Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 058
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
KRISTI4 ето и аз съм така с огладняването..и само си хапвам..колкото и да е малко,пак си е през 2часа горе- долу.Какво ще стане тая зима не знам : лежане + редовно похапване  newsm78 Ще хвърчи стрелката на кантара и пролетта ще излезем от дупките като баби меци - поне аз така се виждам, а и стартовите ми килца са  badscale

# 571
  • София
Абсолютно нормално е да се чувстваме супер изморени. От началото ще е така, после ще се оправят нещата. Сега ми се налага да си правя почивка след миенето на чиниите, след оправянето на леглото, след хранене (защото и това е изморително много). Ще се оправят нещата, обещавам  Wink
pleasure, не можеш да си представиш колко много ме успокояват думите ти  bouquet
и аз съм така, точно както го описваш; е, щом е нормално, сега съм по-спокойна, и знам, че скоро ще мине;

иначе, аз не се притеснявам за следродилната депресия, но ужасно много се притеснявам от самото раждане.

# 572
Спо-койнооо  Grinning

Следродилната даже не е задължителна. Мен първият път ме прескочи. А казват, че с второто детенце съвсем я няма. Не че това е някаква гаранция де. Ама няма смисъл да мислим от сега за такива дреболии и да се тормозим.

Между другото и раждането не е страшно, само трябва да има позитивна нагласа.
Когато ме приеха в Шейново с контракции на 4 мин и голяма усмивка, акушерката ми каза - много е хубаво, че се усмихваш, такива като тебе раждат бързо и леко. Оказа се права, 5 часа по-късно бях мама.  Flutter

Така че остава да си търпим симптомите или по-скоро да не им отдаваме голямо значение.
Гади ми се всеки следобед, но си повтарям, че ми се струва и гледам да се концентрирам върху нещо друго  Rolling Eyes

# 573
Почна да ми кърви повече и си е червена кръв, имам и болки Cry дано мъниците ми са си на мястото си и са добре!

# 574
Аааа за следродилна не ме е страх, ние нали ще раждаме лятото- ще е топло,ще сме навън, ще грее слънце- няма да има много предпоставки за депресия....слънцето и разходките правят чудеса с настроението   Nature Sun With Face

# 575
Почна да ми кърви повече и си е червена кръв, имам и болки Cry дано мъниците ми са си на мястото си и са добре!
Взимай половинката и отивай на доктор,не чакай,нека те видят ...ще стискам силно палци  Praynig Praynig Praynig

# 576
 mmmoni ти как си? Гледам,че си на линия ...

# 577
обадих се на доктора по телефона, каза да ми бият Прегнил и свещички волтарен за контракциите и да лежа, повече от това не можело да се направи  Cry

# 578
обадих се на доктора по телефона, каза да ми бият Прегнил и свещички волтарен за контракциите и да лежа, повече от това не можело да се направи  Cry
Ох,мила дано,дано всичко е наред- да е там някакво леко отлепване и да се оправи- лягай и не мърдай  Hug Praynig Praynig Praynig
А не обмисляш ли вариант да отидеш в бърза помощ- да те видят на ултразвук и ако трябва да те приемат - аз бих направила точно това.Извинявай,ако ти се меся много,ама не е шега тази червена кръв

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 19:59 от mini_moni

# 579
  • София
обадих се на доктора по телефона, каза да ми бият Прегнил и свещички волтарен за контракциите и да лежа, повече от това не можело да се направи  Cry
стискам палци силно и аз Praynig Praynig

# 580
  • София
mmmoni ти как си? Гледам,че си на линия ...
Ох ами аз се бях много депресирала и предпочетох да не пиша, за да не вкарвам негативни мисли на останалите мами. Не знам защо, но днес някак си се поуспокоих. Запазила съм си час за преглед за понеделник в клиника д-р Щерев (то май само там не съм ходила още  Simple Smile ) Та стискам палци и се моля този път да има добри новини. Не знам дали не е прекалено рано, но нямам повече търпение. Събирам всички снимки от ехографи и отиваме. Иначе физически продължавам да се чувствам все така добре.
Иначе чета редовно и се радвам със всяка от вас. Почивайте и се пазете  Simple Smile

# 581
  • Телиш/Плевен
Titanka, стиснати палци за теб и мъничетата ти!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover twin_neutral Дано всичко е наред!!! Praynig Praynig Praynig

mmmoni, точно така, не губи вяра! Hug Всичко ще бъде наред!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover preggo

На мен също ми е много изморено, ходя едва до магазина и като се върна, съм се задъхала. Sad Но това са бели кахъри. Дано всичко ми е наред и лечението (ако ще се прилага такова) да даде резултат. Много искам да стана майка на прекрасно юлско бебче!!! Praynig

# 582
По повод умората, гаденето и цялостното неразположение се включвам и аз в отбора. Надушвам, че и депресията ще е на лице скоро, ако не се стегна, защото от активно спортуваща и целево хранеща се се превърнах в пълна мърда. Добре, че малкото непрекъснато подскача около мен да се раздвижва въздуха. Само мисълта за края на критичните седмици ме спасява.
А относно след родилната депресия ще кажа само, че зависи много от половинката ви и от това с каква рожба сте се сдобили. Ревящо, будещо се, не засукващо отроче неминуемо води след себе си сълзи и депресивни моменти.

# 583
Здравейте, мами!
Почти на 28г, вчера видях втората чертичка. Като използвам калкулатора тук, излиза юли месец и затова пиша тук. С Милото преди не бяхме говори по този въпрос, какво ще правим ако нещо стане, а аз все си мислех за другата година да почнем бебе-правенето, ама някой друг си знае работата. За момента сме решили да го задържим.
В общи линии си беше шок, за него също, още не мога да я приема тази новина-че има нещо, което расте в мен, изникват хиляди и хиляди въпроси. Чувствам се адски неподготвена за това. Мислех си да преди да забременея да започна да спортувам, а сега не знам дали е препоръчително да го правя. Излиза, че съм в 6г.с, но като знам кога ми е била О, мисля, че трябва да съм в 4г.с.
Мисля понеделник, вторник да отида на гинеколог и той да го потвърди официално. Тук въпроса ми е-трябва ли ми направление от ЛЛ за гинето или мога без такова да мина, какви изследвания ще ми прави, Милото трябва ли да е с мен.
Вие кога казахте на родителите си, а на работодателя? Аз преди 4 месеца започнах на нова работа, в сектор, където риска от инциденти е висока. Много ми се иска да си завърша обекта, но май няма да имам тази възможност. Tired

# 584
аз също бях на първа консултация.
Видя се плодно сакче, за сърце ще сме в петък-идния!
Иначе ми преписа аспирин, утрогестан вагинално и витамини (лелел как миришат тези витамини  Crazy)
това е като да се презастраховам, защото кафяво , червено течение съм го имала винаги  началото на бременността.
Сега се наддявам да ен стигаме до него  Hug
Док ми каза да не вдигам тежко, да почивам на често , че после да не ми се налага до 4-я да пазя леглото..

Мравчето,
5 часа раждане не си ли е множко  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.Аз честно се стреснах от тази цифра  Rolling Eyes
бързо раждане разбирам друго аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт