Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 056
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Sunni kiss Не се притеснявай. И ние с приятелят ми бяхме изплашени в началото. При нас също не е планувано, все пак сме заедно едва от половин година. Но след първия преглед, когато ти покажат точицата ти става някак мило, нещата се променят и много бързо свикваш с мисълта .
Отиди на преглед за потвърждаване на бременността, не е задължително да си с направление, просто ще си платиш прегледа. Добре е милото ти да е с теб, дори и да  не влиза в кабинета. Попитай доктора за работата си и за всичко,което не ти е ясно. Иначе аз още не съм казвала на роднини, нито в работата.

# 586
Sunni kiss Не се притеснявай. И ние с приятелят ми бяхме изплашени в началото. При нас също не е планувано, все пак сме заедно едва от половин година. Но след първия преглед, когато ти покажат точицата ти става някак мило, нещата се променят и много бързо свикваш с мисълта .
Отиди на преглед за потвърждаване на бременността, не е задължително да си с направление, просто ще си платиш прегледа. Добре е милото ти да е с теб, дори и да  не влиза в кабинета. Попитай доктора за работата си и за всичко,което не ти е ясно. Иначе аз още не съм казвала на роднини, нито в работата.
Прегледа е 20-30лв май... newsm78

# 587
Добро утро!   bouquet
Мамите с болешки- бързо да се оправяте  Naughty
Искам само да споделя,че ,,ЗЛАТНОТО ЧУДО'' ОГЕСТАН вече е пуснато на пазара.
Вчера сутринта са го получили в софииските аптеки и аз си го закупих с цена 18,50лв.
 Hug

# 588
  • София
Зависи, навсякъде е различно. Може и до 40лв. А ако скоро не ти е взрман секрет за микробиология това се заплаща допълнително, така че подгответе си парички за всеки случай.

# 589
Sunny kiss, ние по същия начин планирахме за догодина, но нещата се случват не според нашите планове винаги Simple Smile Не се притеснявай. Най-добре си вземи направление от личния, едва ли ще те върне в тази ситуация Simple Smile Питай гинеколога ти за всичко което те притеснява. Ние казахме на родителите още на следващия ден след гинеколога и сега ми е много по-спокойно, защото не мога да крия такива неща Simple Smile На работодателя  най-добре изчакай и му кажи след 3тия месец, освен ако не си решила да спираш с работата от сега. Относно спортуването, аз от 1 месец(всъщност откакто съм бременна) бях тръгнала на народни танци и на фитнес като ги редувах. Лекаря каза че танците на са подходящи т.к. има много подскоци а това е опасно. Фитнес може но леки упражнения. Посъветва ме че ако се чувствам добре е по-добре да правя някакви упражнения отколкото да лежа и да ям на дивана Simple Smile Сега се чудя за пилатес или гимнастика за бременни, но първо трябва да разуча в Пловдив къде какво има. Пожелавам ти лека бременност и много усмивки Simple Smile

# 590
Sunny kiss, ние по същия начин планирахме за догодина, но нещата се случват не според нашите планове винаги Simple Smile Не се притеснявай. Най-добре си вземи направление от личния, едва ли ще те върне в тази ситуация Simple Smile Питай гинеколога ти за всичко което те притеснява. Ние казахме на родителите още на следващия ден след гинеколога и сега ми е много по-спокойно, защото не мога да крия такива неща Simple Smile На работодателя  най-добре изчакай и му кажи след 3тия месец, освен ако не си решила да спираш с работата от сега. Относно спортуването, аз от 1 месец(всъщност откакто съм бременна) бях тръгнала на народни танци и на фитнес като ги редувах. Лекаря каза че танците на са подходящи т.к. има много подскоци а това е опасно. Фитнес може но леки упражнения. Посъветва ме че ако се чувствам добре е по-добре да правя някакви упражнения отколкото да лежа и да ям на дивана Simple Smile Сега се чудя за пилатес или гимнастика за бременни, но първо трябва да разуча в Пловдив къде какво има. Пожелавам ти лека бременност и много усмивки Simple Smile
Да, мисля утре да посетя ЛЛ за всеки случай. И аз бях почнала на народни танци да ходя,но ги спрях по други причини. Може би ще се насоча към фитнеса. Представям си вече как ще  ми се появи целилит, стрии и ще напълнея, корема ми ще се отпусне, как няма да спя вечер след раждането, как навсякъде от всички страни ще ми искат пари.... Tired

# 591
  • Варна
5 часа раждане не си ли е множко  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.Аз честно се стреснах от тази цифра  Rolling Eyes
бързо раждане разбирам друго аз  Laughing

Първата контракция получих към 23ч. Легнах си, казах си, ако е сериозно няма да начин да го проспя. В 2ч. се събудих до 4ч бяха на около 10 мин., в 5ч бяхме в болницата, към 6ч-7ч.спряха. Почакаха да тръгнат пак от само себе си до към 11-12ч, но не би и понеже бях след термин ми включиха система окситоцин. В 15.45ч. се роди синът ми.  Heart Eyes Таа така погледнато 5 часа си е бързо.  Laughing Мисля, че бях чела, че продължителността на първо раждане е 8-12ч средно, а на второ 6-10ч.
И аз ще потвърдя, че е важна нагласата. За мен от значение е и избора на лекар, при който ще сте спокойни, персонал и обстановка, които предразполагат. До мен нон-стоп имаше акушерка, която ми казваше какво ми предстои, какво да очаквам и как да реагирам. Помощта и беше безценна.

Sunni kiss моите наблюдения са, че дори при дългочакано бебе пак има въпросителни и страхове. Някак като опре яйцето да дупето и човек се шашка, но момичетата са прави като видиш малката точка на ехографа бързо се успокоява човек и приема идеята.

Titanka,  mmmoni  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

За спорт - пилатес или йога за бременни са по-удачни от фитнес и танци.  Peace

# 592
  • София
Sunny kiss, нормално е това, коетоти минава през главата. Мисля, че няма да излъжа, ако кажа, че всяка от нас малко или много си го е мислила Peace първия ден като разбрах, така се радвах Simple Smile а после видях, че ММ е увесил нос, защото "мислех, че ще стане по-натам" Mr. Green Милия, така се е притеснил как ще се оправим финансово. И мен ме е страх, горкото ми тяло на какво ще прилича от цялото приключение. Но пък не е задължително всичко лошо да ни се случи. Всяка бременност е различна и трябва да се подхожда с положителна нагласа Peace

иии, какъв роман написах Mr. Green

И аз като Мира, мисля, че пилатес и йога за бременни е по-удачно. По фиеста дават йога и все се каня и все забравям. Имаше май някакви пози, недобри за бременни, трябва да се провери кои са.

# 593
Момичета, не са подходящи фитнес и танции- ще направите някоя беля  Rolling Eyes
Titanka, как си,мила ? Как мина нощта ? Hug

# 594
Здравейте виждам че обсъждате за танци и фитнес и въобще всякакви физически упражнения по време на бременост - ето тази книга съдържа гимнастика подходяща и дори препоръчителна по време на бременност ( разбира се стига да не е забранена от лекар) ]http://www.helikon.bg/books/263/-%D0%93%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%B0% … D0%B8_117830.html- има по месеци колко и какви упражнения да правиш и така не само поддържаш форма, но и подготвяш необходимата група мускули,което ще подпомогне раждането и по-бързото възстановяване след това. По  време на първата бременност я ползвах и бях много тонизирана - за съжеление сега ми е забранено Sad

5 часа раждане не си ли е множко  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.Аз честно се стреснах от тази цифра  Rolling Eyes
бързо раждане разбирам друго аз  Laughing

Не че искам да те плаша , но 5 часа ми се виждат прекрасен сън и си много добре даже -  аз малкия го раждах 19 часа

# 595
Момичета, не са подходящи фитнес и танции- ще направите някоя беля  Rolling Eyes
Titanka, как си,мила ? Как мина нощта ? Hug
Кървенето намаля ,но нямам сили да стана от леглото !Даже седнала ми е трудно и огромно усилие е да се на храня Hug

# 596
  • Пловдив
Titanka,  Hug  Hug

# 597
Почна да ми кърви повече и си е червена кръв, имам и болки Cry дано мъниците ми са си на мястото си и са добре!
Здравей и аз имам зацапване и не спира в 8 г.с съм а сега ми е цикала много съм изплашена,страх ме е да стана от леглото офф  Praynig дано бебчо да е ок

# 598
Почна да ми кърви повече и си е червена кръв, имам и болки Cry дано мъниците ми са си на мястото си и са добре!
Здравей и аз имам зацапване и не спира в 8 г.с съм а сега ми е цикала много съм изплашена,страх ме е да стана от леглото офф  Praynig дано бебчо да е ок
Как така  сега ти е цикъла  newsm78

# 599
Как така  сега ти е цикъла  newsm78
ами днес или утре трябва да ми дойде но постоянно имам зацапване още от 5г.с

Общи условия

Активация на акаунт