори ми на въпросите и ми запази час за след 3 седмици. Това ми беше първо посещение,което е малко за окончателно впечатление, но и личния каза че е чувал добри отзиви за него. Работи със здравната каса и не ми е взимал никакви пари. Но и изследвания не ми е пускал още.
http://dr-jamakov.zona.bg/

# 610
Момичета, от няколко дни се чувствам различно.Тежест в корема ,каквото и да хапна след това ми става тежко все едно съм изяла слон,след хранене ми е много лошо не от преяждане ,защото не се храня толкова много ,а по-скоро ми е лошо до повръщане.Иначе  ми се яде имам апетит,особено сутрин.. ох ,не мога да опиша усещането какво е  Sick. Знам само ,че се чувствам зле след хранене.  Cry.и така през целия ден.А това цапане по- бельото от няколко дни много се усили и ме притеснява.Много съм чувствителна ,плача за няма нищо.
Съжалявам ако задам много въпроси ,много се страхувам и имам адски притеснения ,това ми е първа бременност. Hug

# 611
stefanovaiva, не се страхувай, просто се обади на твоята лекарка и обясни за зацапването.И аз съм с първа бременност и аз имам страхове.И аз имах зацапване, ама само за един ден и то съвсем леко, около датата на евентуалната менструация,която щях да имам ако не бях забременяла.И аз съм така с яденето....хапна малко и не мога повече,затова гледам да ям по-често.Моят съвет е вместо да стоиш и да се страхуваш излишно,по-добре  е да потърсиш лекарско мнение....

# 612
Е момичета какво става с това кървене, много станахте вече, пазете се много  Hug
Само да отбележа че вече сме 50 бъдещи юлски майки на първа страничка Mr. Green хайде пишете и другите че да се множим Crazy

# 613
Здравейте момичета!

Стискам палци на mmmoni и Титанка!  Peace Hug

Нямах време да влизам този уикенд, но и мигрената не ме остави на мира. Направо мислих, е ще лудна!

Аз също много се задъхвам и уморявам. А от вчера усещам как малко дънките ми отесняват  Whistling Вижда ми се твърде рано...а на килограми не съм качвала още. Хммм.

Исках да дойда и аз да споделя  с голяма радост, че отново има Огестан !! Пуснали са го и се запасих с няколко кутийки, за да не свърши пак  Laughing

Хубава и спокойна вечер на всички!

# 614
  • София
Гледам, че го споменавате този Огестан - какво му е толкова специалното?

Общи условия

Активация на акаунт