Информация за 93 ОДЗ Красно село - София

• 4 290
  • 20
  •   1
Отговори
  • в ябълковата градина
Някой има ли пресни впечатления за 93 ОДЗ в Красно село.
Как е базата, учителките?
Има две чисто нови сгради, които още не функционират дори.
Дали ще има групи и в старата сграда и в старата къща?
На старата къща дори дограмата не е сменена, как са условията вътре?

# 1
  • София
Наистина няма актуална информация, а тези дни и аз за тази детска ровя. Търся мнения на родители, чийто деца в момента ходят там - не в яслените групи. В старата къщичка към ул. Ген. Тошев в момента са деца от 2009. Искрено се надявам някой родител да се включи.
Директорката е отзивчива, но мнението на родителите също е полезно и от друг ъгъл (немаловажен).
Във входа на старата укрепена къщичка мирише на мухъл/ канализация... Навътре май не, не съм влизала.

# 2
  • София
Моето дете е прието сега на класирането в 93 ОДЗ. Доколкото разбрах, абсолютно всички деца ще са в новите сгради, включително и тези, които в момента са във филиалите. Докато записвах детето си се обаждаха по телефона на директорката по обява за работа, което ме навежда на мисълта, че се търсят НОВИ учителки за новоприетите деца (но не съм сигурна дали обявата е за учителки). Другото, което каза директорката е, че ще се радва да отворят януари (което не е гаранция)

# 3
  • в ябълковата градина
По проста сметка не излиза всички деца да са в новите сгради.
Ето тук, Фандъкова казва, че капацитетът на новите ще е 200 деца: http://www.focus-news.net/news/0000/00/00/1790492/
А общия брой на децата е 300. Ето: https://kg.sofia.bg/isodz/dz/157

# 4
  • София
Хммм. Не знам вече. Аз преди да запиша детето изрично питах по телефона дали новоприетите деца ще са в новите сгради и ми казаха "да".

# 5
Здражеите,ж ножите згради схте са деца ж  градинска група,ж старата остажат иаслените.има кастинг за ножи уцхители.градината е прекрасна.дано сам била полезна Simple Smile

# 6
  • в ябълковата градина
О, благодаря за информацията!

# 7
  • София
По последни данни новоприетите деца набор 2009 ще са в старата къща от другата страна на новите сгради. щели скоро да сменят дограмата, а покрива е бил сменен миналата година. Също така миналата година било и боядисано.

# 8
  • в ябълковата градина
Само новоприетите ли 2009 набор или всички деца 2009 набор?

# 9
  • София
Не знам дали всички. Аз питах само за новоприетите. Къщата ми се вижда малка за повече от 2 групи, така че едва ли newsm78

# 10
  • София
Новоприетите тръгват от понеделник - 2 февруари. Моят син ще е в група "любопитко". Има ли някой друг там?

# 11
Здравейте! От днес и дъщеричката ми е в 93 ОДЗ, в групата на Г-жа Деникова. За сега само си плаче, но не е посещавала преди ясла или градина. Ако някой може да сподели полезна информация, ще съм благодарна.

# 12
  • София
Здравей elsoft. Аз знам, че до края на тази седмица двете групи са заедно, защото горе е студено и чакат да се затопли. Още се организират нещата и първите 2-3 дни е малко хаос, но се надявам скоро нещата да се нормализират:) А щом дъщеричката ви не е посещавала досега детско заведение е нормално да си поплква в началото. Не се притеснявайте - скоро ще свикне:)

# 13
  • София
Днес Фандъкова щяла официално да открива новата градина

# 14
Здравейте!
Днес разбрах, че градината ще бъде затворена, поради ремонтни дейности и то през цялото лято. Някой има ли информация към кои градини ще бъдат пренасочени децата?

Общи условия

Активация на акаунт